Share

Pont Borna Coric - Steve Darcis, Va avea un debut dificil croatul ?!

Tenis

Cota: 2.05

Adaugat de: Burlacu Ștefan

14 Ian 2019 16:39 525 0
Logo Borna Coric
Logo Steve Darcis
Borna Coric
Steve Darcis
VS
03:30 15 Ianuarie 2019
Australian Open

Analiză și informații pentru Borna Coric v Steve Darcis

Continuăm cu ponturi de la Australian Open, iar in cea de-a doua zi de la Melbourne vor avea loc restul meciurilor din turul 1. Noi venim cu un pont de la partida dintre croatul Borna Coric și belgianul Steve Darcis, meci ce este programat al doilea pe Melbourne Arena și va începe după ora 03 30, ora României. Mai multe date, dar și pronosticul gândit, în cele ce urmează.

Pariază pe victoria Simonei Halep cu Kaia Kanepi la o cotă mărită de 40.00

 

Borna Coric: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V Î Î

Borna Coric a avut un 2018 foarte bun, cu rezultate notabile și cu primul trofeu ATP 500 câștigat. Și nu oricum, ci chiar în fața marelui Federer, la turneul de la Halle, pe suprafața preferată a elvețianului. Pe lângă acest triumf, croatul a mai făcut semifinale la Indian Wells, sferturi la Miami și tur 4 la US Open și finală la Shanghai.

Toate aceste performanțe l-au apropiat pe croat de top 10. Mai exact la 2 lungimi, Borna fiind la cea mai bună clasare din carieră. Mulți i-au asemănat stilul lui Coric cu cel al lui Djokovic, iar în multe momente jocul croatului duce cu cel al liderului mondial. La doar 22 de ani, Borna a ajuns la un nivel foarte înalt și e la ora actuală unul din greii circuitului.

Coric nu a luat parte la nici un turneu în primele 2 săptămâni ale noului sezon, însă se află de aproape 2 săptămâni în Australia și s-a pregătit foarte bine pentru debutul în primul Grand Slam al anului. Sigur, Borna a luat parte la două meciuri demonstrative, ambele împotriva lui Verdasco și pierdute în minim de seturi. Dar aceste partide nu au fost decât un antrenament pentru croat, care abordează cu mare încredere primul meci de la Melbourne. 

Primul adversar ieșit în cale nu se anunță puternic, dar Coric trebuie să abordeze cu cea mai mare atenție partida, pentru că belgianul a avut câteva rezultate interesante în acest debut de sezon. Cu toate astea, dacă Borna va evolua la nivelul său, nu ar trebui să aibă nici o problemă în partida de debut de la Australian Open. 

Steve Darcis: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V V Î

Steve Darcis a avut o revenire spectaculoasă. Belgianul, care absentase mai bine de un an de pe terenul de joc, a făcut un turneu foarte bune la Pune, ajungând până în semifinalele competiției, unde a fost eliminat cu greu de către Karlovic. Evoluții surprinzătoare pentru Darcis, care a întrecut până acum așteptările.

Marea provocarea abia acum vine, pentru că în turneul de la Pune, exceptând faptul că a fost prima săptămână de joc, nici adversarii nu au fost cei mai buni. Sigur, Mmoh, Baena sau Jaziri sunt tenismeni medii, dar în nici un caz nu se pot ridica vreo secundă la nivelul adversarului belgianului din primul tur de la Australian Open. După turneul din India, Steve a făcut pauză și s-a pregătit pentru debutul de la primul Grand Slam al anului. 

Ajuns la aproape 35 de ani, pe care îi va împlini peste 2 luni, Darcis nu și-a arătat deloc vârsta în meciurile jucate la Pune. Asta îi dă încredere înainte de meciul cu adversarul croat, mai tânăr cu 12 ani. Chiar dacă e cotat cu șanse foarte mici, Darcis va încerca să scoată maxim din acest meci, jucându-și șansa până la capăt.

Statistica meciurilor directe Borna Coric v Steve Darcis

Va fi prima confruntare directă între cei doi jucători.

Cote pentru Borna Coric v Steve Darcis

Pe lângă pontul recomandat, se mai poate merge pe under 34,5 gameuri, la o cotă 34,5 sau victorie la H de 5,5 gameuri, la o cotă e 1,50. 

Pont Borna Coric vs Steve Darcis: Scor corect 3-0 Borna Coric

Se anunță un meci dezechilibrat. Cel puțin prin prisma cotelor. Coric pornește fără doar și poate cu prima șansă, dar trebuie să fie atent. Și cu siguranță croatul a fost pus în gardă de rezultatele belgianului de la Pune. Totuși cam irelevant, dacă e să ne raportăm la calitatea extraordinară pe care Coric o are. Croatul excelează la multe capitole, începând de la serviciu și până la defensivă. Darcis a arătat că nu a uitat tenisul său din urmă cu câțiva ani, însă pentru a avea vreo șansă în fața nr 12 mondial, ai nevoie de mult mai multe. Lipsa meciurilor oficiale nu ar trebui să fie o problemă, cel mai bun exemplu fiind al conaționalului Cilic, care s-a calificat în turul 2 fără nici o problemă. Merg pe un succes categoric al croatului ți recomand victoria în minim de seturi, la o cotă foarte bună oferită de Efbet.

Pont pariuri: Scor corect 3-0 Borna Coric

Miza: 10/10

Cota: 2.05

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

31

Castigate:

17

Pierdute:

12

Anulate:

1

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Kyrgios - Mannarino. 18.06.2019
Cota: 1.50 19 Iun 2019 13:00 0