Share

Pont Borna Coric – Novak Djokovic, Cât de mult va rezista croatul ?!

Tenis

Cota: 1.50

Adaugat de: Burlacu Ștefan

14 Oct 2018 00:11 549 0
Logo Borna Coric
Logo Novak Djokovic
Borna Coric
Novak Djokovic
VS
11:30 14 Octombrie 2018
ATP Shanghai

Analiză și informații pentru Borna Coric v Novak Djokovic

Ultimul act al mastersului de la Shanghai aduce o finală mai puțin așteptată, surpriza Coric evoluând în prima sa finală masters împotriva noului nr 2  mondial, Novak Djokovic. Meciul va începe după ora 11 30, ora României, iar pronosticul gândit în cele ce urmează. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Borna Coric: Forma jucatorului, știri și statistici

V V V V V

Borna Coric a avut o săptămână de vis la Shanghai. Croatul a reușit prima calificare într-o finală de masters, după ce a câștigat în penultimul act al competiției în fața colosului Federer. Ba mai mult de atât, Borna nu a cedat set în fața elvețianului, reușind astfel a doua sa victorie împotriva lui FedEX, după succesul de la Halle, din vara acestui an. E clar că jucătorul de 22 de ani este un talent imens, iar locul 19 ATP ocupat în acest moment, nu este deloc întâmplător. Coric a cedat un singur set pe durata acestei săptămâni și ăla în fața altui greu din circuit, Stan Wawrinka. A fost o revenire a croatului în fața triplului câștigător de Grand Slam, care de la acel meci nu a mai cedat set. Serviciul a fost una din armele lui Borna în această săptămână, la fel ca și reverul sau forehandul. Adversarul din finală va fi cel mai în formă jucător de la ora actuală, însă Coric speră să dea o replică pe măsură sârbului.

Novak Djokovic: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V V V V

Novak Djokovic a revenit la forma din urmă cu 2-3 ani, când domina cu autoritate circuitul ATP. Sârbul a etalat un joc extrem de solid în ultima perioadă, iar cele 2 Grand Slamuri câștigate, plus mastersul de la Cincinnati confirmă revenirea lui Nole. De luni, Djokerul va reveni pe poziția a 2 în clasamentul ATP și și are toate motivele să spere că va termina anul pe locul întâi. După triumful de la US Open, Novak nu a mai luat parte la vreun turneu, dar pauză facută nu l-a scos deloc din ritm pe sârb. Aici, nu a avut deloc probleme, Djokovic câștigând toate meciurile în minim de seturi, inclusiv cel împotriva lui Zverev, care se anunța, cel puțin teoretic, cel mai greu. Serviciul, reverul și forehandul au fost la înălțime și mă aștept ca Nole să aibă o nouă evoluție robot în partida de astăzi. Adversarul din finală e tot un component al noii generații, dar Novak va ști exact cum să abordeze această partidă.

Statistica meciurilor directe Borna Coric v Novak Djokovic

De 2 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar Nole s-a impus în ambele dispute. Ultima confruntare a avut loc anul acesta, pe zgura de la Monte Carlo, când sârbul a câștigat în minim de seturi.

Cote pentru Borna Coric v Novak Djokovic

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge pe victoria la H de 4,5 Nole, la o cotă de 1,80 sau sub 21,5 gameuri, la o cotă de 1,73.

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Borna Coric vs Novak Djokovic: Scor corect: 2-0 Djokovic

Va fi un meci interesant, cel puțin la prima vedere. Se spune despre Coric că e noul Djokovic sau are un stil de joc ce se aseamănă mult cu cel al sârbului. Însă Borna e departe momentan de fostul lider mondial. Într-adevăr, croatul a evoluat senzațional pe durata acestei săptămâni, iar victoria în fața lui Federer a fost punctul culminant. Nu știu însă dacă Coric va putea să îi facă față și lui Nole, care e pe modul turbo. Sârbul a defilat în fața lui Zverev, care și acesta a traversat o formă foarte bună la Shanghai. Mă aștept să văd un Djokovic extrem de motivat și nu cred că va sta prea mult la discuții cu adversarul său mult mai tânăr. Merg pe succesul în minim de seturi a sârbului, la o cotă decentă, aș zice eu.

Pont pariuri: Scor corect: 2-0 Djokovic

Miza: 10/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

15

Castigate:

7

Pierdute:

8

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Celtic - Salzburg. 13.12.2018
Cota: 1.47 13 Dec 2018 22:00 0