Share

Pronosticuri pariuri ATP: Coric - Fognini, croatul este ușor favorit

Tenis

Cota: 2.10

Adaugat de: Marian Cioată

18 Apr 2019 23:45 691 0
Logo Borna Coric
Logo Fabio Fognini
Borna Coric
Fabio Fognini
VS
16:00 19 Aprilie 2019
ATP Monte Carlo

Analiză și informații pentru Borna Coric v Fabio Fognini

Ultimul sfert de finală de la Monte Carlo, se va disputa vineri după-amiază pe terenul Rainier III, între Borna Coric (13 ATP) din Croația și Fabio Fognini (18 ATP) din Italia. Pontul aferent acestei partide îl puteți regăsi la finalul analizei. 

Pariază pe meciurile de tenis de la ATP Monte Carlo și profită 250Ron cashback

Borna Coric: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î V

Coric (22 ani) este pentru a cincea oară calificat pe tabloul principal de la Monte Carlo. În primii 3 ani a fost eliminat din turul 1, iar anul trecut pierdea la mare luptă cu Novak Djokovic, 6-7 5-7. 

Forma foarte bună pe care o traversează Borna, îi poate permite să urce pe un nou cel mai bun loc în clasamentul ATP. Traseul său din această săptămână a fost unul foarte accesibil, cu polonezul Hurkacz (52 ATP) în primul tur, apoi spaniolul Munar (61 ATP) și francezul Herbert (49 ATP). Jocul croatului a fost din ce în ce mai solid, de la zi la zi fiind mai constant. 

Recordul carierei pentru Coric este de 63 victorii și 36 înfrângeri, iar mâine va fi meciul lui cu numărul 100 pe zgură!

Fabio Fognini: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î Î

Fabio (31 ani) este departe de a fi la cel mai bun nivel al său, dar din când în când are tresăriri de orgoliu și furnizează surprize de proporții, cum a fost cazul în meciul cu germanul Alexander Zverev, pe care l-a eliminat ieri în minimum de seturi. 

Fognini a fost aproape de eliminare în primul tur, fiind condus de rusul Rublev cu 1-0 la seturi și 4-1 în setul 2. A revenit nesperat, iar apoi în turul secund a beneficiat de abandonul lui Gilles Simon, trecând mai departe fără să intre pe teren. Rublev i-a servit 4 ași, iar neamțul 6, în cele 2 meciuri complete din Principatul Monaco.

Totuși, forma peninsularului este slabă în 2019, cu 4 înfrângeri pe zgură, în America de Sud și în Africa, la adversari mai slab clasați precum Bedene, Munar, Auger Aliassime sau Vesely.

Experiența lui Fognini pe zgură este uriașă, cu un total de 373 succese și 218 eșecuri. În ultimele 3 sezoane a câștigat 4 turnee pe suprafețele roșiatice din Europa și America de Sud. 

Statistica meciurilor directe Borna Coric v Fabio Fognini

Fabio Fognini s-a impus în unicul duel direct anterior, chiar pe tărâm croat, la ATP Umag 2014, cu scorul de 5-7 7-6 6-3, tot în faza sferturilor de finală și tot pe zgură roșie.

Cote pentru Borna Coric v Fabio Fognini

Pe lângă acest pronostic special ales, puteți încerca și varianta unui solist simplu în favoarea lui Coric, la cota de 1.80 oferită de Betfair.ro.

Pont Borna Coric vs Fabio Fognini: Sub 4.5 ași - Borna Coric

Mizez pe un meci cu maximum 4 ași din partea favoritului din Croația. Borna este un jucător echilibrat, complet din punct de vedere tehnic, dar care nu excelează la capitolul ași. Serviciul său este unul bun, variat, dar nu are acea anvergură și explozie care să îl recomande drept un big server. În precedentele meciuri de aici, Coric a reușit o medie de 1 as per set, câte 3 ași cu Hurkacz în 3 seturi, 3 ași cu Munar în 3 seturi și 2 ași cu Herbert în 2 seturi. De cealaltă parte, Fognini este capabil de multe faze frumoase pe terenul de tenis, îndeosebi pe zgură, suprafața sa favorită, iar la retur este destul de anticipativ, rareori primește mulți ași de la adversarii normali, adică de la jucătorii de sub 1.90 metri.

Pont pariuri: Sub 4.5 ași - Borna Coric

Miza: 7/10

Cota: 2.10

Adaugat de: Marian Cioată

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Borna Coric vs Fabio Fognini: Borna Coric +3,5 game-uri

Borna Coric este un tenismen foarte bun, fiind aproape de top 10 și un sportiv cu posibilitate reală să crească și mai vizibil în viitor. Aici a avut mari probleme în primele două meciuri, fiind de fiecare dată la un pas de eliminare, însă fiind de fiecare dată capabil să își revină pe final de set decisiv și să închidă partidele. Iar ieri cu Herbert nu a pierdut set, într-un match-up bun pentru el, fiind solid pe retur și reușind 3 breakuri. Fabio Fognini este și el foarte bun, și vine după o victorie fantastică cu Zverev, după un meci în care a fost lăudat de toată lumea. Însă Fabio nu este constant nici pe parcursul unui turneu și nici pe parcursul unui meci, având momente de cădere, iar astăzi va avea în față un oponent care stă bine în schimburi și care nu comite atâtea greșeli ca Alexander. Iar Fabio este un tenismen mult mai predispus la erori neforțate și la momente în care nu este eficient pe serviciu. Consider astfel că și dacă se va impune Fognini nu o va face atât de clar, ci probabil în 3 seturi lungi, pronosticul meu mergând pe faptul că Coric nu va pierde la 4+ gameuri la o cotă oferită de Unibet.

Pont pariuri: Borna Coric +3,5 game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.32

Adaugat de: Admin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Borna Coric vs Fabio Fognini: Borna Coric -1.5 game-uri

Ultimul sfert de finală se anunță la fel de spectaculos la precedentele 3. Coric și Fognini sunt doi jucători ce se simt bine pe zgură, iar rezultatele acestora pe suprafața roșie au fost de multe ori mai bune decât pe celelalte suprafețe. Croatul este, cred eu, ca valoare peste italian, dar și ca formă. Sigur, Fabio are calitate în lovituri, dar inconstanța sa, lasă de cele mai multe ori urme. Mai ales în fața unor jucători de talia lui Borna. Coric stă bine la retur și dacă Fognini nu va cadra primul serviciu, atunci va avea mari probleme. Merg astfel pe victoria croatului, la o linie mică de H. Cota aproape ne dublează banii.

Pont pariuri: Borna Coric -1.5 game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Marian Cioată

Ponturi:

19

Castigate:

10

Pierdute:

7

Anulate:

0

Liber profesionist, am 29 ani, sunt licenţiat în geografie, cu specializări în programare şi webdesign; pasionat de sport, în toate formele sale (de la fotbal, tenis de masă, la biathlon, ciclism sau snooker). Jucător de tenis în circuitul destinat amatorilor. Ador competiţia. Pariez online din 2007, membru al comunităţii PariuriX din 2008. Fac parte din echipa PariuriX din 2014.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici