Share

Pont Bolleli/Fognini - Del Potro/Mayer. Dublu ATP Roma 15.05.2018

Tenis

Cota: 1.47

Adaugat de: Admin

15 Mai 2018 14:39 389 0
Logo Bolelli/Fognini
Logo Del Potro / Mayer
Bolelli/Fognini
Del Potro / Mayer
VS
19:30 15 Mai 2018
ATP Roma dublu

Analiză și informații pentru Bolelli/Fognini v Del Potro / Mayer

În cadrul turneului de dublu de la Roma, se vor afla față în față două perechi formate din jucători buni de simplu, dar care fac spectacol și la dublu. Italienii Bolelli și Fognini îi vor avea adversari pe argentinienii Del Potro și Leo Mayer. Partida va avea loc undeva în jurul orei 19:30, în cazul în care vremea va permite disputarea ei în condiții normale, în cursul serii de marți. În continuare puteți citi analiza, iar la final veți găsi pontul oferit.

Bolelli/Fognini: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V V V Î

Simone și Fabio au reușit să câștige împreună un titlu de Grand Slam, în Australia, în 2015. Ei joacă împreună de aproape opt ani, iar acel sezon de acum 3 ani a fost unul prolific - calificare în grupe la Turneul Campionilor. Zgura le convine deoarece își pot construi bine punctele, ambii având un joc solid de pe fundul terenului. La trei din ultimele patru competiții ATP la care au luat parte pe această suprafață, italienii au ajuns până în semifinale: Buenos Aires, Sao Paolo și Monte Carlo. Ba mai mult, au evoluat împreună și în aprilie 2018, pentru echipa Italiei de Cupa Davis, împotriva Japoniei, reușind să se impună chiar pe tărâm nipon. Fabio arată o formă bună și poftă de joc, luni seara l-a învins în doar 52 de minute pe francezul Gael Monfils. Mereu pus pe șotii, Fognini adoră să aibă parte de atenția publicului, iar la Roma acest lucru i se întâmplă mai mult decât oriunde.

Del Potro / Mayer: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V Î Î Î

Argentinienii au jucat doar 3 turnee în ultimii doi ani și jumătate, reușind să câștige un singur meci. Se întâmpla anul trecut pe suprafață rapidă, la Beijing împotriva unei echipe modeste, formată din Koolhof și Sitak. Del Potro se concentrează pe proba de simplu, însă s-a înscris în întrecerea de dublu la Roma pentru a avea mai multe meciuri în picioare pe zgură. Juan Martin a declarat că aceasta este cea mai slabă suprafața sa, iar rezultatele obținute de-a lungul carierei nu fac altceva decât să confirme spusele argentinianului. Leonardo Mayer vine după turneul bun făcut la Madrid, însă la Roma a dezamăgit fiind eliminat în primul tur. El a pierdut în doar două seturi, scor 1-6 2-6 cu David Goffin. În cele două ocazii în care au jucat împreună pentru naționala Argentinei de Cupa Davis în 2016 și 2017, Delpo și Leo Mayer au cedat cu 0-3 la seturi contra Croației și Marii Britanii. 

Statistica meciurilor directe Bolelli/Fognini v Del Potro / Mayer

Cele două echipe vor evolua pentru prima dată una împotriva celeilalte într-un meci din circuitul ATP.

Cote pentru Bolelli/Fognini v Del Potro / Mayer

Italienii sunt considerați favoriți și asta din două motive: joacă acasă, la Roma, unde au parte de susținerea publicului, și reprezintă o echipă mai omogenă decât adversarii lor. Recomand victoria echipei Bolelli/Fognini, iar pentru o miză moderată poate fi încercată și varianta de 2-0 la seturi.

Pont Bolelli/Fognini vs Del Potro / Mayer: Victorie Bolelli/Fognini

Argentinienii nu au mai jucat un meci împreună din toamna lui 2017, iar zgura reprezintă suprafața cea mai puțin prielnică pentru jocul în forță a lui Juan Martin del Potro. Bolelli a ieșit în ultima vreme din lumina reflectoarelor la simplu, astfel că turneul de dublu de la Roma îi oferă expunere și posibilitatea de a ieși din nou la rampă. Echipa italiană este una mult mai omogenă, iar în acest an Simone și Fabio au înregistrat un rezultat bun pe zgură tot la nivel de Master Series - semifinale la Monte Carlo. Cei doi vor avea parte de susținerea publicului, iar interesul lor pentru proba de dublu este unul mult mai ridicat decât cel al sud-americanilor. Recomand victoria perechii Bolelli/Fognini la o cotă bună oferită de NetBet! Succes!

Pont pariuri: Victorie Bolelli/Fognini

Miza: 9/10

Cota: 1.47

Adaugat de: Admin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Admin

Ponturi:

13

Castigate:

7

Pierdute:

4

Anulate:

2

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici