Share

Pont Benoit Paire - Pablo Carreno Busta, Cine debutează cu dreptul în cea de-a doua semifinală ?!

Tenis

Cota: 1.55

Adaugat de: Burlacu Ștefan

14 Sep 2018 01:47 590 0
Logo Benoit Paire
Logo Pablo Carreno Busta
Benoit Paire
Pablo Carreno Busta
VS
14:30 14 Septembrie 2018
Cupa Davis

Analiză și informații pentru Benoit Paire v Pablo Carreno Busta

Revenim cu tenis de cea mai înaltă calitate, după o pauză de câteva zile de la finala US Open. Primul pont vine de la meciul dintre francezul Benoit Paire și ibericul Pablo Carreno Busta, din cadrul celei de-a doua semifinale din Cupa Davis, dintre Franța și Spania. Meciul va avea loc pe arena Stade Pierre Mauroy din Lille și va începe după ora 14 30, ora României. Mai multe detalii, dar și pontul găsit la această confruntare, în cele de mai jos.

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Benoit Paire: Forma jucatorului, știri și statistici

V Î Î V Î

Benoit Paire revine într-un joc oficial, după eliminarea din turul 2 de la US Open. Francezul a fost eliminat de către Federer, în minim de seturi. Benoit e un jucător ce se simte bine pe suprafața rapidă, mai ales cea de indoor, cum se va disputa și acest meci și are motive întemeiate să creadă într-o eventuală victorie. Însă nu va fi deloc ușor. Primul adversar pentru Paire va fi Busta, unul din jucătorii buni din circuit. Nu am putea zice că francezul traversează o perioadă bună, Benoit alternând în vara ce tocmai s-a încheiat meciurile bune cu cele mai puțin bune. Oricum se știe faptul că Paire e un jucător foarte inconstat, chiar și în timpul unui meci, iar contra unui adversar de calibrul spaniolului, aceste fluctuații ar putea influența în mod decisiv soarta meciului. Cert e că vom avea parte de un meci interesant, dar și disputat, zic eu.

Pablo Carreno Busta: Forma jucatorului, știri și statistici

V V Î V Î

De partea cealaltă, Pablo Carreno Busta vine la acest meci după o perioadă bună. Spaniolul a avut o vară ok, din punct de vedere al rezultatelor, dar și al jocurilor. Ibericul a fost nevoit să păresească ultimul Grand Slam al anului, în urma unei accidentări, în meciul cu portughezul Joao Sousa. Carreno a făcut sferturi de finală la Cincinnati și semifinale la Winston Salem. Doar tur 2 la US Open, însă dacă nu intervenea acea accidentare, cu siguranță ibericul ajungea cel puțin până în turul 3. Pe hard, Busta se descurcă bine, suprafața de joc favorizându-i serviciul. Plus că Pablo are și o deplasare bună în teren, iar în schimburi se simte bine pe orice suprafață. Chiar dacă va avea și un public frenetic de înfruntat, eu cred că spaniolul are forța să se impună în această după amiază. Mai ales dacă va rămâne la fel de calm și răbdător, după cum îl știm.

Statistica meciurilor directe Benoit Paire v Pablo Carreno Busta

Cei doi jucători s-au mai întâlnit de 7 ori până acum, iar Busta conduce cu 4-3. Ultima întâlnire a avut loc în primăvara acestui an, pe zgura de la Barcelona, când spaniolul s-a impus cu 2-0 la seturi.

Cote pentru Benoit Paire v Pablo Carreno Busta

Paire e o idee favorit înaintea acestui meci, însă eu cred că se poate merge pe victoria lui Busta, la o cotă de peste 1,90. Un alt pariu bun e over 3,5 seturi, la o cotă de 1,52.

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Benoit Paire vs Pablo Carreno Busta: Pablo Carreno Busta câștigă minim 2 seturi (H+1,5 seturi)

Vom avea un meci echilibrat. Busta e la ora actuală mai în formă zic eu, dar e și jucătorul mai constant și tocmai de aia cred că are prima șansa la victorie, chiar dacă bookmakerii îl dau favorit pe francez. Sigur, Paire are de partea sa fanii și va fi împins de la spate în momentele mai delicate. În disputele pe hard, scorul este 1-1, fapt ce întărește ideea că meciul va fi unul disputat. Eu voi merge însă pe mâna ibericului și chiar dacă cota la victoria lui Busta e tentantă, voi recomanda minim 2 seturi câștigate de spaniol, la o cotă mai mult decât decentă și mai safe.

Pont pariuri: Pablo Carreno Busta câștigă minim 2 seturi (H+1,5 seturi)

Miza: 10/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

34

Castigate:

17

Pierdute:

17

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Italia vs SUA. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0