Share

Pont Benoit Paire - Gilles Muller, Luxemburghezul continuă cursa pentru apărarea trofeului

Tenis

Cota: 1.75

Adaugat de: Burlacu Ștefan

11 Ian 2018 02:41 587 0
Logo Benoit Paire
Logo Gilles Muller
Benoit Paire
Gilles Muller
VS
10:00 11 Ianuarie 2018
ATP Sydney

Analiză și informații pentru Benoit Paire v Gilles Muller

Primul pont de joi vine de la meciul dintre francezul Benoit Paire și luxemburghezul Gilles Muller, din cadrul sferturilor de finală de la Sydney, meci ce va începe după ora 10 00, ora României. Mai multe date însă, dar și pronosticul nostru la această confruntare, în cele ce urmează. 

Benoit Paire - Gilles Muller 

Unul din cele mai atractive meciuri din sferturile de finală de la Sydney e întâlnirea dintre Paire și Muller. Doi dintre jucătorii spectaculoși din circuit, dar și doi dintre cei mai buni servanți. Francezul nu a avut un start de sezon rău, Benoit făcând semifinală săptămâna trecuă la Pune, unde a pierdut greu în fața lui Anderson, în timp ce aici la Sydney a trecut în primele runde de 2 adversari solizi. În turul 1 Paire l-a învins pe Bedene, jucător bun pe hard, în 3 seturi, în timp ce în runda secundă, francezul a trecut de Mayer, tot la capătul a 3 seturi. Serviciul e arma principală a francezului, însă nu funcționează la parametri optimi de fiecare dată. Iar în acele cazuri, Paire are probleme pe propriul serviciu, chiar mari probleme. Oponentul din sferturi nu este ușor, ci chiar din contră, dar Benoit va lupta pentru a atinge o nouă semifinală în mai puțin de săptămână. 

Luxmeburghezul Gilles Muller dă semne de revenire. După un start ezitant, cu o înfrângere în 2 seturi la Brisbane, în fața lui Chung, Gilles nu a avut un debun stărălucit nici în turneul de la Sydney. Muller a fost condus pe aproape toată durata setului 1, dar la 4-5, luxemburghezul a reușit reabreaku-ul mult așteeptat, pentru a reintra în joc, iar rezultatele s-au văzut imediat. Muller a câștigat la tie-break setul 1, pentru ca actul al doilea să fie mai liniștit și lipsit de emoții pentru Gilles. Iar evoluția din finalul setului 1 și până la ultimul schimb din meci a fost din nou solidă, precum evoluțiile din vara trecută de pe iarbă. Aproape , pentru că Muller poate evolua mult mai bine decât a făcut-o cu Millnan. Dacă ar elimnia și greșelile neforțate din jocul său, am putea zice că Muller poate face o figură frumoasă și la primul grand slam al anului. Meciul cu Paire va fi un bun antrenament pentru luxemburghez, care își dorește cu ardoare să își apere titlul câștigat în 2016.

De 3 ori s-au mai întâlnit cei 2 jucători până acum, Muller având 2 victorii din cele 3 întâlniri. 

 

Deschide cont utilizând codul ”ZFBNAE” și pariază pe victoria Barcelonei cu Celta Vigo la o cotă mărită de 4.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

Pont Benoit Paire vs Gilles Muller: Gilles Muller câștigă

Meciul pare unul foarte disputat la prima vedere. Și așa va fi, însă totul depinde și de evoluția și starea de la ora jocului a lui Paire. După cum știm, francezul are momente și momente, însă dacă va scăpa jocul de sub control, atunci riscă să încaseze un nouă corecție. Ambii jucători se bazează pe serviciu, dar serviciul luxmeburghezului pare să fie mult mai precis și eficient. Merg așadar pe un nou succes al lui Muller aici la Sydney, la o cotă de 1,75 oferită de Sportingbet.

Pont pariuri: Gilles Muller câștigă

Miza: 10/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

19

Castigate:

7

Pierdute:

11

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici