Share

Pronostic pentru Benjamin Lock - Jesper de Jong, ITF M15 Sharm el Sheikh, 13.02.2019

Tenis

Cota: 1.85

Adaugat de: Tudor Cosma

12 Feb 2019 16:23 294 0
Logo Benjamin Lock
Logo Jesper De Jong
Benjamin Lock
Jesper De Jong
VS
10:00 13 Februarie 2019
ITF M15 Sharm el Sheikh

Analiză și informații pentru Benjamin Lock v Jesper De Jong

Turneul ITF M15 Sharm el Sheikh are loc în Egipt, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintr Benjamin Lock și Jesper de Jong, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Sharm el Sheikh este o localitate de 73.000 de locuitori, fiind una dintre cele mai importante stațiuni turistice din Africa și având deschidere la Marea Roșie. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Soho Square, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Wu, Eriksson, Lock sau Velotti. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Benjamin Lock: Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V Î

Benjamin Lock este un zimbabwian de 25 de ani, clasat pe locul 552 ATP. 
Iar Lock a fost chiar și mai sus, până pe locul 391 în lume, un sportiv foarte constant în ultimii trei ani care a avut destul de multe performanțe în circuitul ITF, în special obținute pe continentul natal. 
În 2018 are semifinale la ITF Egipt F9, semifinale la ITF Egipt F10, titlu la ITF Zimbabwe F1, sferturi de finală la ITF Zimbabwe F2, finală la ITF Zimbabwe F3, sferturi de finală la ITF Portugalia F9, sferturi de finală la ITF Portugalia F10, sferturi de finală la ITF Taiwan F2, sferturi de finală la ITF Nigeria F4, sferturi de finală la ITF Nigeria F5, finală la ITF Mozambic F1, finală la ITF Mozambic F2 și titlu la ITF Africa de Sud F3. 
În acest an nu are performanțe, trecând însă de Niels Desein (locul 664 ATP). 

Jesper De Jong: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V Î Î

Jesper de Jong este un olandez de 18 ani, clasat pe locul 750 ITF. 
Iar Jesper este evident un junior, și chiar unul de top, în acel clasament fiind la un moment dat chiar și pe locul 38. Iar trecerea spre circuitul profesionist a fost destul de reușită, deși el momentan nu are clasament ATP. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Olanda F4, semifinale la ITF Egipt F26 și semifinale la ITF Qatar F4. 
În 2019 are un singur meci, la ITF M15 Sharm el Sheikh, acolo fiind destul de modest și fiind învins 4-6 4-6 de Podzus (locul 610 ATP).
Probleme sale au apărut acolo în special pe serviciu, oferind 18 mingi de break și în general chinuindu-se mult la acest capitol. 

Statistica meciurilor directe Benjamin Lock v Jesper De Jong

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Benjamin Lock v Jesper De Jong

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Benjamin Lock vs Jesper De Jong: Benjamin Lock castiga

Benjamin Lock este un sportiv solid, care în ultimii trei ani a gravitat în jurul locului 500 ATP și care are multe turnee reușite în circuitul ITF. În acest an are două înfrângeri clare, cu Poljak și Maamoun, în ambii oponenți au fost de top. În plus el are o victorie importantă cu Desein, alt tenismen de clasă. Jesper de Jong este un junior care abia se acomodează cu circuitul profesionist, deși el este talentat și anul trecut are două turnee foarte solide. În acest sezon are un singur meci disputat, pierzând clar cu Podzus după o partidă în care a servit modest, oferind 18 mingi de break. Consider astfel că Lock este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Benjamin Lock castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

41

Castigate:

28

Pierdute:

11

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici