Share

Pronostic pentru Benjamin Hassan - Sadio Doumbia, ITF M25 Barnstaple, 14.02.2019

Tenis

Cota: 1.80

Adaugat de: Tudor Cosma

14 Feb 2019 02:01 382 0
Logo Benjamin Hassan
Logo Sadio Doumbia
Benjamin Hassan
Sadio Doumbia
VS
12:30 14 Februarie 2019
ITF M25 Barnstaple

Analiză și informații pentru Benjamin Hassan v Sadio Doumbia

Turneul ITF M25 Barnstaple are loc în Anglia, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Benjamin Hassan și Sadio Doumbia, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Barnstaple este o localitate de 24.000 de locuitori, situată în sud și fiind considerată una dintre cele mai vechi așezăminte administrative din Marea Britanie.
Turneul acesta este mare, de 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Tarka Tennis Centre, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Rijthoven, Escoffier, Doumbia sau Shane. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Benjamin Hassan : Forma jucătorului, știri și statistici

V V Î V V

Benjamin Hassan este un german de 24 de ani, clasat pe locul 371 ATP. 
Iar Hassan a progresat destul de lent, el până la 22 ani nefiind în prima mie mondială. De atunci însă a crescut considerabil, iar acum Hassan este un sportiv care ajunge des în fazele finale. 
În 2018 are titlu la ITF Qatar F2, finală la ITF Germania F11 și sferturi de finală la ITF Germania F13. 
În 2019 are sferturi de finală la ITF M25 Nussloch. 
Acolo a avut ceva probleme, în primă fază fiind la un pas de eliminare în meciul cu Boehler (tenismen fără clasament), apoi fiind învins fără drept de apel, 3-6 4-6, de Zandschulp (locul 500 ATP). 
Aici:

- 6-3 3-6 6-4 cu Hodkin (tenismen fără clasament), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 63% cu cel secund, oferind 10 mingi de break (8 salvate)
- 4-6 6-2 7-6 cu Matusevich (tensismen fără clasament), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 45% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (4 salvate)

Sadio Doumbia: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V Î V V

Sadio Doumbia este un francez de 28 de ani, clasat pe locul 378 ATP. 
Iar Doumbia este foarte bun de 4 ani, el fiind permanent în această perioadă în topul 500 ATP, având performanțe în circuitul ITF însă făcând față și turneelor challenger. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Spania F10, titlu la ITF Ungaria F6, semifinale la ITF Ungaria F7, semifinale la ITF Franța F16, sferturi de finală la ITF Liban F2 și semifinale la ITF Camerun F2. 
Iar în 2019 are sferturi de finală la challengerul din Canberra. 
Forma sa este astfel bună, acolo având victorii cu Brkic (locul 298 ATP) sau Polmans (locul 216 ATP), oponenți de top. 
Indoor a disputat de curând un alt turneu, challengerul de la Budapesta, și acolo arătând bine însă fiind eliminat în turul secund de Galovic (locul 224 ATP). 
Aici:

- 3-6 6-2 6-2 cu Rigele Te (locul 407 ATP), câștigând 83% mingi cu primul serviciu, 64% cu cel secund, oferind 1 minge de break
- 6-3 7-5 cu Musetti (tenismen fără clasament), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (toate salvate)

Statistica meciurilor directe Benjamin Hassan v Sadio Doumbia

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Benjamin Hassan v Sadio Doumbia

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Benjamin Hassan vs Sadio Doumbia: Sadio Doumbia castiga

Sadio Doumbia este un sportiv foarte solid, care este și într-o formă bună dacă ne uităm la rezultatele din acest an. Are victorii cu Polmans sau Benchetrit în circuitul challenger, ultima chiar indoor la Budapesta, iar aici deși a cedat un set și-a dominat clar oponenții, pierzându-și o singură dată serviciul. Benjamin Hassan este la rândul său un tenismen valoros, însă care în ultima vreme a avut ceva probleme. La ITF M25 Nussloch a jucat slab cu Boehler fiind la un pas de înfrângere, apoi fiind eliminat în două seturi de Zandschulp. Iar aici a pierdut set în ambele partide, deși întâlnea oponenți ce nu se află în prima mie mondială. Consider astfel că Doumbia este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Sadio Doumbia castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

39

Castigate:

27

Pierdute:

10

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici