Share

Pont Gatica - Bosio. ITF Chile 07.11.2018

Tenis

Cota: 1.44

Adaugat de: Admin

07 Noi 2018 00:57 405 0
Logo Barbara Gatica
Logo Victoria Bosio
Barbara Gatica
Victoria Bosio
VS
19:00 07 Noiembrie 2018
ITF Chile

Analiză și informații pentru Barbara Gatica v Victoria Bosio

În turul 2 al turneului ITF 60k de la Colina (Chile) se vor afla față în față Barbara Gatica și Victoria Bosio. Partida se va juca nu mai devreme de ora 19:00, în continuare puteți citi analiza ei. La final veți găsi și pontul oferit de noi. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Barbara Gatica: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î V Î Î
Barbara Gatica (22 de ani) din Chile este pe locul 540 WTA. Ea a fost clasată sezonul trecut și pe locul 440 cel mai bun al carierei. În primul tur de la Colina a reușit să treacă de Irina Fetecău cu 6-7 6-2 7-6 la capătul unui meci cu foarte multe greșeli neprovocate de fiecare parte. În general Gatica nu are viață lungă în turnee de nivel 25k și mai ales 60k. Întrecerile în care poate face ceva sunt cele inferioare, de 15k, unde a jucat în acest an două finale, pierdute ambele, la Luque și Guayanqil. Până să vină la competiția din țara natală, Gatica a jucat în SUA la Florence pe hard, fiind învinsă încă din runda calificărilor de  Kylie Collins.

Victoria Bosio: Forma jucătorului, știri și statistici

V Î Î V V

Victoria Bosio (24 de ani) din Argentina este clasată pe locul 321 în circuitul WTA. Ea este una dintre performerele sezonului, cu nu mai puțin de 49 de meciuri câștigate în 2018 și doar 17 înfrângeri. Din cele 49 de victorii, 32 au venit pe zgură, suprafața pe care se joacă și competiția din Chile. În primul tur de la Colina a trecut de Verena Meliss (Italia 593 WTA) cu 4-6 6-4 6-0. Jucătoare cu o deplasare bună în teren, specialistă a jocului pe zgură, a avut rezultate bune la nivel de ITF. Până acum s-a calificat în nu mai puțin de 17 finale la simplu și 22 la dublu. Din acest an a început să joace tot mai des turnee de 60k, la unele dintre ele cu prezențe în sferturile de finală. Încrederea este una ridicată după finalul excelent de meci din primul tur, în care a etalat un tenis variat și a făcut ce a vrut pe retur. 

Statistica meciurilor directe Barbara Gatica v Victoria Bosio

Este al doilea meci direct între cele două jucătoare. Pe primul și l-a adjudecat Bosio cu 6-3 6-0. 

Cote pentru Barbara Gatica v Victoria Bosio

Victoria Bosio este jucătoarea mai bine clasată și mai valoroasă. În afara pontului oferit, pentru o miză moderată puteți încerca și varianta de 2-0 la seturi pentru Bosio, la o cotă de 2,05.

Pont Barbara Gatica vs Victoria Bosio: Victorie Victoria Bosio

Victoria Bosio este clasată cu peste 200 de locuri mai sus în comparație cu adversara sa. De asemenea, la nivel de rezultate, în 2018 a câștigat cu peste 20 de meciuri mai multe decât Gatica. Reprezentanta gazdelor are un slice agresiv, însă atunci când este presată pe rever, are un procentaj mic de reușită. Avantajul moral este tot de partea Victoriei Bosio, care s-a impus fără drept de apel în singurul meci direct, scor 6-3 6-0. Diferența de valoare este una certă, iar cota oferită de Betano nu trebuie ratată. Ea face parte din proiectul Cota2! Succes!

Pont pariuri: Victorie Victoria Bosio

Miza: 10/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Admin

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Admin

Ponturi:

24

Castigate:

12

Pierdute:

9

Anulate:

2

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici