Share

Pronostic pentru Baptiste Crepatte - Jordi Munoz Abreu, ITF Tunisia F10, 14.03.2018

Tenis

Cota: 1.67

Adaugat de: Tudor Cosma

13 Mar 2018 22:50 357 0
Logo Baptiste Crepatte
Logo Jordi Munoz-Abreu
Baptiste Crepatte
Jordi Munoz-Abreu
VS
10:30 14 Martie 2018
ITF Tunisia F10

Analiză și informații pentru Baptiste Crepatte v Jordi Munoz-Abreu

Turneul ITF Tunisia F10 are loc în Hammamet, stațiune pe malul Mării Mediterane, iar în această analiză voi detalia partida dintre Baptiste Crepatte și Jordi Munoz Abreu, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Hammamet este considerată una dintre perlele Magrebului, o stațiune turistică foarte importantă din Nordul Africii, care are o populație de peste 100.000 de locuitori. 
Turneul acesta este însă mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este hotelul Sentido Phenicia, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber, clima de aici fiind permanent estivală. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Casanova, Zekic, Catarina sau Batalla. 

Baptiste Crepatte este un francez de 23 de ani, clasat pe locul 422 ATP. 
Iar Baptiste chiar a început să practice un tenis de calitate foarte ridicată, el crescând exponențial în ultimul an, și ajungând un sportiv despre care se spune că poate să facă trecerea fără probleme spre circuitul challenger. 
În 2017 el are sferturi de finală la ITF Bahrain F1, sferturi de finală la ITF Bahrain F2, sferturi de finală la ITF Israel F7, semifinale la ITF Zimbabwe F1, finală la ITF Zimbabwe F2, finală la ITF Zimbabwe F3, sferturi de finală la ITF Franța F16, sferturi de finală la ITF Italia F26, sferturi de finală la ITF Elveția F5, semifinale la ITF Ucraina F5, sferturi de finală la ITF Tunisia F27, titlu la ITF Tunisia F28 și finală la ITF Kuwait F3. 
Foarte solid pe orice suprafață. Și chiar dacă teoretic lui îi place mai mult hardul, foarte multe performanțe au fost pe zgură, chiar și acel titlu, obținut chiar aici în Tunisia. 
În 2018 Crepatte a participat doar la ITF Franța F3, ajungând acolo în sferturi, fiind învins clar de Bega (locul 322 ATP). 
Aici:

- 6-3 6-1 cu Giovanni Calvano (tenismen fără clasament)
- 6-3 1-6 6-4 cu Dowson (tenismen fără clasament)

Jordi Munoz Abreu este un venezuelean de 28 de ani, clasat pe locul 1425 ATP. 
Însă Jordi a fost mult mai sus, chiar și pe locul 659 în lume, el însă jucând din ce în ce mai rar, și având deja 3 ani consecutivi în afara primei mii mondiale. 
Talent există, sportivul născut în Barcelona fiind un stângaci interesant. Însă el s-a concentrat mult în ultima vreme pe proba de dublu, unde a cucerit chiar și trofee. 
În 2017 are la simplu optimi de finală la ITF Tunisia F11 și optimi de finală la ITF Portugalia F10. 
Și evident, este foarte puțin, însă cum spuneam, el nu evoluează prea des în proba de simplu. 
În 2018 Abreu are doar două competiții disputate. Astfel, la ITF Egipt F7 a fost învins în primul tur 2-6 3-6 de Goldsteiner (locul 765 ATP), pentru că săptămâna trecută la ITF Egipt F8 să piardă chiar în calificări, cu Turchetti (locul 766 ATP). 

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Pont Baptiste Crepatte vs Jordi Munoz-Abreu: Baptiste Crepatte castiga

Baptiste Crepatte este un tenismen foarte solid, care este deja în primii 500 ATP, cu multe performanțe sezonul trecut, chiar și un titlu obținut pe aceeași zgură tunisiană. Aici este la doar al doilea turneul din sezon, de aceea mi se pare o decizie bună faptul că a jucat în calificări, acolo construindu-și un ritm bun de joc. Jordi Munoz-Abreu a fost un tenismen decent, însă în ultimii 3 ani el nu mai este în prima mie mondială, concentrându-se aproape exclusiv pe proba de dublu. Astfel, în 2017 are la simplu doar 7 turnee disputate, fără rezultate, iar în 2018 are doar două competiții de simplu, pierzând de fiecare dată când a întâlnit sportiv de top 1000. Consider astfel că Baptiste este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Baptiste Crepatte castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

26

Castigate:

16

Pierdute:

2

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici