Share

Pronostic pentru Baptiste Crepatte - Daniel Gimeno Traver, Challenger Cherbourg, 12.02.2019

Tenis

Cota: 1.70

Adaugat de: Tudor Cosma

12 Feb 2019 01:12 422 0
Logo Baptiste Crepatte
Logo Daniel Gimeno-Traver
Baptiste Crepatte
Daniel Gimeno-Traver
VS
11:05 12 Februarie 2019
Challenger Cherbourg

Analiză și informații pentru Baptiste Crepatte v Daniel Gimeno-Traver

Turneul La Manche are loc în Cherbourg, oraș din vestul țării, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Baptiste Crepatte și Daniel Gimeno Traver, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Cherbourg este o localitate de 37.000 de locuitori, fiind un port important în Oceanul Atlantic disputat în trecut între englezi și francezi datorită poziției sale strategice. 
Turneul acesta este unul mic, challenger, având un fond de premiere de 42.500 de euro. 
Gazda este Complexe Sportif Chantereyne, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Bemelmans, Rosol, Madden sau Travaglia. 

Încasează un pariu fără risc de 300RON

Baptiste Crepatte: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V V Î V

Baptiste Crepatte este un francez de 24 de ani, clasat pe locul 596 ATP. 
Iar Crepatte a arătat foarte bine încă de la debutul său în circuitul profesionist, în ultima vreme începând să domine fără probleme turneele ITF, iar din acest an trecând spre circuitul challenger unde se descurcă onorabil. Astfel mă aștept să crească destul de mult în viitor, și ca joc și ca poziționare, Crepatte fiind până la urmă unul dintre cei mai talentați jucători din afara primei sute mondiale. 
În 2018 are semifinale la ITF Grecia F4, sferturi de finală la ITF Grecia F5, semifinale la ITF Tunisia F14, finală la ITF Tunisia F15, sferturi de finală la ITF Israel F4, sferturi de finală la ITF Suedia F3, sferturi de finală la ITF Portugalia F9. titlu la ITF Portugalia F10, titlu la ITF Tunisia F34, titlu la ITF Israel F14, titlu la ITF Grecia F6, titlu la ITF Grecia F7, titlu la ITF Republica Dominicană F1 și semifinale la ITF Republica Dominicană F2. 
Iar în 2019 are optimi de finală la challengerul din Budapesta. 
Acolo a fost solid, trecând de Krawietz (locul 231 ATP), și arătând un joc bun. 
Aici:

- 7-6 6-4 cu Wang (locul 325 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 46% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)

Daniel Gimeno-Traver: Forma jucătorului, știri și statistici

Î Î Î Î Î

Daniel Gimeno Traver este un spaniol de 33 de ani, clasat pe locul 188 ATP. 
Iar Traver a fost foarte solid în trecut, până pe locul 48 în lume, fiind acum spre final de carieră și având un ritm mai scăzut de joc. 
În 2018 are finală la ITF Spania F5, sferturi de finală la challengerul din Barletta, finală la challengerul din Tunis, sferturi de finală la challengerul din Bordeaux, sferturi de finală la challengerul din Perugia, finală la challengerul din Șopot, sferturi de finală la challengerul din Banja Luka și sferturi de finală la challengerul din Montevideo. 
Toate însă pe zgură, suprafața sa preferată. 
În 2019 însă Traver are 4 meciuri, toate pierdute. 
Dacă ne raportăm doar la turneele indoor, Daniel are înfrângeri cu Maden (locul 121 ATP), Kamke (locul 206 ATP) sau Reboul (locul 449 ATP), în toate fiind învins în minimum de seturi. 

Statistica meciurilor directe Baptiste Crepatte v Daniel Gimeno-Traver

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Baptiste Crepatte v Daniel Gimeno-Traver

Pont Baptiste Crepatte vs Daniel Gimeno-Traver: Baptiste Crepatte castiga

Baptiste Crepatte a început foarte bine sezonul, de fapt cum l-a și terminat pe cel precedent, când a avut 28 victorii din 29 de partide. Acum vine după turneul challenger indoor de la Budapesta, și acolo arătând o formă sus și trecând de Krawietz, iar aici depășindu-l în primul tur de Wang fără probleme. Este bun și pe retur, însă principala sa armă este serviciul, pe care l-a pierdut o singură dată ieri. Daniel Gimeno-Traver este bun, fost tenismen de prima sută mondială. Însă indoor nu s-a simțit niciodată bine, el fiind un zgurist, în acest an având 3 meciuri în sală toate 3 pierdute în minimum de seturi. Consider astfel că Baptiste este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Efortuna.

Pont pariuri: Baptiste Crepatte castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

41

Castigate:

28

Pierdute:

11

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici