Share

Pronostic pentru Aziz Dougaz - Skander Mansouri, ITF Camerun F2, 06.12.2018

Tenis

Cota: 1.75

Adaugat de: Tudor Cosma

05 Dec 2018 18:39 309 0
Logo Aziz Dougaz
Logo Skander Mansouri
Aziz Dougaz
Skander Mansouri
VS
10:30 06 Decembrie 2018
ITF Camerun F2

Analiză și informații pentru Aziz Dougaz v Skander Mansouri

Turneul ITF Camerun F2 are loc în Yaounde, oraș din sudul țării, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Aziz Dougaz și Skander Mansouri, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Yaounde este o localitate de 2.5 milioane de locuitori, fiind capitala țării și al doilea oraș ca mărime după Douala. 
Turneul acesta este mare, de 25.000 de dolari, așadar valoarea maximă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este complexul Tennis Club de Yaounde, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Doumbia, Mitjana, Mansouri sau Denolly. 

Deschide cont și încasează până la 500RON EXTRA la prima depunere

Aziz Dougaz: Forma jucătorului, știri și statistici

Î V Î V V

Aziz Dougaz este un tunisian de 21 de ani, clasat pe locul 456 ATP. 
Iar Aziz este foarte talentat, un tenismen care de la 18 ani este permanent în prima mie mondială și care acum a intrat în topul 500 ATP. Iar în viitor e posibil să crească și mai mult, stangaciul putând deja să treacă spre circuitul challenger. 
În 2018 are sferturi de finală la ITF Tunisia F20, sferturi de finală la ITF Tunisia F22, sferturi de finală la ITF Tunisia F23, sferturi de finală la ITF Tunisia F24, titlu la ITF SUA F20, sferturi de finală la ITF România F10, sferturi de finală la ITF Tunisia F29, titlu la ITF Tunisia F37 și semifinale la ITF Egipt F38. 
Sezon foarte solid, cu două titluri și în general multe prezențe în fazele finale. 
În ultima vreme însă forma lui Aziz este slabă, de exemplu săptămâna trecută la ITF Camerun F1 pierzând timpuriu cu Yitbarek (tenismen fără clasament)
Aici:

- 7-6 6-3 cu Bushamuka (locul 1327 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 64% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)
- 6-0 6-1 cu Nkwain (tenismen fără clasament), câștigând 94% mingi cu primul serviciu, 65% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Skander Mansouri: Forma jucătorului, știri și statistici

V V V V V

Skander Mansouri este un tunisian de 23 de ani, clasat pe locul 861 ATP. 
Acest lucru nu este impresionant, însă tenismenul de 1.93m este printre cei mai talentați din Africa, el până acum concentrându-se însă pe facultate, jucând în campionatul pe colegii nord-american pentru Wake Forest. 
Mai mult, acolo a fost printre cei mai buni jucători, câștigând campionatul național în acest an alături de un alt mare talent, Petros Chrysochos. 
În 2018 are semifinale la ITF SUA F15, sferturi de finală la ITF Tunisia F36, semifinale la ITF Tunisia F38 și titlu la ITF Camerun F1, săptămâna trecută. 
Forma sa este astfel foarte sus, Skander trecând acolo în finală de Furness (locul 632 ATP), sportiv de top. 
Aici:

- 6-4 6-4 cu Mugabe (locul 1847 ATP), câștigând 85% mingi cu primul serviciu, 68% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)
- 6-1 6-3 cu Antchandie (tenismen fără clasament), câștigând 89% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, fără să ofere mingi de break

Statistica meciurilor directe Aziz Dougaz v Skander Mansouri

În singura întâlnire directă, în 2016 însă pe zgură, Dougaz s-a impus 6-4 3-6 6-3. 

Cote pentru Aziz Dougaz v Skander Mansouri

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Aziz Dougaz vs Skander Mansouri: Skander Mansouri castiga

Skander Mansouri nu are un clasament bun, însă este foarte talentat, până acum concentrându-se pe facultate și evoluând în campionatul pe colegii nord-american pentru Universitatea Wake Forest, fiind și campion național alături de Chrysochos. Trecerea spre circuitul ITF a fost chiar pozitivă, Skander venind după un titlu săptămâna trecută la ITF Camerun F1, trecând acolo de Furness. Iar aici nu și-a pierdut deloc serviciul. Aziz Dougaz este și el talentat, un sportiv bine ancorat în prima mie mondială care poate să treacă în curând spre turneele challenger. Forma sa este slabă, el venind după eșecuri cu Yitbarek sau Canovas, tenismeni modești. Consider astfel că Mansouri este favorit, pronsoticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Skander Mansouri castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

57

Castigate:

31

Pierdute:

20

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pont Basilashvili - Gojowczyk. 25.04.2019
Cota: 1.51 25 Apr 2019 14:50 0