Share

Pronostic pentru Aziz Dougaz - Jakub Paul, ITF Tunisia F23, 14.06.2018

Tenis

Cota: 1.60

Adaugat de: Tudor Cosma

13 Iun 2018 21:15 427 0
Logo Aziz Dougaz
Logo Jakub Paul
Aziz Dougaz
Jakub Paul
VS
13:30 14 Iunie 2018
ITF Tunisia F23

Analiză și informații pentru Aziz Dougaz v Jakub Paul

Turneul ITF Tunisia F23 are loc în Hammamet, stațiune pe malul Mării Mediterane, iar în această analiză voi detalia partida dintre Aziz Dougaz și Jakul Paul, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Hammamet este perla Magrebului, un oraș de 100.000 de locuitori însă care își triplează numărul datorită turiștilor care sosesc perpetuu aici. 
Turneul acesta este mic, de 15.000 de dolari, așadar valoarea minimă admisă de Federația Internațională de Tenis la acest nivel. 
Gazda este hotelul Sentido Phenicia, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Batalla, Musialek, Silva și Bellier. 

Aziz Dougaz: Forma jucatorului, știri și statistici

Î V V Î V

Aziz Dougaz este un tunisian de 21 de ani, clasat pe locul 684 ATP. 
Și chiar dacă Aziz momentan nu se poate lăuda cu o prezență în topul 500 ATP, se poate mândri cu faptul că încă de la 18 ani este în prima mie mondială, fiind deja unul dintre tenismenii buni din circuitul ITF, de fapt fiind unul dintre cei mai buni sportivi africani. 
În 2017 are sferturi de finală la ITF SUA F26, sferturi de finală la ITF Belgia F10, finală la ITF Tunisia F29 și finală la ITF Tunisia F40. 
Majoritatea pe zgură, suprafața sa preferată. 
Iar în 2018 are sferturi de finală la ITF Tunisia F20 și sferturi de finală la ITF Tunisia F22. 
El a și jucat puțin în acest an, iar acum își intră treptat în ritm, asta văzându-se săptămâna trecută. Acolo, la ITF Tunisia F22 a fost impunător în primele două meciuri, apoi fiind învins de Galarza (locul 367 ATP), însă luând set. 
Aici:

- 7-6 1-6 6-2 cu Erhard (tenismen fără clasament), câștigând 61% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 14 mingi de break (9 salvate)

Jakub Paul : Forma jucatorului, știri și statistici

Î V Î Î V

Jakub Paul este un elvețian de 19 ani, clasat pe locul 805 ATP. 
Iar Paul nu are o carieră foarte lungă, evident, acest lucru fiind corelat cu vârsta, și doar recent a intrat în prima mie mondială. 
În 2017 are sferturi de finală la ITF Vietnam F2. 
Iar în 2018 are finală la ITF Elveția F1. 
De spus în cazul său este faptul că Paul este specialist pe hard, jucând cel mai bine indoor în condiții foarte rapide. 
În ultima vreme el a evoluat foarte puțin, și în general a fost învins foarte ușor, de exemplu săptămâna trecută, tot aici în Tunisia, fiind total surclasat de Chepelev (locul 912 ATP), cu un 3-6 0-6. 
Aici:

- 6-4 7-5 cu Martinez (locul 1110 ATP), câștigând 63% mingi cu primul serviciu, 43% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (2 salvate)

Statistica meciurilor directe Aziz Dougaz v Jakub Paul

Este prima întâlnire directă între cei doi.

Cote pentru Aziz Dougaz v Jakub Paul

100% până la 500RON

bonus comun pariuri și casino

Pont Aziz Dougaz vs Jakub Paul : Aziz Dougaz castiga

Aziz Dougaz nu a evoluat mult în acest an, însă treptat își regăsește ritmul, și deja vine după două sferturi de finală consecutive. Acolo a jucat bine, chiar și cu un Galarza de top fiind spectaculos pe alocuri. Aici a fost modest în primul meci, însă chiar și așa nu a avut emoții în decisiv. Jakul Paul a intrat doar recent în prima mie mondială, însă forma actuală nu mi se pare bună. Fiindcă el este un tenismen specializat pe hard sau pe joc în condiții foarte rapide, iar această zgură îl dezavantajează mult. Asta s-a văzut săptămâna trecută, când a luat doar 3 gameuri cu Chepelev, rus mediu. Iar aici în primul tur și-a pierdut de 5 ori serviciul cu Martinez, tenismen ce nu a fost vreodată în topul 1000 ATP. Consider astfel că Dougaz este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Aziz Dougaz castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

41

Castigate:

29

Pierdute:

5

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Muntenegru - România
Cota: 1.75 20 Noi 2018 21:45 0