1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Yoshihito Nishioka vs Jeffrey John Wolf

Yoshihito Nishioka vs Jeffrey John Wolf - Ponturi Pariuri Roland Garros, 30.05.2023

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2023-05-28 09:48:00

Roland Garros

30 Mai 2023, 12:00

Yoshihito Nishioka

Yoshihito Nishioka

versus
Jeffrey John Wolf

Jeffrey John Wolf

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Yoshihito Nishioka v Jeffrey John Wolf

Turneul Roland Garros are loc în Paris, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Yoshihito Nishioka și Jeffrey John Wolf, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Paris este o localitate de 2.1 milioane de locuitori, fiind cunoscută inițial sub numele de Lutetia. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 49.6 milioane de euro. 
Gazda este complexul Roland Garros Stadium, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Alcaraz, Rune, Nishioka sau Rublev. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Yoshihito Nishioka: Forma echipei, știri și statistici

Yoshihito Nishioka este un japonez de 27 de ani, clasat pe locul 32 ATP. 
Iar Nishioka ocupă momentan cea mai bună poziție din cariera sa, fiind un jucător care își merită locul în topul 50 ATP. În mod normal, el va rămâne aici și în următoarele sezoane, deși pentru Yoshihito este uneori greu să se lupte cu sportivii masivi din circuit. 
Problema sa este fizicul, deoarece are doar 1.70m înălțime, așadar pe acest plan nu poate domină pe nimeni. Compensează cu un joc energic, cu o deplasare bună pe teren și prin inteligență. 
Astfel, Nishioka realizează ocazionale surprize, anul trecut având două turnee foarte bune. La Washington are finală, acolo fiind învins de Nick Kyrgios, apoi la Seul are titlu, unde i-a învins pe Shapovalov sau pe Ruud. 
Noul sezon este mediu, deși a fost început bine, cu tur 4 la Australian Open. A urmat o perioadă chiar modestă, cu înfrângeri pe linie în tururile incipiente. 
Yoshihito este specialist pe hard, suprafață pe care își petrece mare parte din sezon. Însă, în ultima vreme am văzut că nu se descurcă rău nici pe zgură. 
De exemplu, la Barcelona are tur 3, acolo trecând de David Goffin, apoi luând un set în fața lui Sinner. La Madrid a pierdut cu Rublev după un meci destul de echilibrat, iar la Roma a fost învins în două seturi de Sonego. 
Nici în acest ultim meci nu a jucat foarte slab, însă nu a putut să pună presiune pe retur, realizând doar un break. 
În 2023 are semifinale la Adelaide. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Jeffrey John Wolf: Forma echipei, știri și statistici

Jeffrey John Wolf este un american de 24 de ani, clasat pe locul 49 ATP. 
Iar Wolf este unul dintre sportivii promițători, chiar dacă el nu mai este atât de tânăr. Totuși, se poate spune că este la începutul carierei sale în tenisul profesionist, până acum concentrându-se pe facultate, jucând în campionatul pe colegii nord-american pentru Universitatea din Ohio. 
Trecerea spre profesioniști a fost naturală și reușită, deoarece Jeffrey are toate calitățile să reușească în circuitul ATP. 
Este foarte agresiv, are niște lovituri decisive de pe baseline, însă mi se pare și destul de inventiv, cu un tenis care uneori iese din tipare. 
Anul trecut l-a petrecut în general în circuitul challenger, deoarece pe atunci nu avea un clasament atât de bun, care să-i permită calificarea pe tabloul principal al competițiilor importante. 
Are semifinale la challengerul din Savannah sau semifinale la challengerul din Orlando, însă cea mai bună performanță a venit pe final de sezon, când a ajuns în finală la Florența, indoor. A pierdut cu Aliassime, însă rezultatul rămâne unul de referință. 
Noul sezon este destul de bun, ținând cont că Jeffrey are tur 4 la Australian Open, unde a pierdut dramatic cu Shelton, în 5 seturi. Are semifinale la Dallas, apoi niște săptămâni mai modeste. 
Zgura nu este suprafața sa preferată, însă nici nu se poate spune că nu știe să joace pe acest gen de teren. De exemplu, la Roma are tur 3, trecând de Hurkacz, însă fiind eliminat ușor de Zverev. 
Recent a jucat la Geneva, unde a fost învins de Ruud după o partidă destul de bună, setul secund fiind echilibrat. 
În 2023 are semifinale la Dallas și sferturi de finală la Houston. 

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Yoshihito Nishioka v Jeffrey John Wolf

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Nishioka, aceasta având loc în 2022 la challengerul din Columbus, când Yoshihito s-a impus 6-2 2-6 6-4. 

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Yoshihito Nishioka v Jeffrey John Wolf

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Nishioka, la o cotă de 1.93.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Yoshihito Nishioka vs Jeffrey John Wolf Pont: Jeffrey John Wolf comite mai multe duble greseli

Yoshihito Nishioka este un sportiv foarte talentat, scund, însă cu o deplasare bună pe teren. Nu este specialist pe zgură, însă în ultima vreme are meci solid cu Rublev sau set luat în fața lui Sinner. Așadar, astăzi poate să se gândească la un succes. Nishioka nu are un serviciu puternic, însă îl trimite atent. Astfel, el nu comite multe duble greșeli, recent având 0 cu Molcan, 1 cu Sinner, 1 cu Rublev și 0 cu Sonego. Jeffrey John Wolf nu este nici el un zgurist, deși nu a jucat rău pe acest tip de teren, venind după eșec cu Ruud. Wolf este agresiv, are un joc energic, iar serviciul său este bun. Chiar dacă nu comite un număr exagerat de duble greșeli, are meciuri în care mai greșește cu serviciul secund, recent având 3 duble cu Hurkacz, 2 cu Zverev, 2 cu Dellien și 2 cu Ruud. Consider astfel că Wolf va comite mai multe duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici