Share

Yannick Hanfmann vs Marco Cecchinato - Ponturi Pariuri ATP Cagliari, 08.04.2021

ATP

Cota: 2.15

Adaugat de: Tudor Cosma

07 Apr 2021 22:17 415 0
Logo Yannick Hanfmann
Logo Marco Cecchinato
Yannick Hanfmann
Marco Cecchinato
VS
12:00 08 Aprilie 2021
ATP Cagliari

Analiză și informații pentru Yannick Hanfmann v Marco Cecchinato

Turneul Sardegna Open are loc în Cagliari, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Yannick Hanfmann și Marco Cecchinato, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Cagliari este o localitate de 154.000 de locuitori, situată în Sardinia. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 408.800 euro. 
Gazda este complexul Cagliari Tennis Club, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Musetti, Struff, Hanfmann sau Fritz. 

Yannick Hanfmann: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î V

Yannick Hanfmann este un german de 29 de ani, clasat pe locul 105 ATP. 
Iar Hanfmann este un sportiv înalt, puternic, care însă în general a avut o carieră lipsită de strălucire, jucând cu preponderență în circuitul challenger. Însă în ultima vreme a început să apară la din ce în ce mai multe turnee importante, ATP, având unele rezultate interesante gen finală la Kitzbuhel, competiție desfășurată tot pe zgură, însă pe una mai rapidă, la altitudine. 
Yannick astfel a intrat în prima sută mondială doar succint, acum având șansa de a aduna puncte și de a ajunge direct pe tabloul principal la Roland Garros, acesta fiind obiectivul său principal. 
Aici în primul meci a jucat destul de bine, trecând de Paul după un maraton de aproape 3 ore, deși în acea partidă pleca cu a doua șansă. Iar aici mi se pare favorit, mai ales că oponentul său este total ieșit din formă. 
În 2020 are finală la challengerul din Burnie, sferturi de finală la challengerul din Koblenz, titlu la challengerul din Todi, finală la Kitzbuhel și sferturi de finală la Sardinia Open. 
Iar în 2021 nu are performanțe. 
Aici:

- 7-6 5-7 6-3 cu Paul (locul 53 ATP), câștigând 68% mingi cu primul serviciu, 43% cu cel secund, oferind 19 mingi de break (13 salvate)

Marco Cecchinato: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î V

Marco Cecchinato este un italian de 28 de ani, clasat pe locul 93 ATP. 
Iar Cecchinato este un sportiv ieșit din formă, care a scăzut foarte mult de la acea semifinală de Roland Garros, deși aceea a avut loc acum doi ani. Însă de atunci Marco nu a mai obținut rezultate foarte bune, scăzând de pe locul 16 mondial pe care se afla și ajungând aproape să iasă din prima sută mondială. 
Aici speră să-și refacă moralul, jucând acasă, în plus având finală disputată anul trecut. 
În rest sezonul său a fost modest, Cecchinato de exemplu având pe zgură înfrângeri cu Bagnis, Schwartzman sau Djere, apoi participând la Dubai unde nu a luat set în fața lui Gasquet. 
A sărit peste Miami Open pentru a se pregăti pentru sezonul pe zgură european, începându-l bine. Astfel Marco a trecut ușor în primul tur de Fabbiano, în ciuda faptului că a avut inclusiv aici o cădere în joc, pierzând set. 
În 2020 are finală la challengerul Punta del Este, sferturi de finală la challengerul din Todi, sferturi de finală la challengerul din Parma și finală la Sardinia. 
Iar în 2021 nu are performanțe. 
Aici:

- 6-4 4-6 6-3 cu Fabbiano (locul 172 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 42% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (6 salvate)

Statistica meciurilor directe Yannick Hanfmann v Marco Cecchinato

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Hanfmann, aceasta având loc în 2020 la challengerul din Todi când Yannick s-a impus 6-4 6-4. 

Cote pentru Yannick Hanfmann v Marco Cecchinato

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Hanfmann la o cotă de 1.88.

Yannick Hanfmann vs Marco Cecchinato Pont: Yannick Hanfmann comite sub 2.5 duble greseli

Yannick Hanfmann este un sportiv care se simte destul de bine pe zgură, anul trecut câștigând un challenger pe această suprafață apoi având finală la Kitzbuhel. Iar aici a trecut în primul tur de Paul, după un maraton de aproape 3 ore. Acolo a comis multe duble greșeli, 5, însă partida a fost destul de lungă. În general Yannick comite puține duble, având recent 1 cu Bourgue, 0 cu Albot, 0 cu Johnson sau 1 cu Khachanov. Marco Cecchinato are de aparat finala de anul trecut de aici, forma sa fiind însă modestă, în plus în primul tur chinuindu-se cu Fabbiano, sportiv mai slab. Consider astfel că Hanfmann va comite sub 2.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Yannick Hanfmann comite sub 2.5 duble greseli

Miza: 8/10

Cota: 2.15

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Yannick Hanfmann vs Marco Cecchinato Pont: Sub 5,5 duble greșeli

Pe zgura de la Cagliari avem un meci între doi jucători în general constanți la serviciu. Atât Yannick Hanfmann, cât și Marco Cecchinato comit puține duble greșeli, deoarece au grijă la plasamentul celui de-al doilea serviciu. Italianul are statistici bune la acest capitol: a avut o singură dublă în meciurile cu adversari tari precum Gasquet, Schwartzman sau Dellien. De asemenea, Hanfmann merge mult pe plasament la al doilea serviciu, iar statisticile sale le puteți vedea în prezentarea articolul de mai sus. În singura partidă directă anterioară dintre cei doi jucători, disputată tot în Italia, pe zgura de la Todi, scorul dublelor greșeli a fost 1-1. Mă îndoiesc că în partida de joi de la Cagliari, jucată în condiții similare, vom avea peste 5,5 duble greșeli. Recomand cu încredere un sub pentru acest barem propus de Betano. Succes!

Pont pariuri: Sub 5,5 duble greșeli

Miza: 9/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

25

Castigate:

11

Pierdute:

7

Anulate:

2

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici