Share

Pont Vasek Pospisil - Denis Shapovalov, Duel canadian în turul 2 la Auckland

ATP

Cota: 1.53

Adaugat de: Burlacu Ștefan

14 Ian 2020 14:28 545 0
Logo Vasek Pospisil
Logo Denis Shapovalov
Vasek Pospisil
Denis Shapovalov
VS
08:00 15 Ianuarie 2020
Tenis ATP - Auckland

Analiză și informații pentru Vasek Pospisil v Denis Shapovalov

Continuăm cu ponturile din tenis, iar următorul vine de la partida dintre canadienii Vasek Pospisil și Denis Shapovalov, partidă ce e penultima a zilei programată pe arena centrală și care va începe după ora 08 00, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul gândit, în cele de mai jos.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Vasek Pospisil: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V V

Vasek Pospisil a început bine noul an, reușind 3 victorii consecutive și toate în minimum de seturi. Canadianul a început din calificări aventura la Auckland și a reușit să ajungă până în turul 2 al competiției fără să cedeze vreun set. E adevărat, adversarii din primele 2 runde ale calificărilor au fost modești, în timp ce Joao Sousa, oponentul întâlnit în primul tur pe tabloul principal, a avut și el o evoluție modestă. 

Dacă debutul în noul sezon a fost bun și finalul sezonului trecut a fost unul pe măsură, Vasek reușind un tur 3 la Shanghai, unde a cedat foarte greu în fața lui Danil Medvedev, unul din cei mai în formă tenismeni la acel moment, 2 titluri challenger, în America, plus evoluții solide și în Cupa Davis, acolo unde a trecut de jucători buni, precum Fognini, Millman sau Opelka. Practic debutul noului sezon e o continuare a formei bune a canadianului din sezonul trecut și o oportunitate foarte bună pentru Pospisil de a reveni în top 100 mai întâi și apoi să urce și mai sus, unde a mai fost de altfel.

Meciul din turul 2 însă e mult mai complicat, conaționalul său fiind la ora actuală unul din cei mai buni tenismeni din lume. Chiar dacă pleacă cu șansa a doua, Vasek va lupta și nu va ceda deloc ușor în fața compatriotului său mult mai tânăr.

Denis Shapovalov: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V Î

Denis Shapovalov e la ora actuală unul din cei mai buni tenismeni din lume, fiind pe poziția a 14. Dar în afara poziției ocupate, Denis, la cei doar 20 de ani pe care îi are, etalează un tenis extraordinar, cu care se poate bate cu cei mai buni jucători din lume. Inclusiv Djokovic, Nadal, Federer sau mai nou, Medvedev. Canadianul are câteva arme extrem de solide, precum serviciul sau reverul cu o singură mână executat, lovituri cu ajutorul cărora s-a remarcat în circuit și a reușit să se facă temut. 

Debutul noului sezon nu a fost cel mai bun pentru Shapovalov, care a luat parte doar la ATP Cup, alături de echipa Canadei. Coechiper l-a avut avut pe alt tânăr de perspectivă, Felix Auger Aliassime, însă parcursul Canadei s-a oprit în sferturi, acolo unde Shapo & compania au cedat în fața Serbiei lui Djokovic. Canadianul a cedat în fața lui De Minuar și Nole, însă ambele meciuri au fost pe muchie de cuțit. Nici victoriile nu sunt de neglijat, Shapo câștigând meciurile cu Tsitsipas și Zverev, ambii jucători de top 10.

Acum, în ultimul antrenament înainte de Australian Open, Denis își va întâlni unui din compatrioți, însă unul aflat în mare formă. Sau mai bine zis în revenire de formă. Totuși, la ora actuală, chiar dacă e cu 9 ani mai mic, Denis e peste Vasek la orice capitol și cred că poate tranșa disputa în favoarea sa. Chiar fără emoții, dacă va juca în stilul caracteristic și nu va comite erori atipice și neforțate.

Statistica meciurilor directe Vasek Pospisil v Denis Shapovalov

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi conaționali, în urmă cu aproape 3 ani, în Mexic, la un turneu challenger, iar Denis s-a impus în acel meci în minimum de seturi.

Cote pentru Vasek Pospisil v Denis Shapovalov

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe over 21,5 gameuri, la o cotă de 1,46 sau tie-break în meci, la o cotă de 1.90.Vasek Pospisil vs Denis Shapovalov Pont: Victorie Denis Shapovalov

Se anunță un meci aprig între cei doi compatrioți. Cei doi tenismeni provin din generații diferite, dar ambii sunt în mare formă. Shapovalov e la ora actuală cel mai bun canadian din circuit și reprezintă în acest moment unul din viitorii lideri ATP. De cealaltă parte, Pospisil vrea să ajungă cel puțin din nou în top 100 și momentan se află pe drumul cel bun. Chiar dacă partida e una mai echilibrată decât o arată cotele, cred că valoarea superioară a lui Shapo va face decisiv diferența și tocmai de aia merg pe mâna acestuia. Cota nu este deloc rea!

Pont pariuri: Victorie Denis Shapovalov

Miza: 10/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Vasek Pospisil vs Denis Shapovalov Pont: Denis Shapovalov comite peste 1.5 duble greseli

Vasek Pospisil a început bine acest an, până acum având 3 victorii consecutive toate în minimum de seturi. Evident, oponenții au fost mai slabi însă Pospisil poate să ia set aici. Denis Shapovalov a jucat pentru Canada în ATP Cup, arătând un tenis foarte solid, trecând în minimum de seturi de Tsitsipas și de Alexander Zverev. Serviciul său este bun însă Denis este predispus la duble greșeli, având recent 4 cu Tsitsipas, 7 cu De Minaur, 5 cu Zverev și 7 cu Djokovic. Consider astfel că Shapovalov va comite peste 1.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Denis Shapovalov comite peste 1.5 duble greseli

Miza: 8/10

Cota: 1.72

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

4

Castigate:

0

Pierdute:

2

Anulate:

0

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici