1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Vasek Pospisil vs Alex de Minaur - Ponturi Pariuri ATP Eastbourne, 24.06.2021

Vasek Pospisil vs Alex de Minaur - Ponturi Pariuri ATP Eastbourne, 24.06.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-06-24 01:06:00

ATP Eastbourne

24 Iunie 2021, 17:00

Vasek Pospisil

Vasek Pospisil

versus
Alex de Minaur

Alex de Minaur

1.87

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Vasek Pospisil v Alex de Minaur

Turneul Viking International Eastbourne are loc în Anglia, iar în această analiză voi detalia partida din sferturi dintre Vasek Pospisil și Alex de Minaur, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Eastbourne este o localitate de 103.000 de locuitori, situată foarte aproape de Brighton. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 547.265 euro. 
Gazda este complexul Devonshire Park LTC, care dispune de terenuri acoperite cu un iarbă rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Sonego, Bublik, Pospisil sau Ivashka. 

Vasek Pospisil: Forma echipei, știri și statistici

Vasek Pospisil este un canadian de 31 de ani, clasat pe locul 66 ATP. 
Iar Pospisil este unul dintre tenismenii buni din circuit care însă în ultimii ani a fost mai mult accidentat. Nu trebuie uitat faptul că în 2019 a suferit o operație de hernie de disc, absentând foarte mult timp, 5 luni neavând voie să se antreneze. 
A revenit foarte bine în circuit, cu multe victorii la tenismeni de top 100, însă în ultima vreme iarăși a avut ceva probleme, după Miami luându-și pauză de 2 luni, absentând tot sezonul de zgură și revenind pe iarba de la Halle. 
Acum treptat își reintră în ritm, exact la momentul oportun, înainte de Wimbledon. 
În plus Vasek este specialist pe suprafețe rapide, având un serviciu foarte eficient, având sferturi de finală în trecut la Wimbledon. 
Iar aici a fost solid, trecând de Ward și de Fokina, ieri profitând de abandonul lui Alejandro după primul set, la scorul de 6-7. 
În 2020 are finală la Montpellier, sferturi de finală la Marseille și finală la Sofia. 
Iar în 2021 nu are performanțe. 
Aici:

- 6-4 6-4 cu Ward (locul 340 ATP), câștigând 91% mingi cu primul serviciu, 65% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)
- 7-6 cu Fokina (locul 35 ATP, scor la care acesta s-a retras), câștigând 90% mingi cu primul serviciu, 63% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)

Alex de Minaur: Forma echipei, știri și statistici

Alex de Minaur este un australian de 22 de ani, clasat pe locul 18 ATP. 
Iar de Minaur este un sportiv de top care în special pe suprafețe rapide se descurcă foarte bine. În aceste condiții Alex probabil o să rămână multă vreme în topul 50 mondial, putând să mai crească în viitor deoarece este foarte tânăr, având cel puțin 10 ani în care poate să facă performanțe. 
Pe iarbă nu are multă experiență, participând doar de 2 ori la Wimbledon, având însă un tur 3 în 2018. 
În ultima vreme forma sa este destul de bună, venind după semifinale la Queen's, acolo trecând de Djere, Millman și Cilic până să fie învins de viitorul campion Berrettini, într-un meci de bună calitate. 
Iar aici a jucat destul de bine în turul precedent, trecând de Broady însă după o partidă accesibilă care nu poate să fie luată ca punct de reper. 
În 2020 are sferturi de finală la US Open, finală la Antwerp și sferturi de finală la Sofia. 
Iar în 2021 are titlu la Antalya, sferturi de finală la Stuttgart și semifinale la Queen's. 
Aici:

- 6-3 6-4 cu Broady (locul 144 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 36% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (7 salvate)

Statistica meciurilor directe Vasek Pospisil v Alex de Minaur

În întâlnirile directe scorul este 3-0 pentru Minaur, ultima având loc în 2020 la US Open când Alex s-a impus 7-6 6-3 6-2. 

Cote pentru Vasek Pospisil v Alex de Minaur

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie De Minaur la o cotă de 1.40. 

Vasek Pospisil vs Alex de Minaur Pont: Vasek Pospisil trimite peste 8.5 asi

Vasek Pospisil este unul dintre cei mai buni tenismeni din lume atunci când vorbim de serviciu, fiind specialist pe suprafețe rapide. Aici a trecut de Ward și Fokina, ieri profitând de abandonul lui Alejandro după primul set. Vasek a jucat bine în ambele meciuri, serviciul lui fiind eficient, fără să-l cedeze tot turneul. Iar ca număr de ași a avut 9 cu Ward și 11 într-un set cu Fokina, așadar de fiecare dată peste linia setată aici. Alex de Minaur este un sportiv de top și evident este favorit la calificare. Însă în ultima vreme a avut meciuri în care a cedat set sau a avut momente slabe de joc, chiar și aici cu Broady fiind uneori dominat. Astfel meciul poate să fie lung. Consider astfel că Pospisil va trimite peste 8.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Miza: 8/10
Cota: 1.87
Status: Pierdut

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici