Ugo Humbert vs Richard Gasquet - Ponturi Pariuri Australian Open, 18.01.2022

ATP

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

14 Ian 2022 10:16 661 0
Logo Ugo Humbert Ugo Humbert
Logo Richard Gasquet Richard Gasquet
VS
02:00 18 Ianuarie 2022
Australian Open

Analiză și informații pentru Ugo Humbert v Richard Gasquet

Turneul Australian Open are loc în Melbourne, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Ugo Humbert și Richard Gasquet, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Melbourne este o localitate de 5.1 milioane de locuitori, fondată în 1835. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 75 de milioane de dolari australieni. 
Gazda este complexul Melbourne Park, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Medvedev, Zverev, Humbert sau Minaur. 

Ugo Humbert: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î Î

Ugo Humbert este un francez de 23 de ani, clasat pe locul 31 ATP. 
Iar Humbert este un mare talent al circuitului, care însă nu a devenit un nume important, care să fie căutat de fani atunci când se uită pe un tablou de concurs. Acest lucru este din cauza faptului că Ugo este încă foarte inconstant, iar rezultatele sale pozitive apar la intervale lungi de timp. 
Humbert are însă potențialul să devină un jucător de top 10, fiind un stângaci cu multe arme în arsenal. 
Ugo a avut destul de mult ghinion în ultima vreme, având o serie de probleme medicale, jucând destul de puțin în toamnă și cu rezultate foarte slabe. 
De exemplu, la challengerul din Orleans, a pierdut chiar în primul tur cu Halys, în două seturi. 
Însă, începutul de an a fost foarte bun pentru el. Humbert a participat la ATP Cup, unde a trecut de Medvedev, o victorie care în mod normal îi va da multă încredere în sine. 
A pierdut cu Berrettini și De Minaur, însă în ambele partide a fost solid, cu puțin noroc putând să câștige. 
Astfel, în mod normal, va intra cu un moral ridicat în acest prim tur. 
În 2021 are sferturi de finală la Montpellier, semifinale la Marseille, sferturi de finală la Estoril, sferturi de finală la Stuttgart, titlu la Halle și sferturi de finală la Jocurile Olimpice. 

Richard Gasquet: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î Î

Richard Gasquet este un francez de 35 de ani, clasat pe locul 85 ATP. 
Iar Gasquet este unul dintre cei mai talentați jucători din istoria tenisului, un sportiv care era vedetă în circuit de când avea 15 ani. Richard are niște capacități rar întâlnite în acest sport, însă a avut un dublu ghinion: în primul rând, faptul că nu este ajutat de fizic, fiind un sportiv fragil care nu se poate baza pe forță. Apoi, faptul că a fost contemporan cu Big 4. 
Richard a obținut performanțe, însă în turnee de grand slam nu a excelat, iar acum este pe final de carieră. 
Anul trecut a fost unul modest pentru el, iar Richard este aproape să iasă din prima sută mondială. Pe final de sezon are înfrângeri cu Lajovic și Dimitrov, însă și împotriva lui Cazaux și Machac, sportivi de nivel challenger, deși ambii foarte talentați. 
În aceste condiții, este greu de crezut că în cazul lui Richard va exista un reviriment. 
În plus, Gasquet nu a participat la niciun turneu pregătitor, deoarece pe 3 ianuarie a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. A trebuit să stea în carantină, așadar nu are nici multe antrenamente în picioare. 
În 2021 are sferturi de finală al Lyon, sferturi de finală la Parma, sferturi de finală la challengerul din Nottingham, finală la Umag, sferturi de finală la Winston Salem, semifinale la challengerul din Rennes, sferturi de finală la challengerul din Orleans și sferturi de finală la challengerul din Brest. 

Statistica meciurilor directe Ugo Humbert v Richard Gasquet

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Ugo Humbert v Richard Gasquet

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Humbert, la o cotă de 1.27. 

Ugo Humbert vs Richard Gasquet Pont: Ugo Humbert -1.5 handicap seturi

Ugo Humbert este un jucător foarte talentat, care a confirmat doar parțial așteptările. Humbert are un palmares foarte bun împotriva top 10, știe să gestioneze partidele mari, însă are și înfrângeri surprinzătoare. Totuși, noul an a început bine pentru tenismenul de mână stângă. El a participat la ATP Cup, unde a pierdut la limită cu Berrettini și cu De Minaur. Însă, a câștigat cu Medvedev, victorie care poate să-i dea un moral ridicat. Richard Gasquet este unul dintre cei mai talentați jucători din istorie, însă este un veteran aproape de finalul carierei. Finalul de sezon trecut a fost slab, Richard participând în circuitul challenger și pierzând cu Machac sau Cazeux. Iar în acest an nu are niciun meci disputat. Richard a fost depistat pozitiv covid pe 3 ianuarie, așadar a trebuie să stea în carantină, fără să se antreneze. Este greu de crezut că va avea un nivel ridicat. Consider astfel că Humbert va câștiga la minim 2 seturi diferența, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Ugo Humbert -1.5 handicap seturi

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Tudor Cosma

Ponturi:

24

Castigate:

10

Pierdute:

11

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici