1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Ugo Humbert vs Grigor Dimitrov

Ugo Humbert vs Grigor Dimitrov - Ponturi Pariuri ATP Marseille, 11.02.2024

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2024-02-11 00:24:00

ATP Marseille

11 Februarie 2024, 16:30

Ugo Humbert

Ugo Humbert

versus
Grigor Dimitrov

Grigor Dimitrov

1.93

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Ugo Humbert v Grigor Dimitrov

Turneul Open 13 Provence are loc în Marseille, iar în această analiză voi detalia partida din finală dintre Ugo Humbert și Grigor Dimitrov, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Marseille este o localitate de 873.000 de locuitori, fiind al doilea oraș cA mărime din Franța.
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 724.015 euro. 
GazdA este complexul Palais des Sports de Marseille, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
În această finală îi avem pe Ugo Humbert și pe Grigor Dimitrov.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ugo Humbert: Forma echipei, știri și statistici

Ugo Humbert este un francez de 25 de ani, clasat pe locul 21 ATP. 
Iar Humbert este printre cei mai talentați jucători din lume, un sportiv care ar trebui să stea constant în topul 20 mondial. Din păcate pentru el, până acum el nu și-a atins potențialul și nu a confirmat așteptările, deși a avut unele pasaje de joc incredibile, în care a ridicat publicul în picioare. Însă, acestea nu sunt constante, în trecut având multe oscilații. 
Unele dintre probleme au fost legate de accidentări, lucru pe care nu l-a putut controla. Acum, pare sănătos, iar tenisul său pare din ce în ce mai stabil. Așadar, cred că în anii următori o să-l vedem pe Ugo în top 10. 
Humbert este jucător de mână stângă, având un serviciu bun, prin care trimite mulți ași, însă fiind eficient și pe retur, foarte abil de pe baseline. 
Sezonul trecut a fost unul reușit, ținând cont că el a ajuns în sferturi de finală la Mastersul din Shanghai sau în semifinale la Basel. Are niște turnee challenger reușite, obținând chiar și trofee, apoi având titlu și într-o competiție ATP, la Metz, în condiții indoor, similare celor de aici. 
Noul sezon l-a început destul de modest, fiind accidentat la Brisbane, apoi la Australian Open pierzând în turul 3 cu Hurkacz, meci de 4 seturi. 
Și-a luat revanșa față de Hubert aici, ieri în sferturi trecând de el după două seturi dezechilibrate. Tot turneul a jucat bine, având unele emoții în primul tur, începând greu partida cu Gaston. Însă, după acel pas greșit, are 6 seturi consecutiv câștigate, toate clar. 
În 2023 are finală la challengerul din Pau, titlu la challengerul din Cagliari, titlu la challengerul din Bordeaux, semifinale la Newport, semifinale la Atlanta, sferturi de finală la Washington, sferturi de finală la Beijing, sferturi de finală la Shanghai, semifinale la Basel și titlu la Metz. 
Iar în 2024 nu are performanțe. 
Aici:

- 2-6 6-1 6-4 cu Gaston (locul 86 ATP), câștigând 71% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 9 mingi de break (6 salvate)
- 6-1 6-4 cu Fokina (locul 24 ATP), câștigând 92% mingi cu primul serviciu, 63% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 6-4 6-4 cu Hurkacz (locul 8 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Grigor Dimitrov: Forma echipei, știri și statistici

Grigor Dimitrov este un bulgar de 32 de ani, clasat pe locul 13 ATP. 
Iar Dimitrov este unul dintre cei mai buni jucători din lume, mai ales dacă ne raportăm la ultimele luni. El a fost întotdeauna văzut drept un mare talent, supranumit "Baby Fed" datorită jocului său elegant, asemănător celui lui Roger. Din păcate, Grigor nu a putut vreodată să atingă nivelul acelor așteptări, având unele perioade de joc reușite, însă fiind mai degrabă distras, deseori oferind prioritate vieții extrasportive. 
Acum el este mult mai matur și serios pe teren, iar acest lucru se vede în joc. 
Dimitrov are un tenis agresiv, lovind spectaculos cu acel backhand cu o singură mână, având și un serviciu din ce în ce mai bun. De fapt, la acest capitol mi se pare că s-a îmbunătățit considerabil, câștigând ușor majoritatea gameurilor pe propria servă. 
Sezonul trecut a fost unul de succes pentru el, deși turneele în general s-au încheiat cu dezamăgiri. Mă refer aici în special la cele din final de an: semifinală la Mastersul din Shanghai, unde a pierdut cu Rublev, apoi finală la Mastersul din Paris, indoor, unde a cedat cu Djokovic. 
Totuși, în această perioadă a învins nume precum Alcaraz, Khachanov, Hurkacz sau Tsitsipas. 
Noul sezon l-a început cu un trofeu așteptat de multă vreme, el impunându-se la Brisbane după o finală cu Rune. Acel titlu a contat enorm, însă la Australian Open nu a putut să-și mențină ritmul, pierzând surprinzător cu Borges în turul 3. Acel eșec a fost una dintre marile surprize ale anului, mai ales că multă lume îl vedea pe Grigor în finală. 
Aici, Dimitrov a fost solid, arma sa principală fiind serviciul. Ieri a jucat o semifinală maraton împotriva lui Khachanov, decisă în tie-breakul setului decisiv, arătând că știe să gestioneze astfel de momente. 
În 2023 are semifinale la Rotterdam, sferturi de finală la Marseille, finală la Geneva, sferturi de finală la Queen's, semifinale la Washington, semifinale la Chengdu, sferturi de finală la Beijing, semifinale la Shanghai și finală la Paris. 
Iar în 2024 are titlu la Brisbane. 
Aici:

- 6-1 7-6 cu Sebastian Korda (locul 34 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 67% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (3 salvate)
- 6-3 7-6 cu Rinderknech (locul 94 ATP), câștigând 95% mingi cu primul serviciu, 70% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 6-7 6-4 7-6 cu Khachanov (locul 18 ATP), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 47% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (4 salvate)

Statistica meciurilor directe Ugo Humbert v Grigor Dimitrov

În întâlnirile directe scorul este 2-0 pentru Dimitrov, ultima având loc în 2020 la New York, când Grigor s-a impus 6-3 6-4.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Ugo Humbert v Grigor Dimitrov

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 2-1 Dimitrov, la o cotă de 3.65.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ugo Humbert vs Grigor Dimitrov Pont: Grigor Dimitrov comite mai multe duble greșeli

Ugo Humbert este un mare talent, un jucător căruia îi place să evolueze indoor. Aici este încurajat de fani, vine după 6 seturi consecutiv câștigate, inclusiv două cu Hurkacz, așadar va avea mare încredere în sine. Humbert are un serviciu bun, iar pe mingea a 2-a este atent. Astfel, nu comite multe duble greșeli, recent având 1 cu Gaston, 0 cu Fokina și 1 cu Hurkacz. Grigor Dimitrov nu comite nici el nu număr mare de duble greșeli. Însă, ieri cu Khachanov a comis 7. Acel meci a fost lung, tensionat, așadar Grigor poate să fie mai obosit astăzi. În plus, va juca împotriva publicului, cel care va încerca să-l deranjeze, inclusiv la serviciu. Consider astfel că Dimitrov va comite mai multe duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici