1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Ugo Humbert vs Felix Auger Aliassime - Ponturi Pariuri ATP Stuttgart, 11.06.2021

Ugo Humbert vs Felix Auger Aliassime - Ponturi Pariuri ATP Stuttgart, 11.06.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-06-10 22:38:00

ATP Stuttgart

11 Iunie 2021, 14:00

Ugo Humbert

Ugo Humbert

versus
Felix Auger-Aliassime

Felix Auger-Aliassime

2.02

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Ugo Humbert v Felix Auger-Aliassime

Turneul Mercedes Cup are loc în Stuttgart, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Ugo Humbert și Felix Auger Aliassime, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Stuttgart este o localitate de 635.000 de locuitori, fiind al șaselea oraș ca mărime din Germania. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 543.210 euro. 
Gazda este complexul Tennis Club Weissenhof, care dispune de terenuri acoperite cu o iarbă rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Shapovalov, de Minaur, Humbert sau Lopez. 

Ugo Humbert: Forma echipei, știri și statistici

Ugo Humbert este un francez de 22 de ani, clasat pe locul 32 ATP. 
Iar Humbert este un tenismen foarte talentat care însă în ultima vreme nu a mai fost atât de vizibil așadar a început să nu mai fie considerat o amenințare pentru sportivii de top. 
Însă talentul lui Ugo rămâne, el fiind foarte tânăr deci putând să crească mult în viitorul apropiat. În plus faptul că în ultima vreme are niște rezultate atât de slabe este în principal din cauza faptului că a evoluat pe zgură, suprafață cu care nu se înțelege deloc. 
Astfel Humbert are în ultima vreme înfrângeri cu Millman, Fokina sau Karatsev, aici venind după Roland Garros unde a pierdut în chiar primul tur cu Berankis. 
Acum însă se joacă pe iarbă, o suprafață mult mai rapidă care se potrivește jocului său. 
Evident, există foarte puține repere pentru iarbă ținând cont că sezonul 2020 a fost anulat, însă acum doi ani a ajuns până în turul 4 la Wimbledon, trecând printre alții chiar de oponentul de aici până să fie eliminat de Djokovic. 
Iar în acest turneu jocul lui a arătat bine, câștigând ambele partide în minimum de seturi. 
În 2020 are titlu la Auckland, sferturi de finală la New York, semifinale la Delray Beach, sferturi de finală la Hamburg, titlu la Antwerp și sferturi de finală la Paris. 
Iar în 2021 are sferturi de finală la Montpellier, semifinale la Marseille și sferturi de finală la Estoril. 
Aici:

- 6-3 6-1 cu Fucsovics (locul 44 ATP), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 60% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)
- 7-6 6-2 cu Hanfmann (locul 96 ATP), câștigând 85% mingi cu primul serviciu, 62% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)

Felix Auger-Aliassime: Forma echipei, știri și statistici

Felix Auger Aliassime este un canadian de 20 de ani, clasat pe locul 21 ATP. 
Iar Aliassime este o mare speranță pentru viitor, el fiind printre cei mai tineri sportivi din prima sută mondială deși publicul deja s-a obișnuit mult cu el. Felix a avut turnee foarte reușite însă și multe fluctuații de formă, aici venind după o perioadă modestă. 
Felix nu se simte prea bine pe zgură, având rezultate slabe în ultimele luni pe această suprafață, însă cred că în cazul lui Aliassime contează și faptul că și-a schimbat de curând antrenorul, acum lucrând cu Toni Nadal. 
Această mutare a fost cea mai surprinzătoare din an iar până acum rezultatele nu au apărut, fiind nevoie de timp. În plus Aliassime are nevoie să se obișnuiască cu modul foarte dur de relaționare al lui Toni. 
La Roland Garros a jucat foarte slab, pierzând în primul tur cu Seppi, iar aici iarăși mi s-a părut destul de modest. Fiindcă Felix a trecut Harris în două seturi însă după o partidă foarte echilibrată în care a avut mari probleme pe serviciul secund, oferind multe mingi de break. Dacă nu salva 9 din 10 asemenea șanse, probabil Felix nu era în această partidă. 
În 2020 are semifinale la Adelaide, finală la Rotterdam, finală la Marseille, finală la Koln1 și semifinale la Koln2. 
Iar în 2021 are finală la Melbourne2, sferturi de finală la Acapulco și sferturi de finală la Barcelona. 
Aici:

- 6-3 7-6 cu Harris (locul 54 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 37% cu cel secund, oferind 10 mingi de break (9 salvate)

Statistica meciurilor directe Ugo Humbert v Felix Auger-Aliassime

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Humbert, aceasta având loc în 2019 la Wimbledon când Ugo s-a impus 6-4 7-5 6-3. 

Cote pentru Ugo Humbert v Felix Auger-Aliassime

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și Humbert câștigă primul set la o cotă de 1.95. 

Ugo Humbert vs Felix Auger-Aliassime Pont: Ugo Humbert castiga

Ugo Humbert a avut un sezon pe zgură total ratat, pierzând în primul tur la Roland Garros cu Berankis, însă acest lucru era cumva de așteptat ținând cont că nu se simte bine pe această suprafață. Aici pe iarbă se simte o îmbunătățire, câștigând până acum ambele partide fără să piardă set, servind bine. Felix Auger-Aliassime vine și el după niște luni slabe, la French Open fiind eliminat în primul tur de Seppi. Aliassime nu mi se pare că s-a acomodat în totalitate cu Toni Nadal și cu cerințele acestuia, iar momentan jocul lui pare destul de haotic, cu multe greșeli. Iar aici in singurul meci disputat a avut mari probleme cu serviciul secund, oferind 10 mingi de break însă reușind să salveze 9 dintre acestea. Consider astfel că Humbert este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Miza: 8/10
Cota: 2.02
Status: Pierdut

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici