Tommy Paul vs Tallon Griekspoor - Ponturi Pariuri ATP Geneva, 15.05.2022

ATP

Cota: 1.65

Adaugat de: Tudor Cosma

14 Mai 2022 20:25 351 0
Logo Tommy Paul Tommy Paul
Logo Tallon Griekspoor Tallon Griekspoor
VS
13:20 15 Mai 2022
ATP Geneva

Analiză și informații pentru Tommy Paul v Tallon Griekspoor

Turneul Gonet Geneva Open are loc în Elveția, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Tommy Paul și Tallon Griekspoor, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Geneva este o localitate de 201.000 de locuitori, fiind cel mai mare oraș din provincia Romandia. 
Turneul acesta este mic, ATP 250, având un fond de premiere de 534.555 euro. 
Gazda este complexul Tennis Club de Geneve, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Medvedev, Thiem, Paul sau Ruud. 

Tommy Paul: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V Î

Tommy Paul este un american de 24 de ani, clasat pe locul 34 ATP. 
Iar Paul este un sportiv mediu, care nu mi se pare că poate ajunge chiar în elita tenisului masculin, anume în top 10. Evident, faptul că este în topul 40 este deja o mare performanță și îi certifică valoarea. Însă, Paul nu cred că poate urca prea mult în viitor, chiar dacă este în continuare tânăr. 
Tommy a făcut unele turnee bune, însă în general nu iese în evidență. Nu poate ajunge în fazele finale ale turneelor importante, iar pe zgură nu se descurcă atât de bine. 
Sezonul său este mixt, cu unele rezultate bune pe hardul nord american: semifinale la Delray Beach și sferturi de finală la Acapulco. 
Pe zgură a participat inițial la Houston, unde a pierdut clar în turul secund cu Nick Kyrgios. 
La Estoril a cedat în primul tur cu Gasquet iar la Madrid în primul tur cu Sinner. Acest meci a fost echilibrat, de 3 seturi, probabil cel mai reușit al său pe această suprafață. 
Aici vine după Roma, unde a trecut de Ramos însă a cedat în două seturi cu De Minaur: 5-7 4-6. 
În 2021 are sferturi de finală la Rotterdam, semifinale la Parma și titlu la Stockholm. 
Iar în 2022 are sferturi de finală la Adelaide, sferturi de finală la Adelaide 2, semifinale la Delray Beach și sferturi de finală la Acapulco. 

Tallon Griekspoor: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V Î

Tallon Griekspoor este un olandez de 25 de ani, clasat pe locul 67 ATP. 
Iar Griekspoor este foarte talentat, un jucător care se poate descurca bine pe orice suprafață. Are un clasament destul de bun, însă, până acum nu a impresionat în circuitul ATP. Mai multe rezultate pozitive are în turnee challenger, doar anul trecut având 8 titluri de acest tip, un record istoric. 
Acum, este într-o perioadă de acomodare cu scenele mai importante. În mod normal, de anul viitor poate obține niște rezultate și mai interesante, dacă nu cumva atinge un plafon. 
Sezonul lui este modest, cu foarte multe înfrângeri în primul tur. 
De exemplu, la Marseille a cedat cu Pouille, la Indian Wells cu Sam Querrey iar la Miami cu Cerundolo. 
Nu și-a revenit nici pe zgură, de exemplu la Marrakech pierzând cu Pavel Kotov. 
La Monte Carlo a pierdut cu Ramos, aici venind după Roma, unde a jucat mai bine în calificări și a trecut de Mannarino și Giron. 
Pe tabloul de concurs principal a jucat cu Baez, meci foarte bun, în care a luat chiar un set, deși oponentul era net superior. 
În 2021 are titlu la challengerul din Praga, titlu la challengerul din Bratislava, titlu la challengerul din Amersfoort, titlu la challengerul din Murcia, titlu la challengerul din Napoli, titlu la challengerul din Napoli 2, titlu la challengerul din Tenerife și titlu la challengerul din Bratislava. 
Iar în 2022 are sferturi de finală la Melbourne.

Statistica meciurilor directe Tommy Paul v Tallon Griekspoor

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Tommy Paul v Tallon Griekspoor

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Paul, la o cotă de 1.78.

Tommy Paul vs Tallon Griekspoor Pont: Tommy Paul trimite peste 1.5 asi

Tommy Paul a jucat destul de bine în prima parte a anului pe hard, însă pe zgură nu a impresionat. Totuși, forma sa pare în creștere. La Madrid are meci bun cu Sinner iar la Roma partidă echilibrată cu De Minaur. Tommy nu are un serviciu atât de eficient, însă trimite uneori ași. Vine după 4 meciuri consecutive în care a trimis fix 1 as, însă are și partide mai reușite: 7 ași cu Nick Kyrgios sau 8 cu Bonzi. Tallon Griekspoor nu traversează o perioadă bună, având foarte multe înfrângeri în ultimele luni, în general cu sportivi modești. La Roma a fost mai solid, a trecut de calificări iar apoi a luat set cu Baez, așadar și aici poate să spere că trece de primul tur. Tallon este bun pe serviciu însă destul de imobil pe retur, primind mulți ași. Consider astfel că Paul va trimite peste 1.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Tommy Paul trimite peste 1.5 asi

Miza: 8/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

39

Castigate:

19

Pierdute:

13

Anulate:

3

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici