1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Tomas Martin Etcheverry - Ugo Humbert

Tomas Martin Etcheverry - Ugo Humbert. Ponturi pariuri tenis ATP Wimbledon. 27.06.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-06-25 23:58:00

Ponturi tenis ATP - Wimbledon

27 Iunie 2022, 13:00

Tomas Martin Etcheverry

Tomas Martin Etcheverry

versus
Ugo Humbert

Ugo Humbert

1.67

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Tomas Martin Etcheverry v Ugo Humbert

În primul tur al turneului de Grand Slam de la Londra, Wimbledon, Tomas Martin Etcheverry îl întâlnește pe Ugo Humbert, iar noi am selectat un pronostic pentru acest mecidin oferta Superbet pariuri. TOmas Etcheverry ocupă locul 79 în clasamentul ATP, în timp ce Humbert se află pe poziția 104.

Tomas Martin Etcheverry: Forma echipei, știri și statistici

Tomas Martin Etcheverry este un argentinian de 22 de ani, care și-a clădit locul în clasament pe zgură. Aflat pe locul 79 în clasamentul ATP, cea mai înaltă poziție atinsă vfeodată, Etcheverry a câștigat aproape 90 de partide și trei titluri pe zgură, la nivel de challenger. În turneele de Grand Slam, a debutat la Australian Open, unde a cedat în trei seturi cu Careno Busta, iar la Roland Garros, de asemenea la debut, a cedat în trei seturi cu Miomir Kecmanovic. Pe iarbă, a jucat doar trei meciuri în toată cariera și a pierdut două dintre ele. În acest sezon, a pierdut în primul tur al calificărilor la Eastbourne, în trei seturi, cu Juncheng Chang, un jucător chinez de numai 17 ani, aflat pe locul 107 în lume. Se află la prima participare la Wimbledon.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Ugo Humbert: Forma echipei, știri și statistici

Ugo Humbert a ieșit din prima sută mondială, după ce nu și-a putut apăra titlul la Halle, unde a pierdut în turul al doilea cu Hurkacz, cel care avea să câștige trofeul. Humbert s-a chinuit teribil în acest sezon, după ce a fost infectat cu coronavirus, deși francezul a declarat că ar putea fi ceva legat de vaccin. Cert este că are șase victorii și 17 înfrângeri în acest sezon. La Eastbourne, a dezamăgit în fața unui zgurist ca Thiago Monteiro, fiind eliminat în trei seturi. La Wimbledon, a atins optimile de finală la debutul din 2019, când a eliminat jucători ca Monfils sau Auger Aliassime, iar anul trecut l-a dus pe Kyrgios în decisiv. Humbert are 17 victorii pe iarbă și 12 înfrângeri, dar în acest sezon l-a învins doar pe Radu Albot, în trei seturi, pe această suprafață.

Statistica meciurilor directe Tomas Martin Etcheverry v Ugo Humbert

Este prima întâlnire directă

Cote pentru Tomas Martin Etcheverry v Ugo Humbert

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,8 pentru un meci de trei seturi și o cotă de 1,95 pentru o victorie a lui Humbert la cel puțin șase game-uri diferență.

Tomas Martin Etcheverry vs Ugo Humbert Pont: Sub 36,5 game-uri

Ugo Humbert este favorit la calificare, în ciuda lipsei de formă. Francezul are mai multă experiență pe iarbă și are jocul necesar pentru a se impune fără probleme împotriva unui argentinian aflat la debut. Etcheverry are doar trei meciuri jucate în toată cariera, dintre care unul anul acesta. Merg pe un meci cu cel mult 36 de game-uri, țintă care poate fi atinsă și în patru seturi mai scurte. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.67
Status: Pierdut

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

Cele mai recente avancronici