1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Tomas Martin Etcheverry vs Casper Ruud

Tomas Martin Etcheverry vs Casper Ruud - Ponturi Pariuri ATP Roland Garros, 01.06.2024

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2024-05-31 18:13:00

Tenis ATP Roland Garros

01 Iunie 2024, 16:30

Tomas Martin Etcheverry

Tomas Martin Etcheverry

versus
Casper Ruud

Casper Ruud

1.65

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Tomas Martin Etcheverry v Casper Ruud

Turneul Roland Garros are loc în Paris, iar în această analiză voi detalia partida din turul 3 dintre Tomas Martin Etcheverry și Casper Ruud, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Paris este o localitate de 2.1 milioane de locuitori, având al 2-lea cel mai aglomerat metrou din Europa. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 53.478.000 euro. 
Gazda este complexul Stade Roland Garros, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Sinner, Alcaraz, Etcheverry sau Tsitsipas. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Tomas Martin Etcheverry: Forma echipei, știri și statistici

Tomas Martin Etcheverry este un argentinian de 24 de ani, clasat pe locul 29 ATP. 
Iar Etcheverry devine treptat unul dintre cei mai buni jucători din lume. Evident, simplul faptu că este în topul 30 ATP, așadar cap de serie în orice grand slam, îl transformă într-un sportiv de luat în seama. Însă, în viitor cred că îl vom vedea în top 10, o prezență constantă în fazele finale ale turneelor de grand slam. 
Chiar la această ediție poate produce surpriza, deoarece azi nu mi se pare atât de underdog, iar într-un potențial tur 4 cu Fritz pornește cu șanse egale. 
Tomas este înalt, având 1.96m, fiind un sportiv cu un serviciu destul de bun. Însă, dacă ne raportăm la înălțime, nu este chiar atât de eficient. Dacă lucrează la acest capitol, cred că în anii următori o să domine și turneele pe hard. 
Momentan, el este specialist pe zgură, poate puțin ciudat ținând cont de statură. Însă, el a crescut pe acest gen de terenuri, iar performanțele importante au venit în turnee din această categorie. 
Sezonul trecut a fost bun, deși a pierdut două finale relativ importante: la Santiago, cu Jarry, apoi la Houston, cu Tiafoe. 
La acest grand slam are sferturi de finală, pierzând cu Zverev, însă după un meci destul de echilibrat, de 4 seturi. Pe final de an nu s-a remarcat, jucând și în niște condiții care nu îi convin. 
Noul sezon este mediu, cu semifinale la Houston și Barcelona, la ultima fiind învins chiar de oponentul de astăzi. Săptămâna trecută are finală la Lyon, turneu solid, unde a pierdut foarte surprinzător cu Perricard.
Aici, Tomas s-a chinuit destul de mult, în special în turul secund. A fost condus 0-2 de Rinderknech, însă apoi a profitat de accidentarea francezului și de abandonul ulterior al acestuia. 
În 2024 are sferturi de finală la Cordoba, sferturi de finală la Buenos Aires, semifinale la Houston, semifinale la Barcelona, sferturi de finală la challengerul din Aix en Provence și finală la Lyon. 
Aici:

- 3-6 6-2 6-1 6-4 cu Arthur Cazaux (locul 77 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 51% cu cel secund, oferind 11 mingi de break (8 salvate)
- 3-6 6-7 6-1 5-0 cu Rinderknech (locul 69 ATP, scor la care acesta s-a retras), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 54% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (5 salvate)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Casper Ruud: Forma echipei, știri și statistici

Casper Ruud este un norvegian de 25 de ani, clasat pe locul 7 ATP. 
Iar Ruud este indubitabil unul dintre cei mai buni tenismeni din lume, chiar dacă lumea îl desconsideră în continuare. Însă, există și specialiști care îl consideră pe Ruud un viitor campion de grand slam, poate chiar principalul favorit la titlu de aici. 
Este departe să ne gândim până la trofeu, însă în acest sfert de tablou pare favorit, deoarece Djokovic nu mai este jucătorul din trecut, iar pe Fritz ar trebui să-l învingă pe această suprafață. 
Casper este triplu finalist de grand slam, el ajungând în finală la ultimele ediții două ale acestui grand slam. Din păcate, i-a întâlnit pe Nadal și pe Djokovic, ambii în formă, așadar a fost imposibil să se impună. 
Cealaltă finală a fost la US Open, unde a pierdut cu Alcaraz. În acel meci a fost aproape și de poziția de lider mondial. Chiar și cu înfrângerea, a ajuns pe locul 2 ATP, o performanță la care puțini se gândeau. 
Revenind la zgură, este clar că Ruud este unul dintre cei mai buni zguriști din circuit, lovind cu mult spin, lucru care îl ajută. Nu riscă mult, nu comite multe greșeli neforțate, însă este inteligent și știe să-și pună în dificultate oponentul. 
În fiecare an obține trofee pe această suprafață lentă, anul trecut având titlu Estoril, plus o finală la Bastad. 
Noul sezon este mai bun, iar el deja a impresionat la unele turnee. Are două finale în Mexic, pe hard, la Los Cabos și Acapulco, apoi pe zgură finală la Monte Carlo, titlu la Barcelona și titlu săptămâna trecută la Geneva.
La acest ultim turneu a avut program complicat, a jucat semifinala și finala în aceeași zi, riscând mult chiar înaintea unui grand slam. Însă, titlu i-a adus multă încredere în sine. 
Aici a fost aproape de eliminare, deoarece în turul secund a jucat 5 seturi cu Fokina, meci infernal. A știut să gestioneze bine finalul de meci și a părut solid pe plan fizic. 
În 2024 are finală la Los Cabos, finală la Acapulco, sferturi de finală la Indian Wells, semifinale la Estoril, finală la Monte Carlo, titlu la Barcelona și titlu la Geneva. 
Aici:

- 6-3 6-4 6-3 cu Alves (locul 137 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 88% cu cel secund, oferind 1 minge de break (salvată)
- 7-6 1-6 6-3 4-6 6-3 cu Fokina (locul 32 ATP), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 47% cu cel secund, oferind 14 mingi de break (9 salvate)

Statistica meciurilor directe Tomas Martin Etcheverry v Casper Ruud

În întâlnirile directe scorul este 2-0 pentru Ruud, ultima având loc în acest sezon la Barcelona, când Casper s-a impus 7-6 6-4.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Tomas Martin Etcheverry v Casper Ruud

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 3-1 Ruud, la o cotă de 3.65.


YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Tomas Martin Etcheverry vs Casper Ruud Pont: Tomas Martin Etvcheverry realizează peste 1.5 breakuri

Tomas Martin Etcheverry este un sportiv foarte solid pe zgură, care vine aici după finală la Lyon. Are un serviciu bun, însă este abil și pe retur, în ciuda înălțimii. L-a întâlnit pe oponentul de astăzi acum o lună la Barcelona, unde a pierdut după 2 seturi foarte echilibrate. Chiar dacă meciul a fost scurt, Tomas a reușit 2 breakuri. Casper Ruud este unul dintre favoriții la titlu, un mare zgurist al generației sale, finalist la ultimele două ediții ale acestui grand slam. Vine după titlu la Geneva, însă în ultimele meciuri a fost fluctuant. A pierdut 3 breakuri împotriva lui Cobolli, 1 cu Machac, iar aici 5 cu Fokina, meci de 5 seturi. Este posibil să se resimtă puțin după acel maraton. Consider astfel că Etcheverry va realiza peste 1.5 breakuri, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Tomas Martin Etcheverry vs Casper Ruud Pont: Tomas Martin Etcheverry trimite mai mulți ași

Tomas Martin Etcheverry este un uriaș de 1.96m, care are un serviciu bun. Nu trimite un număr uriaș de ași, însă stă destul de bine și la acest capitol. De exemplu, recent a trimis 8 ași cu Darderi, 5 cu Perricard, iar aici 5 cu Arthur Cazaux și 7 cu Rinderknech. Casper Ruud și-a îmbunătățit serviciul în ultimul an, însă chiar și așa nu trimite un număr prea mare de ași. În ultima vreme a stat destul de rău la acest capitol, de exemplu având 2 împotriva lui Cobolli, 2 cu Machac, iar aici 1 cu Alves și 11 în meci maraton cu Fokina. Consider astfel că Etcheverry va trimite mai mulți ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici