Tim Van Rijthoven - Federico Delbonis. Ponturi pariuri tenis ATP Wimbledon. 27.06.2022

ATP

Cota: 1.57

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

26 Iun 2022 00:53 431 0
Logo Tim Van Rijthoven Tim Van Rijthoven
Logo Federico Delbonis Federico Delbonis
VS
16:00 27 Iunie 2022
Ponturi tenis ATP - Wimbledon

Analiză și informații pentru Tim Van Rijthoven v Federico Delbonis

În primul tur al turneului de la Wimbledon, Tim Van Rijthoven îl întâlnește pe Federico Delbonis, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Tim Va Rijthoven ocupă locul 105 în clasamentul ATP, în timp ce Delbonis se află pe poziția 85.

Tim Van Rijthoven: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Tim Van Rijthoven are 25 de ani și nu a fost niciodată în top 100. Înaintea turneului de la S Hertogenbosch, Van Rijthoven nu câștigase niciodată un meci pe tabloul principal al unui turneu ATP, dar a reușit să treacă de australianul Ebden și să câștige trofeul după o finală cu Medvedev. Serviciul său a fost monstruos și l-a ajutat să mai elimine jucători ca Taylor Fritz, câștigător săptămâna trecută la Eastbourne și Auger Aliassime. TIm Van Rijthoven își va face debutul la Wimbledon și are șanse mari să meargă în turul al doilea. Olandezul preferă suprafețele rapide, unde serviciul îi aduce multe puncte ușoare. 

Federico Delbonis: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î V

Federico Delbonis are 31 de ani și este un jucător care și-a consolidat clasamentul în meciurile pe zgură. Fost număr 33 în lume, Delbonis nu a câștigat niciun meci pe iarbă din 12 încercări. Șapte înfrângeri au venit la Wimbledon, iar în cele 12 meciuri, Delbonis a câștigat numai trei seturi. Este o suprafață pe care argentinianul pur și simplu nu a contat. Forma lui Delbonis în 2022 este modestă, cu nouă victorii și 17 înfrângeri. Bilanțul pe zgură, suprafața sa favorită, este de șapte victorii și 11 înfrângeri. Săptămâna trecută, Delbonis și-a încercat norocul la Mallorca, unde a cedat în primul tur cu necunoscutul Antoine Bellier.

Statistica meciurilor directe Tim Van Rijthoven v Federico Delbonis

Este prima întâlnire directă.

Cote pentru Tim Van Rijthoven v Federico Delbonis

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,72 pentru un meci de trei seturi și o cotă de 1,9 pentru o victorie a lui Van Rijthoven la cel puțin șapte game-uri diferență.

Tim Van Rijthoven vs Federico Delbonis Pont: Tim Van Rijthoven câștigă cu h (-5,5) la game-uri

Tim Van Rijthoven va încerca să confirme statutul de mare favorit și de recent câștigător al unui titlu pe iarbă. Delbonis nu este în formă, iar pe iarbă a câștigat doar trei seturi în 12 meciuri. Recent, a cedat în două seturi pe iarbă în fața unui jucător de nivelul lui Van Rijthoven. Merg pe o victorie a olandezului la cel puțin șase game-uri diferență, la o cotă bună aleasă din oferta Superbet pariuri.

Pont pariuri: Tim Van Rijthoven câștigă cu h (-5,5) la game-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.57

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

9

Castigate:

4

Pierdute:

4

Anulate:

0

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici