1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Thiago Agustin Tirante - Nicolas Mejia.

Thiago Agustin Tirante - Nicolas Mejia. Ponturi pariuri tenis ATP Challenger San Luis Potosi. 29.03.2024

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2024-03-29 09:36:00

ATP Challenger - San Luis Potosi

29 Martie 2024, 20:20

Thiago Augustin Tirante

Thiago Augustin Tirante

versus
Nicolas Mejia

Nicolas Mejia

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Thiago Augustin Tirante v Nicolas Mejia

În sferturile de finală ale turneului ATP Challenger de la San Luis Potosi, Thiago Agustin Tirante îl întâlnește pe Nicolas Mejia, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci.

Agustin Tirante ocupă locul 99 în clasamentul ATP, în timp ce Mejia se află pe poziția 444.

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Thiago Augustin Tirante: Forma echipei, știri și statistici

Thiago Agustin Tirante are 22 de ani, ocupă locul 99 în clasamentul ATP, iar cel mai sus a fost pe poziția 97. Jucătorul argentinian ia parte pentru a doua oară la acest turneu, unde s-a oprit anul trecut în sferturile de finală.

Agustin Tirante este un jucător tână, care a pătruns recent în prima sută mondială, datorită unui 2023 excelent. Argentinianul a obținut 43 de victorii, dintre care 29 pe zgură și a câștigat două turnee challenger. S-a impus la Bogota, pe zgură și la Morelos, pe hard. 

Tirante și-a clădit clasamentul în partidele pe zgură, acolo unde a obținut 140 de victorii până acum, față de numai 40 pe hard. 

A început anul cu o înfrângere în calificări la AO, apoi a făcut finală pe zgură în challneger-ul de la Punta Del Este. A trecut de calificări la Cordoba, turneu ATP, unde i-a luat set celui care a câștigat turneul, Facundo Diaz Acosta, după care a pierdut în calificări la Rio și a fost eliminat în turul al doilea la Santiago de Moutet, în trei seturi.

Aici, a trecut în primul tur de Campana Lee, cu un dublu 6-4. A servit patru ași, cu o dublă greșeală și a salvat singura minge de break pe care a avut-o adversarul său.

În turul al doilea, l-a eliminat pe Federico Gaio, în două seturi. A salvat șasemingi de break din șapte. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Nicolas Mejia: Forma echipei, știri și statistici

Nicolas Mejia are 24 de ani, ocupă locul 444 în clasamentul ATP, iar cel mai sus a fost pe locul 228. Participă pentru a patra oară la acest turneu, unde a ajuns o dată în optimile de finală, acum doi ani. De două ori a pierdut în primul tur.

Nicolas Mejia nu a fost niciodată în primii 200 și și-a petrecut cariera la nivel de challenger și futures. Nu a câștigat niciodată un turneu challenger și a avut bilanț negativ în ultimii patru ani. Anul trecut, a câștigat doar 25 de meciuri, dintre care 18 pe zgură și a pierdut 35.

Anul acesta, are o semifinală pierdută într-un turneu Futures pe zgură și un tur doi într-un turneu pe hard, tot Futures. 

Aici, vine din calificări, unde nu a pierdut set. Pe tabloul principal, a trecut în primul tur de Escobedo, în trei seturi. A servit șapte ași, cu șase duble și a salvat șapte mingi de break din 11.

În turul al doilea, a trecut cu 6-3, 6-0 de Crawford, numărul 202 în lume. A servit șase ași, cu o dublă și a salvat cinci mingi de break din șase.

Statistica meciurilor directe Thiago Augustin Tirante v Nicolas Mejia

Este 1-0 pentru Agustin Tirante, care s-a impus în trei seturi, anul trecut, pe zgura de la Mexico City.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Thiago Augustin Tirante v Nicolas Mejia

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,75 pentru o victorie a lui Tirante la cel puțin patru game-uri diferență și o cotă de 1,57 pentru ca Tirante să câștige primul set și meciul. 

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Thiago Augustin Tirante vs Nicolas Mejia Pont: Thiago Agustin TIrante câștigă cu h (-2,5) la game-uri

Thiago Agustin Tirante a jucat bine în acest sezon și a ajuns pe tabloul principal la două turnee ATP, unde a pierdut în trei seturi de fiecare dată. Argentinianul este pe o traiectorie ascendentă, a intrat în prima sută și este favoritul numărul unu al acestui turneu. Nicolas Mejia este surpriza acestor sferturi, dar a eliminat adversari slabi pe zgură. Nivelul său de joc nu a fost unul grozav, cu multe mingi de break oferite. Tirante a servit bine și și-a pierdut serviciul doar o dată în două partide și cred că se poate impune lejer și aici. Cota am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici