1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Taylor Fritz vs Stefanos Tsitsipas

Taylor Fritz vs Stefanos Tsitsipas - Ponturi Pariuri Australian Open, 24.01.2022

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2022-01-23 04:10:00

Australian Open

24 Ianuarie 2022, 10:00

Taylor Fritz

Taylor Fritz

versus
Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Taylor Fritz v Stefanos Tsitsipas

Turneul Australian Open are loc în Melbourne, iar în această analiză voi detalia partida din optimi dintre Taylor Fritz și Stefanos Tsitsipas, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Melbourne este o localitate de 5.1 milioane de locuitori, fiind a doua ca mărime din Australia. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 75 milioane de dolari australieni. 
Gazda este complexul Melbourne Park, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Nadal, Medvedev, Fritz sau Zverev. 

Taylor Fritz: Forma echipei, știri și statistici

Taylor Fritz este un american de 24 de ani, clasat pe locul 22 ATP. 
Iar Fritz este pe cea mai bună poziție din cariera sa, un jucător care va intră cât de curând între primii 20 de tenismeni ai lumii. Taylor este într-o creștere evidentă, deși el de mult timp arăta talent și potențial. Însă, până acum nu a putut să-l transpună în rezultate. 
Astfel, Fritz este aici la prima sa optime de finală într-un turneu de grand slam, până acum având multe înfrângeri în turul 3, în general cu oponenți foarte bine cotați. 
În pauza de iarnă a muncit mult pe plan fizic, pare mai fit și mai puternic, iar încrederea este la cote ridicate. 
Taylor a terminat foarte bine sezonul trecut, cu semifinale la Indian Wells sau sferturi de finală la Paris, astfel consider că aceste rezultate foarte bune, în turnee Masters 1000, l-au ajutat foarte mult pe plan psihic. Datorită lor, acum pare suficient de încrezător încât să ajungă chiar în semifinale. 
Anul său este bun, la ATP Cup de exemplu având victorie cu Aliassime, dominând clar acel meci. Singura înfrângere a venit cu Zverev, una normală, inclusiv acolo partida fiind echilibrată. 
Aici a avut câteva meciuri foarte lungi și complicate, cu Tiafoe fiind o luptă extraordinară, deși au fost doar 3 seturi. Pe final de meci, Taylor a avut crampe, fiind puternic afectat de acea intensitate. 
Paradoxal, în turul 3 cu Agut a arătat mult mai bine pe plan fizic, deși partida a fost de 5 seturi. 
În 2021 are semifinale la Doha, semifinale la Cagliari, semifinale la Los Cabos, semifinale la Atlanta, semifinale la Indian Wells, finală la Sankt Petersburg și sferturi de finală la Paris. 
Aici:

- 7-6 6-3 6-2 cu Marterer (locul 228 ATP), câștigând 88% mingi cu primul serviciu, 68% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)
- 6-4 6-3 7-6 cu Tiafoe (locul 34 ATP), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (6 salvate)
- 6-0 3-6 3-6 6-4 6-3 cu Agut (locul 18 ATP), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 41% cu cel secund, oferind 13 mingi de break (6 salvate)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Stefanos Tsitsipas: Forma echipei, știri și statistici

Stefanos Tsitsipas este un grec de 23 de ani, clasat pe locul 4 ATP. 
Iar Tsitsipas, după cum se vede din clasament, este unul dintre jucătorii de top din circuitul masculin. De fapt, Stefanos mi se pare cel mai bun tenismen pe zgură din lume, după Nadal, și un sportiv cu un potențial imens și pe hard. 
Pe zgură a câștigat anul trecut primul său titlu de Masters, la Monte Carlo, apoi fiind la un set distanță de a câștiga și finala de la Roland Garros, cedând însă pe plan psihic. 
Însă, Tsitsipas este foarte bun și pe hard, anul trecut făcând semifinale aici, pierzând cu Medvedev. 
Iar un scenariu identic se poate repeta și în acest sezon, fiind la două meciuri distanță de un asemenea meci și o potențială revanșă. 
Tsitsipas însă nu mi se pare în formă atât de bună. El a avut un final de an foarte slab, cu multe înfrângeri, apoi decizând să se opereze la cot din cauza durerilor continue. 
A revenit în circuit rapid, spune că nu mai resimte dureri, însă parcă Tsitsipas nu este chiar la capacitate maximă. 
La ATP Cup a pierdut cu Schwartzman, iar aici a cedat set atât cu Baez cât și cu Paire, sportivi pe hârtie net inferiori. În aceste condiții, este greu să-l vedem pe Tsitsipas ajungând în finală. 
În 2021 are semifinale la Australian Open, semifinale la Rotterdam, sferturi de finală la Marseille, finală la Acapulco, sferturi de finală la Miami, titlu la Monte Carlo, finală la Barcelona, sferturi de finală la Roma, titlu la Lyon, finală la Roland Garros, sferturi de finală la Hamburg, semifinale la Toronto, semifinale la Cincinnati și sferturi de finală la Indian Wells. 
Aici:

- 6-2 6-4 6-3 cu Ymer (locul 86 ATP), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 11 mingi de break (9 salvate)
- 7-6 6-7 6-3 6-4 cu Baez (locul 88 ATP), câștigând 78% mingi cu primul serviciu, 47% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (4 salvate)
- 6-3 7-5 6-7 6-4 cu Paire (locul 56 ATP), câștigând 89% mingi cu primul serviciu, 65% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (ambele salvate)

Statistica meciurilor directe Taylor Fritz v Stefanos Tsitsipas

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Tsitsipas, aceasta având loc în 2019 la Paris, când Stefanos s-a impus 7-6 6-3. 

Cote pentru Taylor Fritz v Stefanos Tsitsipas

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Fritz, la o cotă de 2.65.

Taylor Fritz vs Stefanos Tsitsipas Pont: Taylor Fritz are peste 4.5 mingi de break

Taylor Fritz este un sportiv într-o formă bună, care poate avea un sezon excelent. A terminat anul trecut cu un ritm bun, având semifinale la Indian Wells și sferturi de finală la Paris, iar în iarnă pare că a muncit mult, în special pe plan fizic. În acest sezon are înfrângere doar cu Zverev, acolo având 4 mingi de break. În rest, la ATP Cup a trecut de Aliassime sau Norrie. Pe retur a fost constant bun, iar ca mingi de break a avut 6 cu Aliassime, 11 cu Norrie, iar aici 8 cu Marterer, 14 cu Tiafoe și 19 cu Agut. Stefanos Tsitsipas este pe hârtie favorit, însă jocul lui nu este chiar la 100%, putând să fie încă afectat de operația suferită acum 2 luni la cot. Tsitsipas a cedat set atât cu Baez cât și cu Paire, oferind 11 mingi de break cu Ymer sau 6 cu Baez. Iar acest meci se anunță lung. Consider astfel că Fritz va avea peste 4.5 mingi de break, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici