1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Taylor Fritz - Alex De Minaur

Taylor Fritz - Alex De Minaur. Ponturi pariuri tenis ATP Eastbourne. 24.06.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-06-24 01:30:00

ATP - Eastbourne

24 Iunie 2022, 18:00

Taylor Fritz

Taylor Fritz

versus
Alex de Minaur

Alex de Minaur

1.57

Cele mai bune cote:

Las Vegas
L1213853W001291
Pariază acum la Las Vegas

Analiză și informații pentru Taylor Fritz v Alex de Minaur

În semifinalele turneului ATP de la Eastbourne, Taylor Fritz îl întâlnește pe Alex De Minaur, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Taylor Fritz ocupă locul 14 în clasamentul ATP, în tip ce De Minaur ocupă locul 24.

Taylor Fritz: Forma echipei, știri și statistici

Taylor Fritz se află doar pentru a doua oară într-o semifinală a unui turneu pe iarbă. Precedenta dată, a fost tot la Eastbourne, în 2019, când reușea să trează de Edmund în semifinale și de Sam Querrey în finală, pentru singurul său titlu pe iarbă. Taylor Fritz a câștigat anul acesta cel mai important titlu din carieră, la Indian Wells, unde l-a învins pe Nadal în finală. Ulterior, a avut o problemă cu o accidentare, care l-a scos din formă, iar pe zgură nu a reușit mare lucru. A pierdut în turul al doilea la Roland Garros cu Zapata Miralles, după care a fost eliminat în primul meci la Hertogenbosch de Van RIjthoven și la Queens, de Draper.

Aici, a trecut în turul al doilea de Thaiago Monteiro, jucător de zgură, în două seturi. A servit 12 ași, cu două duble greșeli și a salvat cele ambele mingi de break oferite.

În sferturi, l-a eliminat pe Alexander Bublik. A servit cinci ași, nu a comis nici o dublă și a salvat singura minge de break oferită.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alex de Minaur: Forma echipei, știri și statistici

Alex De Minaur încearcă să-și apere titlul cucerit anul trecut la Eastbourne, iar pentru asta mai are nevoie de două victorii. Australianul are cinci trofee câștigate în carieră, dar niciodată nu și-a apărat trofeul, de aceea ar fi o premieră. Înaintea acestui turneu, De Minaur a pierdut în primul tur la Roland Garros cu Hugo Gaston, apoi a fost eliminat în primul tur la Hertogenbosch de Mannarino. La Queens, a trecut în primul tur de Opelka, pentru a pierde cu Davidovich Fokina în turul al doilea, după ce a câștigat primul set.

Aici, a trecut în primul tur de Christian Garin, în două seturi. A servit șase ași, a comis o dublă greșeală și a salvat cinci mingi de break din șase.

În turul al doilea, l-a eliminat pe Lorenzo Sonego. Nu a servit vreun as, a comis patru duble și și-a pierdut serviciul o dată. 

În sferturi, a câștigat la doi primul set, dar l-a pierdut pe al doilea la patru și a fost condus cu 4-1 în decisiv de Tommy Paul. Și-a revenit la timp și a câștigat cinci game-uri la rând pentru a se califica în semifinale.

Statistica meciurilor directe Taylor Fritz v Alex de Minaur

Este 4-2 pentru Alex De Minaur la întâlnirile directe, dar Fritz le-a câștigat pe ultimele două. Anul acesta, Fritz s-a impus în trei seturi la Indian Wells, după ce De Minaur a luat primul set.

Cote pentru Taylor Fritz v Alex de Minaur

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 2 pentru o victorie a lui Fritz și o cotă de 1,5 pentru un meci cu cel puțin 22 de game-uri.

Taylor Fritz vs Alex de Minaur Pont: Taylor Fritz cu (+2,5) game-uri

Alex De Minaur este deținătorul titlului la Eastbourne, dar niciodată nu a reușit să-și apere vreun trofeu. Australianul a fost ezitant în sfertul cu Tommy Paul, când a revenit de la 1-4 în decisiv, deși câștigase lejer primul set. Taylor Fritz nu și-a pierdut serviciul, dar nici nu a întâlnit jucători buni la retur pe această suprafață. Fritz a câștigat ultimele două întâlniri cu De Minaur, deci are un ușor avantaj psihologic și a câștigat trofeul la Eastbourne în 2019. Merg pe Fritz cu două game-uri din start, la o cotă foarte bună oferită de Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.57
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici