1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Tallon Griekspoor - Thomas Fabbiano: ponturi pariuri calificări Wimbledon. 22.06.2021

Tallon Griekspoor - Thomas Fabbiano: ponturi pariuri calificări Wimbledon. 22.06.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-06-22 00:10:00

Wimbledon calificări

22 Iunie 2021, 16:00

Tallon Griekspoor

Tallon Griekspoor

versus
Thomas Fabbiano

Thomas Fabbiano

1.70

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Tallon Griekspoor v Thomas Fabbiano

În primul tur al calificărilor la al treilea Grand Slam al anului, Tallon Griekspoor îl va întâlni pe Thomas Fabbiano. Partida dintre cei doi este programată marți, în jurul orei 16:00, în complexul de la Roehampton. În cele ce urmează puteți vedea avancronica partidei, iar la finalul articolului veți găsi pronosticul meu. 

Tallon Griekspoor: Forma echipei, știri și statistici

Tallon Griekspoor este un jucător olandez de 24 de ani, clasat în prezent pe locul 124 în lume. Sezonul său este unul bun, cu 23 de victorii și 13 înfrângeri. Suprafața sa de bază este zgura, pe care a obținut 14 succese din cele 23 ale anului 2021. Între acestea au venit și două titluri de nivel Challenger pe zgură - la Praga și Bratislava. În precedentul turneu de Grand Slam, la Roland Garros, Griekspoor s-a oprit în al doilea tur de calificări, fiind învins de italianul Alessandro Giannessi, în două seturi, cu 7-5, 7-5. Chiar și săptămâna trecută, Tallon și-a încercat norocul pe zgură, dar a pierdut în runda inaugurală de la Forli (Italia), în fața lui Francesco Forti (21 de ani, clasat abia pe locul 380 în lume). Experiența jucătorului din Olanda pe iarbă este practic inexistentă. În cei 7 ani de carieră, Tallon a jucat doar 3 meciuri pe iarbă - a pierdut două dintre ele. Singura victorie a sa pe această supfafață a venit în turul 1 al calificărilor de la Wimbledon 2019, în fața lui Pedro Cachin, jucător sud-american specializat de asemenea doar pe zgură. 

Thomas Fabbiano: Forma echipei, știri și statistici

Italianul de 32 de ani este clasat în prezent pe locul 162 ATP, dar multă vreme a fost clasat între primii 100 de sportivi ai lumii. Peninsularul a fost la un moment dat chiar pe locul 70 ATP, iar experiența sa pe iarbă este una net superioară mai tânărului său adversar de marți. Fabbiano a jucat două turnee pe iarbă înaintea Wimbledonului, ambele de nivel Challenger la Nottingham. Chiar dacă a fost eliminat relativ rapid (o victorie și două înfrângeri), Thomas a reușit să producă o surpriză - l-a învins pe Brandon Nakashima, adversar din Statele Unite, cu un tenis care se potrivește pe iarbă și cu un sezon solid. La ultimul turneu disputat la Wimbledon, cel din 2019, Thomas a făcut două victime cu nume - în primul tur l-a învins pe Stefanos Tsitsipas, iar apoi în runda a doua a trecut și de uriașul Ivo Karlovic. Rezultatul nu a fost unul întâmplător - italianul reușise să ajungă în semifinalele competiței pregătitoare de la Eastbourne. În penultimul act de la Devonshire, Fabbiano l-a chinuit teribil pe Sam Querrey. Până la urmă americanul s-a impus în trei seturi disputate, cu scorul de 6-3, 6-7, 6-3. 

Statistica meciurilor directe Tallon Griekspoor v Thomas Fabbiano

Este primul meci oficial între cei doi jucători în circuitul ATP. 

Cote pentru Tallon Griekspoor v Thomas Fabbiano

Thomas Fabbiano este un jucător cu o experiență net superioară pe iarbă, iar acest lucru a cântărit mult în selecția mea. În afara pontului ales din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes cu 2-0 din partea italianului. Dacă Fabbiano se va impune fără să cedeze vreun set, veți prinde o cotă atractivă de 2,60. 

Tallon Griekspoor vs Thomas Fabbiano Pont: Victorie Thomas Fabbiano

Tallon Griekspoor are un sezon bun, însă tenisul său își găsește strălucirea pe zgură. Suprafața sa cea mai slabă este de departe iarba. În întreaga carieră, olandezul de 24 de ani a câștigat un singur meci pe iarbă, chiar și acela în fața unui adversar care era victimă sigură (în condițiile în care evolua doar pe zgură și în turnee Challenger și ITF). Fabbiano nu are cel mai bun an, însă de două săptămâni evoluează pe iarbă, s-a acomodat cu suprafața și cu rigorile tenisului rapid din Marea Britanie. Victoriile obținute în trecut cu Stefanos Tsitsipas și Ivo Karlovic nu au fost întâmplătoare, iar jocul italianului este unul eficient pe această suprafață. Din aceste motive recomand cu încredere victoria lui Thomas Fabbiano, la o cotă excelentă oferită de Superbet pariuri sportive. Să fie verde!

Miza: 9/10
Cota: 1.70
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici