Share

Pont Griekspoor - Musetti. Meci tare pentru accesul pe tabloul de la Australian Open 2020

ATP

Cota: 1.68

Adaugat de: Gabriel Morariu

17 Ian 2020 16:32 445 0
Logo Tallon Griekspoor
Logo Lorenzo Musetti
Tallon Griekspoor
Lorenzo Musetti
VS
05:00 18 Ianuarie 2020
Australian Open calificari

Analiză și informații pentru Tallon Griekspoor v Lorenzo Musetti

În turul 3 al calificărilor masculine de la Australian Open, Tallon Griekspoor îl întâlnește pe Lorenzo Musetti. Meciul este programat undeva în jurul orei 05:00. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final vine și pronosticul meu.

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Tallon Griekspoor: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î Î

Olandezul de 23 de ani este clasat pe locul 175 ATP, iar în finalul anului trecut a cucerit titlul ITF de la Banja Luka. Forma bună a batavului a continuat și în 2020 - el a trecut fără probleme de primele două tururi de calificări de la Melbourne. În cele două jocuri disputate până acum, Tallon Griekspoor nu a cedat nici măcar un set: 6-3, 6-2 cu Guillermo Garcia-Lopez și 7-5, 7-5 cu Rinky Hijikata. În turneul de casă de la Rotterdam, Tallon a învins jucători de prim-rang: Stan Wawrinka și Karen Khachanov.

Lorenzo Musetti: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Lorenzo Musetti este un jucător italian de doar 17 ani, care nu este clasat nici măcar între primii 350 de sportivi ai lumii. Peninsularul a avut mare noroc la tragerea la sorți: în primul tur l-a întâlnit pe Amir Weintraub, israelian fără clasament care joacă extrem de puțin în circuit și nu a mai câștigat un meci din ianuarie 2017. Lorenzo s-a impus cu 6-2, 6-1, iar apoi l-a înfruntat pe Marius Copil. Arădeanul a condus cu 3-0 și 5-2 în setul decisiv, dar nu a reușit să închidă partida în favoarea lui. Musetti a revenit formidabil și s-a impus cu 6-7, 6-4, 7-5.

Statistica meciurilor directe Tallon Griekspoor v Lorenzo Musetti

Este primul meci direct între cei doi jucători.

Cote pentru Tallon Griekspoor v Lorenzo Musetti

Olandezul a jucat bine până acum, iar eu merg pe mâna lui. În afara pontului oferit, puteți încerca un peste 20,5 game-uri, la o cotă de 1,66. 

Tallon Griekspoor vs Lorenzo Musetti Pont: Victorie Tallon Griekspoor

Tallon Griekspoor are o experiență superioară adversarului său. Musetti este pentru prima dată la acest nivel, iar partida de vineri dimineața cu siguranță l-a stors din punct de vedere fizic, dar mai ales mental. Olandezul a convins prin evoluțiile sale de acum, iar stilul său agresiv ar trebui să îi aducă multe puncte. Agențiile partenere îl consideră favorit, iar eu merg pe mâna lui. Succes!

Pont pariuri: Victorie Tallon Griekspoor

Miza: 8/10

Cota: 1.68

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

27

Castigate:

15

Pierdute:

12

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici