1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Tallon Griekspoor vs Carlos Alcaraz

Tallon Griekspoor vs Carlos Alcaraz - Ponturi Pariuri Wimbledon, 29.06.2022

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2022-06-28 16:11:00

Wimbledon

29 Iunie 2022, 14:00

Tallon Griekspoor

Tallon Griekspoor

versus
Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz

1.55

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Tallon Griekspoor v Carlos Alcaraz

Turneul Wimbledon are loc în Londra, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Tallon Griekspoor și Carlos Alcaraz, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Londra este o localitate de 9 milioane de locuitori, fiind a 3-a ca mărime din Europa. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 40.35 milioane de lire. 
Gazda este complexul All England Lawn Tennis and Croquet Club, care dispune de terenuri acoperite cu o iarbă rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Nadal, Tsitsipas, Alcaraz sau Norrie. 

Tallon Griekspoor: Forma echipei, știri și statistici

Tallon Griekspoor este un olandez de 25 de ani, clasat pe locul 53 ATP. 
Iar Griekspoor ocupă momentan cea mai bună poziție din cariera sa, fiind un jucător solid, care poate progresa și în viitor. Tallon nu are o mare experiență în circuitul profesionist, ținând cont că mare parte din carieră a evoluat în turnee mai mici, în special challenger. 
Acolo s-a descurcat de minune, anul trecut realizând o mare performanță, câștigând 8 asemenea competiții. 
În acest an mai mult se acomodează cu turneele importante, având unele rezultate interesante. 
De exemplu, la Australian Open a trecut de Fognini, iar la Geneva a ajuns până în sferturile de finală. Totuși, sezonul poate să fie considerat unul dezamăgitor, cu foarte multe înfrângeri în tururile de incipit. 
La Roland Garros a cedat în turul secund cu Nakashima, apoi mergând pe iarbă la s'Hertogenbosch, unde a pierdut la limită, 6-7 6-7 cu Aliassime. 
La Halle a fost învins de Agut, însă a luat un set, pentru ca la Mallorca să aibă sferturi de finală. 
Acolo a trecut de Lopez și Molcan, însă nu a putut să îl învingă pe Bellier, deși pornea mare favorit. 
Aici l-a învins pe Fognini, în 4 seturi, jucând destul de bine. În aceste condiții, inclusiv astăzi are șansa lui. 
În 2022 are sferturi de finală la Melbourne, sferturi de finală la Geneva și sferturi de finală la Mallorca. 
Aici:

- 5-7 7-5 6-3 6-4 cu Fognini (locul 63 ATP), câștigând 84% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (3 salvate)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Carlos Alcaraz : Forma echipei, știri și statistici

Carlos Alcaraz este un spaniol de 19 ani, clasat pe locul 7 ATP. 
Iar Alcaraz este un uriaș talent, un sportiv care va domina pentru cel puțin un deceniu acest sport, dacă totul decurge precum previziunilor. Carlos este foarte tânăr însă deja domină majoritatea oponenților, fiind foarte rapid pe teren, foarte puternic, având orice lovitură în arsenal. 
Are o mentalitate potrivită pentru performanță, este foarte motivat, spunând că dorește în acest an să câștige un grand slam. 
Aici este foarte greu să se impună, ținând cont că nu este obișnuit cu iarba. A declarat cât de greu îi este să se acomodeze cu deplasarea pe acest tip de suprafață, însă speră că odată cu trecerea meciurilor să devină din ce în ce mai confortabil pe ea. 
Sezonul lui este excelent, însă înfrângerea din sferturi de la Roland Garros, cu Zverev, i-a lăsat un gust amar. 
De atunci a luat pauză, având câteva dureri la cot, așadar nu s-a antrenat prea mult pe iarbă. A jucat doar meciuri la Hurlingham, demonstrative, pierzând în două seturi cu Tiafoe și cu Ruud. 
Așadar, semne negative. Totuși, în primul tur l-a învins pe Struff. Meciul a fost foarte lung, de 5 seturi, însă Alcaraz a arătat bine în ultimul set și a servit excelent. De fapt, el chiar a declarat faptul că serviciul este cel care l-a ajutat să se impună. 
În 2022 are titlu la Rio de Janeiro, semifinale la Indian Wells, titlu la Miami, titlu la Barcelona, titlu la Madrid și sferturi de finală la Roland Garros. 
Aici:

- 4-6 7-5 5-7 7-6 6-4 cu Struff (locul 155 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (6 salvate)

Statistica meciurilor directe Tallon Griekspoor v Carlos Alcaraz

În întâlnirile directe scorul este 1-1, ultima având loc în 2022 la Wimbledon, când Alcaraz s-a impus 6-1 6-3. 

Cote pentru Tallon Griekspoor v Carlos Alcaraz

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 3-1 Alcaraz, la o cotă de 3.65.

Tallon Griekspoor vs Carlos Alcaraz Pont: Carlos Alcaraz trimite peste 7.5 asi

Tallon Griekspoor este un sportiv puternic, cu un serviciu eficient, care se descurcă destul de bine pe iarbă. A pierdut cu Bellier sau Agut, însă l-a chinuit mult pe Aliassime, jucând de la egal la egal cu acesta. Aici a trecut în 4 seturi de Fognini, după un meci echilibrat. Carlos Alcaraz este un talent incredibil, însă nu se descurcă prea bine pe iarbă. A admis faptul că nu poate să se deplaseze prea bine pe această suprafață, așadar este greu de crezut că va ajunge foarte departe. A jucat două meciuri de pregătire, cedând în două seturi cu Tiafoe și Ruud, însă aici a trecut de Struff, după 5 seturi strânse. Acolo a servit excelent, trimițând nu mai puțin de 31 de ași, spunând că acest aspect l-a ajutat să ajungă in turul secund. Astăzi este posibil să vedem iarăși 4 sau 5 seturi. Consider astfel că Alcaraz va trimite peste 7.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici