1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Pronostic pentru Steve Darcis - Cameron Norrie, ATP Cup, 05.01.2020

Pronostic pentru Steve Darcis - Cameron Norrie, ATP Cup, 05.01.2020

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2020-01-04 09:11:00

ATP Cup

05 Ianuarie 2020, 08:30

Steve Darcis

Steve Darcis

versus
Cameron Norrie

Cameron Norrie

1.43

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Steve Darcis v Cameron Norrie

Turneul ATP Cup are loc în Australia, iar în această analiză voi detalia partida din grupe dintre Steve Darcis și Cameron Norrie, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
ATP Cup este o competiție nou născută, ea înlocuind turneele ATP Brisbane, ATP Sydney și Hopman Cup din dorința de a da un refresh sezonului de vară australă. Astfel orașele gazdă au fost alese Perth, Brisbane și Sydney, tocmai cele care găzduiau fostele competiții, deși multă lume a fost nemulțumită de această schimbare până la urmă radicală. 
Turneul acesta este mare, având un premiu de 15 milioane de dolari. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Nadal, Djokovic, Tsitsipas sau Dimitrov. 

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Steve Darcis: Forma echipei, știri și statistici

Steve Darcis este un belgian de 35 de ani, clasat pe locul 137 ATP. 
Darcis a fost în trecut mult mai bine clasat, până pe locul 38 în lume, însă apoi a urmat o pauză din cauza unei accidentări iar de la revenire Steve are un ritm mult mai scăzut. Evident el este și pe final de carieră și este greu de crezut că va mai intra în prima sută mondială, mai ales că acel an de pauză l-a afectat. 
În 2019 are semifinale la Pune, finală la challengerul din Cherbourg, semifinale la challengerul din Pau și finală la challengerul din Eckental. 
An destul de modest pentru Steve, el jucând din ce în ce mai des în circuitul challenger, unde îi este mai ușor să ajungă în fazele finale. 
Aici:

- 6-4 6-7 7-5 cu Alexander Cozbinov (locul 818 ATP), câștigând 65% mingi cu primul serviciu, 45% cu cel secund, oferind 14 mingi de break (8 salvate)

Cameron Norrie: Forma echipei, știri și statistici

Cameron Norrie este un britanic de 24 de ani, clasat pe locul 53 ATP. 
Iar Norrie este un tenismen bun, el anul trecut intrând chiar și în topul 50 ATP și arătând niște semne promițătoare și pentru viitor. Până acum nu are niciun titlu important, doar câteva obținute în circuitul challenger, însă până la urmă Cameron este destul de tânăr și poate crește, depinzând și de context. 
În 2019 are finală la Auckland, semifinale la Acapulco și semifinale la Atlanta. 
Toate aceste rezultate obținute pe hard, suprafața sa preferată. 
Pe final de an Norrie a fost destul de slab, pierzând de exemplu în calificări la Viena cu Philipp Kohlschreiber (locul 79 ATP, însă indoor, în condiții care nu îi convin.
Aici:

- 6-2 3-6 6-2 cu Dimitar Kuzmanov (locul 423 ATP), câștigând 83% mingi cu primul serviciu, 75% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (2 salvate)

Statistica meciurilor directe Steve Darcis v Cameron Norrie

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

Cote pentru Steve Darcis v Cameron Norrie

Steve Darcis vs Cameron Norrie Pont: Cameron Norrie castiga

Cameron Norrie este un tenismen talentat care se simte bine în condiții de hard outdoor, având un joc destul de dinamic și ofensiv. Aici în primul meci a pierdut set cu Dimitar Kuzmanov, lucru evident negativ, însă în general a dominat partida și a servit bine. Steve Darcis este pe final de carieră și a ieșit din prima sută mondială, jucând din ce în ce mai des în turnee mici. Aici a făcut un meci foarte slab cu Alexander Cozbinov, tenismen ce nu se află în top 800 ATP, stând peste 3 ore pe teren, pierzând set și servind foarte modest. Până la urmă Darcis nu doar că și-a pierdut de 6 ori serva însă a avut procentaje foarte modeste ținând cont de adversarul său. Consider astfel că Norrie este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Unibet.

Miza: 8/10
Cota: 1.43
Status: Pierdut

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici