1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Stefanos Tsitsipas vs Nicolas Jarry

Stefanos Tsitsipas vs Nicolas Jarry - Ponturi Pariuri ATP Roma, 16.05.2024

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2024-05-15 19:49:00

ATP Roma

16 Mai 2024, 20:00

Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas

versus
Nicolas Jarry

Nicolas Jarry

1.71

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Stefanos Tsitsipas v Nicolas Jarry

Turneul Internazionali BNL d'Italia are loc în Roma, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Stefanos Tsitsipas și Nicolas Jarry, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Roma este o localitate de 2.8 milioane de locuitori, având peste 4 milioane în aria metropolitană. 
Turneul acesta este mare, Masters 1000, având un fond de premiere de 7.877.020 euro. 
Gazda este complexul Foro Italico, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Zverev, Hurkacz, Tsitsipas sau Paul. 

Cota aleasă vine din oferta FavBet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Stefanos Tsitsipas: Forma echipei, știri și statistici

Stefanos Tsitsipas este un grec de 25 de ani, clasat pe locul 8 ATP. 
Iar Tsitsipas mi se pare cel mai talentat jucător al generației sale, chiar dacă nu și cel mai prolific. De fapt, la eficiență și la număr de trofee câștigate, el stă chiar foarte rău, în special dacă ne raportăm la imensul talent pe care îl are. 
Stefanos este un jucător aproape complet. Este înalt, are unul dintre cele mai bune servicii din lume, iar pe retur este abil și eficient. Are un forehand greu de returnat, însă pe backhand apar problemele, deoarece această lovitură executată cu o singură mână nu este foarte eficientă și duce la unele erori ușoare. Pe zgură se simte foarte bine datorită spinului de care îl imprimă mingii, aceasta fiind suprafața sa preferată, pe care a obținut cele mai mari performanțe. 
El este unul dintre cei mai buni jucători din istorie pe zgură dacă ne raportăm la procentajul meciurilor câștigate, iar în acest sezon are oportunitatea să facă istorie. A câștigat deja Monte Carlo, pe o zgură lentă, iar aici a rămas principalul favorit la titlu, mulți capi de serie fiind deja eliminați. 
La Roland Garros iarăși pare principalul favorit la trofeu. Evident, este greu de susținut această afirmație, ținând cont de trecutul lui Stefanos și de labilitatea sa psihică. Însă, Sinner probabil nu va participa la French Open, Alcaraz este incert, iar Nadal și Djokovic nu mai par capabili să se lupte pentru trofeele importante, fiind la final de carieră. În mod normal, Tsitsipas și generația sa, Rublev, Zverev și Medvedev, au o mare oportunitate să câștige unele trofee de grand slam în viitorul apropiat. 
Sezonul trecut a fost relativ bun pentru el, deoarece a început printr-o finală la Australian Open, unde a fost învins de Djokovic. Are finală la Barcelona, semifinale aici, apoi un trofeu mic, la Los Cabos. 
Pe final de an a ajuns în semifinale la Paris, într-o perioadă în care era criticat pentru faptul că nu se mai concentrează pe tenis, ci pe relația cu Badosa, una care între timp s-a încheiat. 
Noul sezon este bun, în special pe zgură. El are trofeu la Monte Carlo, al doilea Masters al său, apoi finală la Barcelona, unde a părut puțin obosit și a fost învins de Ruud. La Madrid a pierdut chiar în primul meci, cu Monteiro, o surpriză majoră, deși acolo sunt alte condiții, mai rapide. 
Aici, Stefanos a fost dominant, trecând ușor de Norrie și De Minaur. A pierdut set cu Struff, unul dintre cei mai în formă tenismeni din lume. 
În 2023 are finală la Australian Open, sferturi de finală la Monte Carlo, finală la Barcelona, sferturi de finală la Madrid, semifinale la Roma, sferturi de finală la Roland Garros, titlu la Los Cabos, semifinale la Antwerp, semifinale la Viena și semifinale la Paris. 
Iar în 2024 are semifinale la Los Cabos, sferturi de finală la Acapulco, titlu la Monte Carlo și finală la Barcelona. 
Aici:

- 6-7 6-4 6-4 cu Struff (locul 41 WTA), câștigând 72% mingi cu primul serviciu, 51% cu cel secund, oferind 8 mingi de break (5 salvate)
- 6-2 7-6 cu Norrie (locul 30 ATP), câștigând 81% mingi cu primul serviciu, 58% cu cel secund, oferind 1 minge de break
- 6-1 6-2 cu De Minaur (locul 11 ATP), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 83% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Nicolas Jarry: Forma echipei, știri și statistici

Nicolas Jarry este un chilian de 28 de ani, clasat pe locul 24 ATP. 
Iar Jarry a stat în ultima vreme în topul 30 mondial, o performanță, ținând cont că el nu este considerat unul dintre tenismenii de prim plan în circuitul masculin. Însă, el a demonstrat că se poate lupta de la egal la egal cu oricine, deoarece are niște arme eficiente. 
În primul rând serviciul, printre cele mai bune din lume, deoarece el este un uriaș de 2.01m. Are un forehand bun, lucruri care îl ajută pe terenuri rapide, hard și iarbă. Însă, el la bază este un specialist pe zgură, teren pe care a crescut și pe care a obținut cele mai bune performanțe. Așadar, o combinație foarte interesantă. 
Nu este chiar tânăr, însă a ajuns la acea vârstă de maturizare pe plan sportiv, iar acest lucru se vede în rezultate. 
Sezonul trecut a fost destul de bun, cu titlu pe teren propriu la Santiago, apoi trofeu tot pe zgură la Geneva, unde a trecut în două seturi de Zverev și de Dimitrov. La Roland Garros a ajuns în a doua săptămână, în turul 4, însă a pierdut cu Ruud, viitorul finalist. 
Pe final de an are un sfert de finală la Shanghai, pierdut cu Dimitrov. 
Noul sezon este destul de bun, deși nu are vreun trofeu. Totuși, are finală la Buenos Aires, unde l-a învins pe Alcaraz, însă a pierdut surprinzător cu Acosta. 
Pe zgura europeană avea 3 înfrângeri în 3 meciuri, la Monte Carlo fiind învins de Etcheverry, iar la Madrid de Cobolli. 
Aici a legat 3 victorii consecutive, deși nu se poate spune că a impresionat. În plus, tabloul lui a fost mai mult decât ușor. 
În 2023 are semifinale la Rio de Janeiro, titlu la Santiago, titlu la Geneva, sferturi de finală la Halle, sferturi de finală la Los Cabos, sferturi de finală la Beijing și sferturi de finală la Shanghai. 
Iar în 2024 are sferturi de finală la Adelaide, finală la Buenos Aires, sferturi de finală la Santiago și sferturi de finală la Miami. 
Aici:

- 6-2 7-6 cu Arnaldi (locul 37 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 55% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)
- 6-2 4-6 6-4 cu Napolitano (locul 125 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 48% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (5 salvate)
- 7-5 6-3 cu Muller (locul 109 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 53% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)

Statistica meciurilor directe Stefanos Tsitsipas v Nicolas Jarry

În întâlnirile directe scorul este 3-2 pentru Jarry, ultima având loc în 2023 la Beijing, când Nicolas s-a impus 6-4 6-4. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Stefanos Tsitsipas v Nicolas Jarry

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și victorie Tsitsipas, la o cotă de 1.21.


YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Stefanos Tsitsipas vs Nicolas Jarry Pont: Își va pierde un jucător serviciul la zero - Nu

Stefanos Tsitspas este unul dintre cei mai buni jucători pe zgură din istorie, iar aici este favorit să se impună. Până acum a avut probleme doar în primul tur, cu Struff, însă chiar și acolo a dominat finalul de meci. În rest a fost foarte solid, în special pe serviciu. Așadar, nu cred că va oferi multe mingi de break și nu cred că își va pierde serviciul la zero. Nicolas Jarry nu trebuie subestimat, deoarece este un uriaș de peste 2m care are un serviciu bun. Anul trecut a jucat de la egal la egal cu oponentul de astăzi, iar acum probabil vom vedea iarăși seturi echilibrate. Jarry are ca principală armă serviciul, așadar este greu să cedeze un break fără să câștige minim un punct. Consider astfel că niciun jucător nu va realiza un break la zero, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Favbet.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

Cele mai recente avancronici