Share

Stefanos Tsitsipas vs Grigor Dimitrov - Ponturi Pariuri ATP Viena, 29.10.2020

ATP

Cota: 1.75

Adaugat de: Tudor Cosma

29 Oct 2020 09:06 652 0
Logo Stefanos Tsitsipas
Logo Grigor Dimitrov
Stefanos Tsitsipas
Grigor Dimitrov
VS
20:30 29 Octombrie 2020
ATP Viena

Analiză și informații pentru Stefanos Tsitsipas v Grigor Dimitrov

Turneul Erste Bank Open are loc în Viena, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Stefanos Tsitsipas și Grigor Dimitrov, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Viena este o localitate de 1.8 milioane de locuitori, fiind capitala Austriei. 
Turneul acesta este mare, ATP 500, având un fond de premiere de 1.409.510 euro. 
Gazda este complexul Wiener Stadthalle, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Thiem, Medvedev, Tsitsipas sau Djokovic. 

Stefanos Tsitsipas: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Stefanos Tsitsipas este un grec de 22 de ani, clasat pe locul 5 ATP. 
Iar Tsitsipas este unul dintre cei mai buni tenismeni din lume, lucru care se poate observa inclusiv din clasamentul său, însă și din joc. Stefanos, deși este foarte tânăr, deja este unul dintre cei mai constanți sportivi din circuit și unul dintre cei mai valoroși, având un joc complet, complex, pornind de la un serviciu bun, un forehand eficient și un backhand cu o singură mână spectaculos, cu care adună destule puncte. Are o atitudine în general potrivită pentru performanță, existând evident și momente mai negre care pot fi puse pe seama vârstei. 
Până la urmă Tsitsipas este foarte tânăr și mai are multe de învățat, putând să crească în următorul deceniu și să ajungă un mare campion. 
În 2019 are semifinale la Australian Open, sferturi de finală la Sofia, titlu la Marseille, finală la Dubai, titlu la Estoril, finală la Madrid, semifinale la Roma, sferturi de finală la Queen's, semifinale la Washington, finală la Beijing, semifinale la Shanghai, semifinale la Basel, sferturi de finală la Paris și titlu la ATP Finals. 
Iar în 2020 are titlu la Marseille, finală la Dubai, semifinale la ATP Cincinnati, finală la Hamburg și semifinale la Roland Garros. 
De la revenire Stefanos a fost foarte solid, chiar și la US Open unde a pierdut în turul 3 după o partidă bună cu Coric, în care a a vut 6 mingi de meci. 
Iar la Roland Garros a fost extrem de solid, fiind învins în semifinale de Djokovic, revenind de la 0-2 scor seturi, egalând, însă căzând spre final. 
Aici:

- 6-7 6-3 6-4 cu Struff (locul 34 ATP), câștigând 83% mingi cu primul serviciu, 60% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)

Grigor Dimitrov: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î V

Grigor Dimitrov este un bulgar de 29 de ani, clasat pe locul 20 ATP. 
Iar Dimitrov este și el un mare talent, un sportiv care toată cariera sa a fost comparat cu Federer, având la rândul său un stil de joc foarte spectaculos, elegant, pornit de la un backhand cu o singură mână. Astfel Baby Fed a fost tot timpul apreciat, acum scăpând de acest apelativ, Grigor neavând performanțele elvetianului, nici pe departe. 
Chiar și așa Dimitrov poate să fie apreciat, având titlu la ATP Finals, ajungând până pe locul 3 mondial, anul trecut având semifinale la US Open. Însă senzația este că putea mult mai mult. 
În 2019 are sferturi de finală la Brisbane, semifinale la US Open, sferturi de finală la Chengdu și semifinale la Paris. 
Iar în 2020 are semifinale la Acapulco, sferturi de finală la Roma și semifinale la Antwerp.
Dimitrov a jucat destul de bine de la revenire, având de exemplu tur 4 la Roland Garros, acolo fiind învins chiar de oponentul de acum după un meci de 3 seturi. 
Apoi, săptămâna trecută, Grigor a fost solid la Antwerp, trecând de Andujar până să piardă cu Alex de Minaur, după 3 seturi echilibrate. 
Aici:

- 7-6 6-3 cu Khachanov (locul 18 ATP), câștigând 79% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)

Statistica meciurilor directe Stefanos Tsitsipas v Grigor Dimitrov

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Tsitsipas, aceasta având loc în acest an la Roland Garros când Stefanos s-a impus 6-3 7-6 6-2. 

Cote pentru Stefanos Tsitsipas v Grigor Dimitrov

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betfair: Puteți încerca și victorie Tsitsipas la o cotă de 1.40. 

Stefanos Tsitsipas vs Grigor Dimitrov Pont: Stefanos Tsitipas comite sub 2.5 duble greseli

Stefanos Tsitsipas este unul dintre cei mai în formă tensimeni, el jucând bine de la revenire mai puțin la Roma unde a fost afectat de faptul că tatăl său nu era în tribune. Iar aici Stefanos a arătat deasemena solid, trecând de Struff însă după 3 seturi în care el a controlat partida, servind bine și fiind atent la acest capitol. Astfel Stefanos a comis 2 duble greșeli in acel meci, unul lung. Iar recent are 0 duble cu oponentul de acum, 1 cu Pablo Cuevas sau 2 cu Rublev. Grigor Dimitrov este un sportiv bun, care însă nu cred că va pune mari probleme aici încât să prelungească mult meciul. Consider astfel că Tsitsipas va comite sub 2.5 duble greșeli, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Stefanos Tsitipas comite sub 2.5 duble greseli

Miza: 8/10

Cota: 1.75

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

66.7%

Nu 1

33.3%

Tudor Cosma

Ponturi:

13

Castigate:

10

Pierdute:

2

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici