1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Stefanos Tsitsipas vs Casper Ruud

Stefanos Tsitsipas vs Casper Ruud - Ponturi Pariuri ATP Finals, 17.11.2021

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2021-11-17 11:37:00

ATP Finals

17 Noiembrie 2021, 22:00

Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas

versus
Casper Ruud

Casper Ruud

1.85

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Stefanos Tsitsipas v Casper Ruud

Turneul Nitto ATP Finals are loc în Torino, iar în această analiză voi detalia partida din grupe dintre Stefanos Tsitsipas și Casper Ruud, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Torino este o localitate de 843.000 de locuitori, având peste 1.7 milioane în aria sa urbană. 
Turneul acesta este mare, având un fond de premiere de 7.250.000 de dolari. 
Gazda este complexul Pala Alpitour, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor.
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Zverev, Sinner, Tsitsipas sau Djokovic. 

Stefanos Tsitsipas: Forma echipei, știri și statistici

Stefanos Tsitsipas este un grec de 23 de ani, clasat pe locul 4 ATP. 
Iar Tsitsipas este la finalul celui mai bun sezon din cariera sa, una care abia a început dacă ne raportăm la vârstă. Stefanos a câștigat primul său titlu de Masters 1000, la Monte Carlo, apoi ajungând în finală la Roland Garros unde l-a condus 2-0 scor seturi pe Djokovic însă a fost învins. 
De fapt tot sezonul lui pe zgură a fost incredibil, Stefanos în mod normal urmând să domine circuitul pe această suprafață în următorul deceniu, având mult spin în lovituri. 
În vară a obținut alte rezultate interesante, precum semifinale la Toronto și Cincinnati, însă de atunci forma sa a scăzut foarte mult. 
Stefanos a pierdut la US Open cu Alcaraz, a fost învins la Indian Wells de către Basilashvili și la Viena de către Tiafoe. 
Iar la Paris a decis să se retragă în timpul meciului cu Popyrin, fiind condus și acolo 2-4. 
Aici, Tsitsipas și-a continuat perioada de umbră, pierzând primul meci foarte clar cu Rublev, în două seturi. 
Aproape nimic nu a mers în jocul lui Stefanos, servind modest, oferind 7 mingi de break, iar pe retur fiind inofensiv, având zero asemenea șanse de break. 
Astfel el este în mare măsură eliminat, mai ales că urmează să joace cu Djokovic, vineri.
În 2021 are semifinale la Australian Open, semifinale la Rotterdam, sferturi de finală la Marseille, finală la Acapulco, sferturi de finală la Miami, titlu la Monte Carlo, finală la Barcelona, sferturi de finală la Roma, titlu la Lyon, finală la Roland Garros, sferturi de finală la Hamburg, semifinale la Toronto, semifinale la Cincinnati și sferturi de finală la Indian Wells.
Aici:

- 4-6 4-6 cu Rublev (locul 5 ATP), câștigând 68% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (5 salvate)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 9 luni pe profit din 10 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Casper Ruud: Forma echipei, știri și statistici

Casper Ruud este un norvegian de 22 de ani, clasat pe locul 8 ATP. 
Iar Ruud este momentan pe cea mai bună poziție din cariera sa, fiind un tenismen care a surprins în acest sezon. Nimeni nu se aștepta de la Casper să ajungă atât de sus în ierarhii, deși el era considerat talentat, un sportiv specialist pe zgură, care imprimă extrem de mult spin. 
Însă Casper a jucat bine și pe hard, a câștigat nu mai puțin de 5 turnee, ultimul dintre ele la San Diego, pe un teren rapid. 
Forma sa este destul de bună, venind de exemplu după tur 4 la Indian Wells, unde a fost eliminat de Schwartzman. 
Trecând indoor, are sferturi de finală la Viena și sferturi de finală la Paris, niște rezultate bune ținând cont că acest gen de teren rapid nu îl avantajează. A pierdut cu Zverev respectiv Sinner, doi tenismeni prezenți aici. 
Iar aici în primul tur a pierdut în două seturi cu Djokovic. 
Ruud nu a jucat rău, începând foarte bine meciul, cu break, apoi jucând de la egal la egal cu Novak tot primul set, cedat în tie-break. În setul secund însă nu a mai avut șanse, fiind surclasat. 
În 2021 are sferturi de finală la Acapulco, sferturi de finală la Marbella, semifinale la Monte Carlo, semifinale la Munich, semifinale la Madrid, titlu la Geneva, sferturi de finală la Mallorca, titlu la Bastad, titlu la Gstaad, titlu la Kirzbuhel, sferturi de finală la Toronto, sferturi de finală la Cincinnati, titlu la San Diego, sferturi de finală la Viena și sferturi de finală la Paris. 
Aici:

- 6-7 2-6 cu Djokovic (locul 1 ATP), câștigând 63% mingi cu primul serviciu, 42% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (2 salvate)

Statistica meciurilor directe Stefanos Tsitsipas v Casper Ruud

În întâlnirile directe scorul este 2-1 pentru Tsitsipas, ultima având loc în acest sezon la Toronto, când Tsitsipas s-a impus 6-1 6-4.

Cote pentru Stefanos Tsitsipas v Casper Ruud

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Superbet: Puteți încerca și victorie Ruud la o cotă de 2.30

Stefanos Tsitsipas vs Casper Ruud Pont: Stefanos Tsitsipas sub 76.5% mingi castigate cu primul serviciu

Stefanos Tsitsipas în mod normal putea să se califice fără probleme în semifinale. Iar în acest meci ar fi fost favorit clar. Însă Stefanos este accidentat la cot, fiind șanse mari ca până deseară la ora meciului el chiar să se retragă. Din cauza acestor dureri jocul său nu funcționează deloc, iar asta s-a văzut în prima partidă când a pierdut clar, în două seturi, cu Rublev. Acolo pe primul serviciu a câștigat doar 68% din puncte. Asta în condițiile în care 12 din cele 32 de mingi câștigate au fost ași . Casper Ruud are un sezon bun, cu 5 titluri, începând să joace mai bine și pe hard. Așadar aici poate să se impună, pe retur fiind bun. Consider astfel că Tsitsipas va câștiga sub 76.5% mingi cu primul serviciu, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Superbet.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici