1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Stefanos Tsitsipas vs Carlos Alcaraz

Stefanos Tsitsipas vs Carlos Alcaraz - Ponturi Pariuri ATP Roland Garros, 04.06.2024

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2024-06-03 12:25:00

Tenis ATP Roland Garros

04 Iunie 2024, 21:15

Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas

versus
Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz

1.83

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Stefanos Tsitsipas v Carlos Alcaraz

Turneul Roland Garros are loc în Paris, iar în această analiză voi detalia partida din sferturile de finală dintre Stefanos Tsitsipas și Carlos Alcaraz, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Paris este o localitate de 2.1 milioane de locuitori, având peste 13 milioane în aria metropolitană. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 53.478.000 euro. 
Gazda este complexul Stade Roland Garros, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură lentă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Sinner, Dimitrov, Alcaraz sau Tsitsipas. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Stefanos Tsitsipas: Forma echipei, știri și statistici

Stefanos Tsitsipas este un grec de 25 de ani, clasat pe locul 9 ATP. 
Iar Tsitsipas este pe alocuri impresionant, fiind unul dintre cei mai buni tenismeni din lume, probabil cel mai talentat al generației sale. Jocul lui este foarte frumos din punct de vedere vizual, însă și eficient. Stefanos are unul dintre cele mai bune servicii din lume, care îi oferă siguranță, iar forehandul său este foarte puternic și eficient. 
Problema rămâne backhandul, unul foarte frumos, trimis cu o singură mână, însă care pune puține probleme oponenților. 
Tsitsipas a fost considerat un mare talent încă de mic. Se spunea despre el că o să ajungă indubitabil numărul 1 mondial și care o să câștige multe turnee de grand slam. Până acum aceste lucruri nu s-au întâmplat, deși a ajuns în finale de grand slam, iar în ierarhia ATP până pe locul 3. Timp mai are, fiind relativ tânăr, putând să mai joace încă un deceniu. 
Problema este opoziția. Dacă a scăpat de jucători precum Djokovic sau Nadal, care sunt în prag de retragere, vine noua generație, în fața căreia are probleme. 
Sezonul trecut a fost unul mediu, început foarte bine, cu finală la Australian Open, pierdută cu Djokovic, apoi niște rezultate solide și pe zgură, de exemplu finală la Barcelona și semifinale la Roma.
Aici a ajuns în sferturi, ca și acum, pierzând chiar cu oponentul de astăzi. 
Noul sezon este destul de bun, deoarece Stefanos a câștigat titlu de Masters pe Monte Carlo, pe zgură, suprafața sa preferată. Inclusiv la Roma mi s-a părut că a jucat foarte bine, în ciuda înfrângerii cu Jarry din sferturile de finală. A controlat total primele două seturi, a ratat niște oportunități ideale de a face break, iar acest lucru l-a costat. 
Aici, Tsitsipas este solid, deși în turul 4 a avut parte de o sperietură, fiind condus cu set și break în setul secund de Arnaldi. A revenit în extremis, apoi dominând finalul de meci. 
Stefanos este foarte motivat, fiind ofensat de faptul că oponentul său a declarat că îi place să joace împotriva lui. Obiectivul declarat al lui Tsitsipas este să îi facă viața grea, să îi ia plăcerea de a juca. 
În 2024 are semifinale la Los Cabos, sferturi de finală la Acapulco, titlu la Monte Carlo, finală al Barcelona și sferturi de finală la Roma. 
Aici:

- 7-6 6-4 6-1 cu Fucsovics (locul 54 ATP), câștigând 84% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)
- 6-3 6-2 6-7 6-4 cu Altmaier (locul 83 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 69% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (2 salvate)
- 6-3 6-3 6-1 cu Zhang (locul 44 ATP), câștigând 83% mingi cu primul serviciu, 78% cu cel secund, fără să ofere mingi de break
- 3-6 7-6 6-2 6-2 cu Arnaldi (locul 35 ATP), câștigând 74% mingi cu primul serviciu, 54% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (4 salvate)

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Carlos Alcaraz : Forma echipei, știri și statistici

Carlos Alcaraz este un spaniol de 21 de ani, clasat pe locul 3 ATP. 
Iar Alcaraz este o minune a sportului, fiind considerat de mulți cel mai bun jucător din lume. Această aură a sa a fost puțin ștearsă de către Sinner, care în ultima vreme are niște rezultate mult mai bune și care o să devină în curând numărul 1 mondial. 
Însă, Carlos rămâne și el în lupta pentru prima poziție în ierarhia mondială, chiar dacă are foarte multe puncte de apărat în perioada următoare. 
Alcaraz este considerat sportivul perfect, luând ce e mai bun de la Big 3, fiind superior acestora dacă ne referim la armele sale și la capitolul fizic. Evident, aici este o discuție. Carlos este mai rapid și puternic decât ei, însă este mai predispus la accidentări, fiind comparabil cu Nadal din acest punct de vedere. Având o masă musculară atât de dezvoltată, are dese probleme cu articulațiile și cu mușchii, de aceea are an de an perioade în care nu joacă. În perspectiva viitorului, acest lucru poate să fie o mare problemă. 
Chiar și așa, Alcaraz a impresionat până acum, deținând un record foarte greu de întrecut, fiind cel mai tânăr număr 1 mondial din istorie. Este deja dublu campion de grand slam, impunându-se în 2022 la US Open și anul trecut la Wimbledon, după acea finală incredibilă cu Djokovic. 
După cum se vede, un grand slam pe an, iar în acest sezon se așteaptă la minim o astfel de performanță. Pe hârtie, este favorit aici, zgura fiind suprafața sa preferată. Însă, are un traseu foarte greu, meciul de astăzi fiind infernal, urmând o semifinală cu marele său rival Sinner. 
Sezonul trecut a fost bun, deoarece are titlu la Wimbledon plus trofee la Barcelona și Madrid. Aici a pierdut în semifinale cu Djokovic, acel meci de tristă amintire, când a început să aibă probleme fizice în setul 3. 
Noul sezon este sub așteptări, în principal din cauza accidentărilor, el având acea problemă la antebraț, care nu se știe dacă este rezolvată în totalitate. 
Totuși, are trofeu la Indian Wells. La Madrid are sferturi de finală, pierzând cu Rublev, o mare surpriză. Acesta a fost singurul turneu al său pe zgură din an, așadar părea nepregătit. 
Aici a început mai lent, lucru normal, având meciuri presărate cu greșeli neforțate. Însă, de la partidă la partidă a crescut, iar cu Aliassime a fost impresionant. 
În 2024 are sferturi de finală la Australian Open, semifinale la Buenos Aires, titlu la Indian Wells, sferturi de finală la Miami și sferturi de finală la Madrid. 
Aici:

- 6-1 6-2 6-1 cu Wolf (locul 107 ATP), câștigând 69% mingi cu primul serviciu, 65% cu cel secund, oferind 7 mingi de break (5 salvate)
- 6-3 6-4 2-6 6-2 cu De Jong (locul 176 ATP), câștigând 64% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (7 salvate)
- 6-4 7-6 6-3 cu Sebastian Korda (locul 28 ATP), câștigând 73% mingi cu primul serviciu, 65% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (1 salvată)
- 6-3 6-3 6-1 cu Aliassime (locul 21 ATP), câștigând 75% mingi cu primul serviciu, 54% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (4 salvate)

Statistica meciurilor directe Stefanos Tsitsipas v Carlos Alcaraz

În întâlnirile directe scorul este 5-0 pentru Alcaraz, ultima având loc în 2023 la Roland Garros, când Carlos s-a impus 6-2 6-1 7-6. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Stefanos Tsitsipas v Carlos Alcaraz

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betano: Puteți încerca și 3-1 Alcaraz, la o cotă de 3.70.


YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Stefanos Tsitsipas vs Carlos Alcaraz Pont: Stefanos Tsitsipas trimite peste 26.5 mingi direct câștigătoare

Stefanos Tsitsipas este unul dintre cei mai solizi jucători pe zgură din lume, iar forma sa este bună. Aici a avut probleme doar cu Arnaldi, în start de meci, însă chiar și acolo a dominat total finalul. Este foarte motivat, fiind deranjat de ce a declarat oponentul său, care spunea că îi place să joace împotriva lui Stefanos. Obiectivul lui Tsitsipas este să îl priveze de această plăcere. Cred că o să fie foarte agresiv, o să atace constant și o să câștige minim un set. În turul precedent a avut nu mai puțin de 64 mingi direct câștigătoare, in 4 seturi. Carlos Alcaraz a început slab turneul, lucru normal ținând cont că nu a jucat aproape deloc în primăvară, având acea accidentare la antebraț. Forma sa a crescut constant, iar in turul 4, cu Aliassime, a fost impresionant. Evident, inclusiv astăzi este favorit. Însă, nu cred că va avea un meci atât de ușor precum anul trecut, ritmul său fiind unul mai scăzut. Consider astfel că Tsitsipas va trimite peste 26.5 mingi direct câștigătoare, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Stefanos Tsitsipas vs Carlos Alcaraz Pont: Carlos Alcaraz peste 9,5 mingi de break

Carlos Alcaraz arată o creștere de formă de la meci la meci. El are un tenis ofensiv, iar pe retur a reușit adesea să domine adversari cu servicii puternice. E binecunoscut complexul pe care Tsitsipas îl are în fața lui Alcaraz, cu înfrângerile pe linie suferite. Ne uităm la partida lor de anul trecut și vedem că Alcaraz a avut 12 mingi de break. În cele 4 meciuri de la actuala ediție a avut pe rând 15, 18, 12 și 16 mingi de break. În aceste condiții recomand cu încredere un peste la baremul de 9,5 mingi de break Alcaraz oferit de Superbet. Succes!

Miza: 10/10
Cota: 2.00
Status: Pierdut

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici