Stefanos Tsitsipas vs Andrey Rublev - Ponturi Pariuri ATP Finals, 18.11.2022

ATP

Cota: 1.55

Adaugat de: Tudor Cosma

17 Noi 2022 20:11 945 0
Logo Stefanos Tsitsipas Stefanos Tsitsipas
Logo Andrey Rublev Andrey Rublev
VS
22:00 18 Noiembrie 2022
ATP Finals

Analiză și informații pentru Stefanos Tsitsipas v Andrey Rublev

Turneul Nitto ATP Finals are loc în Torino, iar în această analiză voi detalia partida din grupe dintre Stefanos Tsitsipas și Andrey Rublev, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Torino este o localitate de 847.000 de locuitori, fiind inițial un trib Taurin. 
Turneul acesta este mare, având un fond de premiere de 14.750.000 dolari. 
Gazda este complexul Pala Alpitour, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, indoor. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Nadal, Djokovic, Medvedev sau Ruud. 

Stefanos Tsitsipas: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Stefanos Tsitsipas este un grec de 24 de ani, clasat pe locul 3 ATP. 
Iar Tsitsipas demonstrează încă o dată faptul că este unul dintre cei mai buni jucători din lume, probabil cel mai talentat al generației sale. Stefanos impresionează încă de când era un copil, iar la profesioniști a confirmat o parte din așteptări. 
Nu s-a ridicat în totalitatea la nivelul previziunilor, însă trebuie să ținem cont și de faptul că este tânăr, având un deceniu în față, timp în care se va maturiza sportiv și va atinge maximul său. 
Momentan, se vede o îmbunătățire constantă, în special pe plan mintal. El a avut dese probleme în a gestiona partide importante, pierzând multe finale, cea mai relevantă fiind cea de la Roland Garros.
Are și câteva titluri importante, două de Masters la Monte Carlo, el fiind foarte solid pe zgură. 
Însă, inclusiv pe hard se descurcă și se mișcă excelent, ajutat de un serviciu eficient. 
În ultima vreme forma sa a fost bună. Are finală la Astana, unde a pierdut cu Djokovic, finală la Stockholm, unde a cedat cu Rune, apoi semifinale la Paris, unde a fost învins iarăși de Novak, de această dată după un meci excelent, 6-7 în decisiv. 
Aici și-a menținut ritmul, adăugând o notă: Stefanos este foarte agresiv și vine foarte des la fileu. 
A pierdut primul meci, cu Djokovic, partidă în care și-a cedat o singură dată serva, apoi l-a învins dramatic pe Medvedev, 7-6 în decisiv, deși a dominat clar primele două seturi, ratând și trei mingi de meci în setul secund. 
Încă o dată el a cedat doar un break, fiind foarte sigur pe jocul său. Cu o victorie astăzi se califică în semifinale, așadar va fi motivat. 
În 2022 are semifinale la Australian Open, finală la Rotterdam, sferturi de finală la Marseille, semifinale la Acapulco, titlu la Monte Carlo, sferturi de finală la Barcelona, semifinale la Madrid, finală la Roma, sferturi de finală la Stuttgart, titlu la Mallorca, finală la Cincinnati, finală la Astana, finală la Stockholm și semifinale la Paris. 
Aici:

- 4-6 6-7 cu Djokovic (locul 8 ATP), câștigând 80% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 6-3 6-7 7-6 cu Medvedev (locul 5 ATP), câștigând 87% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 1 minge de break

Andrey Rublev: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V Î

Andrey Rublev este un jucător neafiliat unei țări, de 25 de ani, clasat pe locul 7 ATP. 
Iar cuvântul care îl definește cel mai bine pe Rublev este constanța. El a stat permanent în top 10 în ultimele sezoane, așadar poate să fie considerat unul dintre tenismenii de top ai circuitului. Nu are trofee majore, însă are foarte multe titluri în competiții mai mici, de 250 și 500 de puncte, patru dintre ele obținute în acest sezon: Marseille, Dubai, Belgrad și Gijon. 
A avut și multe probleme. Din cauza cetățeniei sale a fost interzis la Wimbledon, fiind foarte afectat de războiul purtat de țara sa natală. Uneori este emotiv pe teren, uneori foarte nervos, aproape la fiecare turneu având niște ieșiri violente, pedepsindu-se și lovindu-se dur, având nevoie chiar de intervenții medicale. 
Recent a început să lucreze cu un psiholog, lucru pozitiv. 
Este foarte muncitor, lucru de apreciat, însă deseori este criticat pentru faptul că nu variază jocul, având același stil indiferent de oponent sau momentul partidei. Astfel, deseori pierde clar cu adversarii bine cotați. 
Aici a început excelent, victorie 7-6 în decisiv cu Medvedev, după un meci controlat în totalitate. Cu Djokovic nu a avut nicio soluție, jucând bine doar până la 4-4 în primul set. 
Apoi a pierdut 3 breakuri, având mari probleme pe mingea a 2-a. Șanse de calificare există, o victorie astăzi trimițându-l în semifinale, unde ar putea juca împotriva lui Ruud. 
În 2022 are semifinale la Rotterdam, titlu la Marseille, titlu la Dubai, semifinale la Indian Wells, titlu la Belgrad, sferturi de finală la Madrid, sferturi de finală la Roland Garros, semifinale la Bastad, semifinale la Washington, sferturi de finală la US Open, semifinale la Astana și titlu la Gijon.
Aici:

- 6-7 6-3 7-6 cu Medvedev (locul 5 ATP), câștigând 83% mingi cu primul serviciu, 57% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)
- 4-6 1-6 cu Djokovic (locul 8 ATP), câștigând 65% mingi cu primul serviciu, 37% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (1 salvată)

Statistica meciurilor directe Stefanos Tsitsipas v Andrey Rublev

În întâlnirile directe scorul este 5-5, ultima având loc în acest sezon la Astana, când Tsitsipas s-a impus 4-6 6-4 6-3. 

Cote pentru Stefanos Tsitsipas v Andrey Rublev

Cotă bonus oferită la casa de pariuri MrBit: Puteți încerca și victorie Tsitsipas, la o cotă de 1.74.


Stefanos Tsitsipas vs Andrey Rublev Pont: 2 breakuri consecutive in meci - Nu

Stefanos Tsitsipas a jucat foarte bine la acest turneu, așadar este favorit la calificarea în semifinale. A pierdut cu Djokovic, însă în acel meci a oferit doar un break, chiar în primul său game de serviciu. Apoi, cu Medvedev a controlat autoritar primele două seturi, chiar dacă pe cel secund l-a pierdut la tie-break. A cedat un singur break, în decisiv, însă a reușit să revină pe final, arătând putere psihică. În plus, a început să vină des la fileu, acest lucru ducând la procentaje excelente pe servă proprie. Andrey Rublev a servit mai modest, având probleme pe mingea a 2-a. Totuși, asta nu înseamnă că serviciul său a fost vulnerabil. Cu Djokovic a cedat 3 breakuri, lucru negativ, însă cu Medvedev și-a pierdut o singură dată serva, într-un meci maraton. Astăzi este un duel decisiv pentru calificarea în semifinale, așadar ambii vor fi concentrați. Consider astfel că nu vom vedea 2 breakuri consecutive în meci, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Mr. Bit pariuri sportive

Pont pariuri: 2 breakuri consecutive in meci - Nu

Miza: 8/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Tudor Cosma

Ponturi:

16

Castigate:

6

Pierdute:

6

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici