1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Stefano Travaglia - Rafael Nadal, Ponturi Roland Garros, 02.10.2020, Întâmpină probleme Rafa?!

Stefano Travaglia - Rafael Nadal, Ponturi Roland Garros, 02.10.2020, Întâmpină probleme Rafa?!

Guest
Guest

2020-10-01 23:16:00

ATP Roland Garros

02 Octombrie 2020, 17:00

Stefano Travaglia

Stefano Travaglia

versus
Rafael Nadal

Rafael Nadal

1.42

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Stefano Travaglia v Rafael Nadal

Turul 3 de la Roland Garros debutează mâine, iar noi venim cu un pont de la partida dintre italianul Stefano Travaglia și favoritul competiției, Rafa Nadal, meci ce ultimul al zilei pe COURT PHILIPPE-CHATRIER și care va începe după ora 17 00. Mai multe amănunte, dar și pronosticul gândit, în cele ce urmează.

Stefano Travaglia: Forma echipei, știri și statistici

Stefano Travaglia traversează cea mai bună perioadă a carierei. Italianul în vârstă de 28 de ani e la cea mai bună performanță la un turneu de Grand Slam prin calificarea în turul 3 la Roland Garros. Zgura e suprafața sa preferată, iar acest lucru s-a văzut din plin în ultima lună. Chiar dacă Stefano nu a mai jucat vreun meci oficial din luna martie până la Cincinnati, Travaglia s-a acomodat bine pe suprafața roșie. În America nu a făcut decât act de prezență, fiind eliminat încă din primul tur la Cincinnati și US Open.

La Roma, italianul a făcut tot tur 3, fiind eliminat de către conaționalul său mult mai bine clasat, Matteo Berrettini, însă la capătul unui meci decis în 2 seturi cu tie-break. Coric și Fritz au fost adversarii învinși în capitala Italiei. Pesemne că jocul lui Stefano e chiar la un nivel înalt, iar rezultatele nu sunt chiar întâplătoare. În capitala Franței evoluțiile bune ale lui Travaglia au continuat și prezența în runda treia e una meritată. În turul inaugural italianul a trecut de Andujar, în minimum de seturi, pentru ca în turul secund să ducă un adevărat maraton în fața lui Nishikori, jucător foarte bun pe această suprafață. E drept, niponul e în revenire de formă după pauza lungă, dar chiar și așa, succesul rămâne unul foarte important.

Prima dispută din carieră contra lui Nadal vine într-un moment bun pentru italian, însă partida va fi una extrem de grea. În ciuda jocului bun, italianul a făcut unele greșeli cu Nishikori, care cu siguranță vor fi taxate de către spaniol. Cert e că Stefano își va juca șansa în fața regelui zgurii și va încerca să iasă cu fruntea sus.

Rafael Nadal: Forma echipei, știri și statistici

Rafa Nadal își încălzește motoarele în cursa pentru cel de-al 13-lea trofeu pe zgura pariziană. Pare că startul de la ediția din acest an e unul mai greoi, însă Rafa e în cărți. Nici un set cedat și nici măcar unul cu prelungiri sau tie-break disputat. E drept că și adversarii au fost modești, Gerasimon și McDonald fiind tenismeni care doar pe suprafețe rapide i-ar putea pune probleme lui Rafa. Dacă i-ar pune și acolo.

Ultimul meci a fost o adevărată demonstrație de forță din partea ibericului, acesta cedând doar 4 gameuri în fața americanului. Și totuși jocul încă pare departe de nivelul maxim. Spaniolul a avut momente când și-a câștigat mai greu decât în mod obișnuit gameurile pe propriul serviciu. Sunt sigur însă că Rafa va crește nivelul jocului de la meci la meci și va fi în formă maximă în săptămâna a doua. Față de turneul de la Roma, acolo unde a fost eliminat în sferturi, deși pornise ca din tun, acum Rafa pare să fie mult mai atent la jocul său.

E cale lungă însă până la al 13 titlu, iar Thiem sau Nole sunt adversari foarte greu de învins la ora actuală. Până atunci, ibericul va trebui să treacă de un Travaglia în cea mai bună versiune a sa din carieră. Sigur, sunt doar niște expresii, pentru că diferența de valoare e una imensă, la fel ca și jocul prestat. Rafa va încerca să stea cât mai puțin pe teren și dacă va avea ocazia, nu va ezita să încheie un nou set la 0.

Statistica meciurilor directe Stefano Travaglia v Rafael Nadal

Va fi prima confruntare directă între cei doi jucători.

Cote pentru Stefano Travaglia v Rafael Nadal

Pe lângă pontul oferit, din oferta de pariuri Betano se mai poate merge și 2-0 scor după primele 2 gameuri ale primului set, la o cotă de 1,91.



Stefano Travaglia vs Rafael Nadal Pont: Total gameuri Nadal - sub 18,5

Va fi un meci interesant. Cel puțin în primele gameuri, atunci când italianul va avea energia necesară pentru a rezista schimburilor prelungite. Nadal e un maestru al raliurilor lungi și chiar dacă Stefano va încerca să își pună în aplicare jocul său agresiv, nu cred că va avea șanse de izbândă. Odată întors serviciul italianului, va fi doar o chestiune de timp până când Rafa va câștiga game după game. Merg pe o nouă victorie scurtă a ibericului, la o cotă mică ce-i drept oferită de către cei de la Betano, dar cu șanse mari de reușită!

Miza: 10/10
Cota: 1.42
Status: Castigat

Stefano Travaglia vs Rafael Nadal Pont: Stefano Travaglia trimite sub 5.5 asi

Stefano Travaglia este un jucător bun pe serviciu, care la Roma de exemplu a trimis 9 ași cu Coric sau 6 cu Berrettini. În plus el este în formă de top. Însă aici a trimis puțini ași, 4 cu Andujar în primul tur iar apoi 4 cu Nishikori, în meci foarte lung de 5 seturi. Iar acum întâlnește unul dintre cei mai buni tenismeni de retur din lume. Rafael Nadal nu este în formă de top însă chiar și așa a câștigat lejer ambele sale partide, așadar cel mai probabil va încheia și acest meci în 3 seturi. În plus el pe retur stă foarte departe de baseline, așadar primește greu ași. Consider astfel că Travaglia va trimite sub 5.5 ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Miza: 8/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici