1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Stan Wawrinka vs Pedro Martinez, Ponturi ATP Acapulco, 27.02.2020, Spaniolul nu va ceda ușor

Stan Wawrinka vs Pedro Martinez, Ponturi ATP Acapulco, 27.02.2020, Spaniolul nu va ceda ușor

Guest
Guest

2020-02-26 15:13:00

ATP Acapulco

27 Februarie 2020, 03:55

Stan Wawrinka

Stan Wawrinka

versus
Pedro Martinez Portero

Pedro Martinez Portero

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Stan Wawrinka v Pedro Martinez Portero

Un alt pont din tenis vine de la meciul dintre elvețianul Stan Wawrinka și spaniolul Pedro Martinez, din cadrul turului 2 de la Acapulco, meci ce este ultimul al zilei programat pe arena Grandstand și care va începe după ora 04 00, ora României. Mai multe amănunte, dar și pronosticul oferit, în cele ce urmează.

Stan Wawrinka: Forma echipei, știri și statistici

Stan Wawrinka a debutat cu dreptul la noua ediție de la Acapulco. Elvețianul a avut însă ceva de muncă cu americanul Frances Tiafoe, după un meci cu 2 seturi cu tie-break. A fost însă un succes meritat pentru Wawa, care a evoluat solid, în ciuda setului cedat. Stan a făcut sferturi anul trecut și are astfel de apărat puncte importante anul acesta.

În turul 2, adversarul întâlnit este unul teoretic mai facil. Pentru că practic, chiar dacă numele său nu zice mare lucru, tenismenul iberic se poate dovedi o nucă tare pentru jucătorul elvețian. Stan are de partea sa toate avantajele, de la experiență, valoare superioară, dar și fani, care îl vor împinge de la spate. Singurul dezavantaj este că Wawa are momente de inconstanță și riscă să își complice existența singur.

Partida contra ibericului se anunță mai grea decât pare la prima vedere, însă cred că Wawrinka se va impune într-un final, dar nu fără să muncească și să lupte contra unui jucător talentat.

Pedro Martinez Portero : Forma echipei, știri și statistici

Pedro Martinez este un jucător talentat, care a arătat un tenis bun pe ambele suprafețe. Zgura este suprafața pe care s-a remarcat ibericul, ca de altfel ca toți spaniolii, dar și pe hard a reușit să facă partide apreciate. La Australian Open, ibericul a reușit să facă un tur 2, după ce a trecut de calificări și de Koepfer în turul inaugural. În turul 2, spaniolul a cedat în fața rusului Medvedev, în urma unui meci de asemenea bun.

Revenit pe zgură, Martinez a evoluat la fel de bine, reușind să facă partide solide pe suprafața roșie. Acum a revenit din nou pe hard, iar schimbarea nu l-a afectat pe spaniol, care a reușit să-l învingă în minimum pe seturi pe moldoveanul Radu Albot. Ba chiar cu un scor categoric. E drept că Albot venea după după o perioadă slabă, însă succesul este unul pe drept meritat pentru Martinez.

Meciul cu Wawrinka va fi însă cu totul diferit. Elvețianul este dintr-o altă categorie față de toți adversarii întâlniți în ultima perioadă de spaniol, astfel că partida va fi un adevărat test pentru Pedro. Chiar dacă însă nu va reuși să iasă învingător, sunt sigur să spaniolul va termina cu fruntea sus meciul.

Statistica meciurilor directe Stan Wawrinka v Pedro Martinez Portero

Va fi primul duel direct între cei doi jucători.

Cote pentru Stan Wawrinka v Pedro Martinez Portero

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe minimum set câștigat de spaniol, la o cotă de 2,45 sau un over mai mare, 22,5, la o cotă de 2.27.

Stan Wawrinka vs Pedro Martinez Portero Pont: Total gameuri - peste 20,5

Se anunță un meci interesant între doi jucători din generații diferite. Wawrinka este unul din veteranii circuitului și unul din jucătorii de top, în timp ce Martinez face parte din noul val, iar în acest an a impresionat plăcut. Chiar dacă partida pare una dezechilibrată la prima vedere, cred că ibericul va ceda greu în fața lui Wawrinka. Pedro are multe arme, iar pe hard se pliază de minune. Tocmai de aia am încredere că meciul nu va fi deloc scurt și merg pe minimum 21 de gameuri disputate, la o cotă bună oferită de către cei de la Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici