1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Stan Wawrinka - Frances Tiafoe, Ponturi ATP Acapulco, 25.02.2020, Elvețianul pleacă favorit

Stan Wawrinka - Frances Tiafoe, Ponturi ATP Acapulco, 25.02.2020, Elvețianul pleacă favorit

Guest
Guest

2020-02-24 17:15:00

ATP Acapulco

25 Februarie 2020, 03:00

Stan Wawrinka

Stan Wawrinka

versus
Frances Tiafoe

Frances Tiafoe

1.80

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Stan Wawrinka v Frances Tiafoe

Un alt pont vine de la partida dintre Stan Wawrinka și americanul Frances Tiafoe, din cadrul aceluiași turneu de la Acapulco, meci ce este programat al treilea al zilei pe arena centrală și care va începe după ora 03 00, ora României. Mai multe detalii, dar și pronosticul gândit, în cele ce urmează.

Încasează acum un pachet de bun venit de 100% până la 500RON + până la 500 de runde gratuite în Age of Gods!

Stan Wawrinka: Forma echipei, știri și statistici

Stan Wawrinka a avut un debut de sezon bun spre foarte bun. Elvețianul a evoluat foarte bine la Australian Open, acolo unde a ajuns până în sferturi, fiind eliminat de către Alexander Zverev. Înainte de parcursul bun de la Antipozi, Stan evoluase bine și în Qatar, la Doha, unde a făcut semifinale, fiind eliminat de către un alt jucător în formă la acel moment, Corentin Moutet.

Turneul din Mexic va fi primul pentru elvețian după eliminarea de la Melbourne. Stan se simte bine la Acapulco, unde anul trecut a făcut sferturi, fiind eliminat chiar de către câștigătorul competiției, Nick Kyrgios, în urma unui meci foarte disputat. Elvețianul revine cu forțe proaspete în Mexic, după pauza de aproape 3 săptămâni făcută după turneul de la Antipozi, dar debutul nu este unul chiar la îndemână.

Wawrinka îl va întâlni în primul tur la Acapulco pe americanul Frances Tiafoe, un jucător bun, dar inconstant. Elvețianul trebuie să evolueze la capacitate maximă pentru a nu avea probleme în fața jucătorului de culoare, care e capabil să facă meciuri mari în fața jucătorilor de top.

Frances Tiafoe: Forma echipei, știri și statistici

Frances Tiafoe nu traversează cea mai bună perioadă. Americanul a fost foarte inconstat în acest start de sezon și a alternat foarte mult evoluțiile. În aceste condiții, americanului i-a fost foarte greu să obțină vreun rezultat bun, mai ales că oponenții întâlniți au fost de calibru. Până la turneul de la Melbourne, Tiafoe nu a reușit să depășească primul tur a competițiilor la care a luate parte, dezamăgind astfel asistența.

După participarea la Australian Open, lucrurile parcă au stat ceva mai bine pentru american, dar rezultatele nu au fost extraordinare. Săptămână trecută la Delray Beach, Tiafoe a dat seme de revenire, reușind calificarea în sferturile competiției, dar a eșuat lamentabil în fața francezului Ugo Humbert, având o nouă evoluție mult sub așteptări.

Multe oscilații astfel, așa cum precizam și mai sus, care au făcut din Tiafoe un jucător modest la ora actuală. Sigur, calitatea rămâne de partea americanului, care are multe arme, doar că uneori greșește prea mult, își pierde răbdarea și nu poate susține un rimt necesar. Acum la Acapulco, misiunea va fi grea încă din primul tur, când Frances va da piept cu Stan the MAN. Meciul va fi unul foarte greu pentru american, dar dacă Tiafoe va juca cum știe el mai bine, atunci va avea o șansă în fața lui Wawa.

Statistica meciurilor directe Stan Wawrinka v Frances Tiafoe

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar Wawrinka s-a impus în 3 seturi.

Cote pentru Stan Wawrinka v Frances Tiafoe

Pe lângă pontul oferit, se mai poate merge și pe varianta simplă a victoriei, la o cotă de 1,47 sau under 23,5 la o cotă de 1,75.

Stan Wawrinka vs Frances Tiafoe Pont: Victorie la H de 2,5 gameuri Wawrinka

Se anunță un meci interesant. Cei doi jucători vin după starturi diferite ale noului sezon. Elvețianul nu a mai evoluat după eliminarea de la Melbourne, în timp ce Tiafoe a alternat foarte mult evoluțiile în ultimele săptămâni. În nici un caz însă americanul nu a etalat un joc bun, așa cum este capabil, iar asta nu este deloc îmbucurător. Cred că Wawrinka va debuta cu dreptul la ediția din acest an de la Acapulco și merg pe mâna acestuia.

Miza: 10/10
Cota: 1.80
Status: Castigat

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici