1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Neal Skupski / Desirae Krawczyk - Shuko Aoyama / Gonzalo Escobar

Neal Skupski / Desirae Krawczyk - Shuko Aoyama / Gonzalo Escobar: ponturi pariuri tenis dublu mixt Roland Garros. 02.06.2024

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2024-06-01 18:33:00

Tenis Roland Garros dublu mixt

02 Iunie 2024, 18:00

Skupski/Krawczyk

Skupski/Krawczyk

versus
Aoyama/Escobar

Aoyama/Escobar

1.62

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Skupski/Krawczyk v Aoyama/Escobar

Într-un meci care contează pentru turul inaugural al întrecerii de dublu mixt de la Roland Garros, față în față se vor afla perechile Neal Skupski / Desirae Krawczyk și Shuko Aoyama / Gonzalo Escobar. Întâlnirea celor două echipe este programată în a doua parte a zilei de duminică, în complexul pe zgura din Franța. În cele ce urmează puteți citi analiza acestei confruntări, iar la finalul articolului veți găsi pronosticul oferit.

Cota aleasă vine din oferta FavBet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Skupski/Krawczyk: Forma echipei, știri și statistici

Neal Skupski și Desirae Krawczyk sunt doi dintre fruntașii în proba de dublu masculin, respectiv feminin.

Ei au arătat că se completează foarte bine și în proba de dublu mixt. Neal și Desirae au câștigat 4 meciuri în startul anului, la Australian Open.

După acest parcurs excelent, Skupski și Krawczyk au ajuns în finala de la Melbourne, pe care au pierdut-o la limită în fața perechii Zielisnki / Hsieh. Asta deși au câștigat primul set și au beneficiat de match point în decisiv (7-6, 4-6, 9-11).

Pozițiile bune din clasamentele probelor de dublu le conferă lui Neal și Desirae postura de cap de serie numărul 4 la Roland Garros.

În 2021 și 2022, Skupski și Krawczyk au câștigat titlul de la Wimbledon. Au devenit prima pereche după 25 de ani care a reușit să își apere trofeul la All England Club, de la Cyril Suk și Helena Sukova.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Aoyama/Escobar: Forma echipei, știri și statistici

Shuko Aoyama și Gonzalo Escobar nu au niciun fel de omogenitate la nivelul echipei. Deși vorbim și aici despre sportivi cu performanțe importante la dublu, ei nu au mai jucat vreodată împreună.

Clasamentul nu era suficient pentru a intra direct pe tabloul principal de mixt de la Roland Garros. Totuși, perechea din Japonia și Ecuador a profitat de retragerea de ultim moment a brazilienilor Matos și Stefani.

Shuko Aoyama traversează o reală criză de formă: a pierdut ultimele 7 meciuri disputate în circuitul WTA de dublu.

Japoneza nu doar că nu are o parteneră stabilă, însă încheie cu eșec fiecare meci jucat din martie încoace. La Roland Garros, Aoyama a făcut perechea alături de Krunic, iar cele două au cedat în runda de debut, cu Hsieh / Mertens, scor 1-6, 6-7.

Statistica meciurilor directe Skupski/Krawczyk v Aoyama/Escobar

Acesta va fi primul meci direct între cele două echipe în circuitul mondial.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Skupski/Krawczyk v Aoyama/Escobar

La nivelul experienței și omogenității echipei, Neal Skupski și Desirae Krawczyk stau mult mai bine. Ei vin după o performanță importantă obținută deja în 2024. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Favbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes cu 2-0 la seturi pentru perechea din Marea Britanie și SUA. Această selecție are o cotă atractivă de 2,50.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Skupski/Krawczyk vs Aoyama/Escobar Pont: Victorie Skupski/Krawczyk

Diferența dintre cele două echipe este mare în favoarea lui Skupski și Krawczyk. Cei doi sunt finaliștii de la Australian Open 2024, în timp ce Aoyama și Escobar nu au mai jucat vreodată împreună. Forma slabă a niponei cred că va reprezenta un aspect de profitat pentru Skupski și Krawczyk. Recomand cu încredere victoria perechii din Marea Britanie și SUA, la o cotă excelentă. Să fie verde!

Miza: 9/10
Cota: 1.62
Status: Castigat

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici