1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Sebastian Baez - Nick Kyrgios

Sebastian Baez - Nick Kyrgios – ponturi pariuri tenis ATP Montreal – 9.8.2022

Dan.Oancia
Dan.Oancia

2022-08-08 09:41:00

ATP Montreal

09 August 2022, 18:00

Sebastian Baez

Sebastian Baez

versus
Nick Kyrgios

Nick Kyrgios

1.70

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Sebastian Baez v Nick Kyrgios

Sebastian Baez (32 ATP, 21 de ani) și Nick Kyrgios (37 ATP, 27 de ani) se vor întâlni în primul tur al turneului de la Montreal. Australianul este favorit, mai ales în urma evoluțiilor pe care le-a avut la Washington, unde s-a impus și a câștigat primul trofeu din anul 2022. O singură dată au mai jucat cei doi tenismeni în meci direct, partidă câștigată de Nick Kyrgios. Meciul este programat să înceapă marți, de la ora 18. Pontul îl găsiți la finalul analizei.

Pariază la Winner pe meciul dintre S. Baez vs N. Kyrgios cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

Sebastian Baez: Forma echipei, știri și statistici

Sebastian Baez a jucat o singură dată pe hard de la reluarea sezonului. La Washington, turneu pe care Nick Kyrgios l-a câștigat, Baez a fost eliminat din primul tur al meciului. A jucat în fața lui Sebastian Korda (54 ATP), un meci pe care l-a cedat cu scoruld e 1-6, 4-6, într-o oră și 14 minute de joc.

Sebastian Baez este un tânăr argentinian în vârstă de 21 de ani, care a intrat în circuitul profesionist în 2018. A câștigat un turneu important până acum, în 2022, pe zgura de la Estoril. Însă acum nu trece prin momente prea bune. Înaintea meciului cu Nick Kyrgios are patru înfrângeri consecutive.

Dacă este să ne raportăm doar la meciurile disputate pe hard, Sebastian Baez are cinci înfrângeri consecutive.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Nick Kyrgios: Forma echipei, știri și statistici

Pentru Nick Kyrgios lucrurile par că merg ca pe roate. Australianul tocmai ce s-a impus pe hard-ul de la Washington după o finală cu Nishioka, pe care a câștigat-o în două seturi, scor 6-4, 6-3. A fost al șaptelea trofeu ATP câștigat de Kyrgios, respectiv primul obțintu în 2022. Ultima dată se impusese tot la Washington, însă în 2019, an în care a câștigat și la Acapulco. Toate turneele câștigate de Nick Kyrgios au fost pe hard. În finala din acest an a fost excelent la serviciu. Nu l-a lăsat pe adversar să facă niciun break.

În ultimele 13 partide, Nick Kyrgios a fost învins doar de Novak Djokovic, în finala de la Wimbledon. Jucătorul australian a pierdut un singur set la Washington, în sferturile de finală cu Tiafoe (27 ATP), partidă în care a servit 35 de ași.

Tenismenul din Australia caută primul trofeu de Grand Slem al carierei. Are o șansă importantă la US Open, anul acesta, competiție la care nu va participa Novak Djokovic.

Statistica meciurilor directe Sebastian Baez v Nick Kyrgios

Cei doi tenismeni s-au mai întâlnit o singură dată în carieră. Meciul s-a disputat tot pe hard, în 11 martie 2022, la Indian Wells, în primul tur al competiției. Tenismenul care reprezintă Australia a beneficiat de un wild card pentru a ajunge pe panoul principal al competiției, unde s-a calificat până în sferturile de finală, unde a fost eliminat de Rafael Nadal.

Nick Kyrgios a avut nevoie de 1 oră și 12 minute să se impună. A fost un 6-4, 6-0, meci în care australianul a servit 12 ași. A avut un procentaj al reușitei la primul serviciu de 74%. Sebastian Baez nu a făcut vruen break pe parcursul jocului.

Cote pentru Sebastian Baez v Nick Kyrgios

Mizați că vor fi sub 21,5 game-uri, la o cotă de 2,20 pe care o oferă Betano.

Pariază la Netbet pe meciul dintre S. Baez vs N. Kyrgios cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Sebastian Baez vs Nick Kyrgios Pont: Victorie Nick Kyrgios în două seturi

Nick Kyrgios trece poate prin cele mai bune momente ale carierei sale. Țintește spre primul titlu de Grand Slem al carierei, la US Open, ceea ce i-ar încununa cariera. Este excelent la serviciu și are o varietate largă de lovituri cu care își surprinde adversarii, fiind irezistibil atunci când se află într-o zi bună. Îl întâlnește pe Baez care, cumva, se situează la polul opus, cu înfrângeri pe linie în ultima perioadă. Mizăm pe o victorie în două seturi a jucătorului din Australia.

Miza: 10/10
Cota: 1.70
Status: Castigat

Îndrăgostit iremediabil de fotbal, fost jucător de handbal în Divizia A, la Unirea Sânnicolau Mare, iar între timp și-a redescoperit spiritul competitiv în alergările de anduranță, fie cele de trail, fie pe șosea. Dan Oancia (n. 1993, Sânnicolau Mare) trăiește în Timișoara, însă visează la un loc fierbinte precum „Bombonera” atunci când pe gazon pășesc jucătorii Bocăi. Se consideră un microbist „ ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici