Sebastian Baez - Daniel Altmaier. Ponturi pariuri tenis ATP Mallorca. 22.06.2022

ATP

Cota: 1.98

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

22 Iun 2022 01:27 405 0
Logo Sebastian Baez Sebastian Baez
Logo Daniel Altmaier Daniel Altmaier
VS
15:30 22 Iunie 2022
ATP - Mallorca

Analiză și informații pentru Sebastian Baez v Daniel Altmaier

În turul al doilea al turneului de la Mallorca, Sebastian Baez îl întâlnește pe Daniel Altmaier, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Betano pariuri. Sebastian Baez ocupă locul 36 în clasamentul ATP, în timp ce Daniel Altmaier ocupă poziția 64.

Sebastian Baez: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î V

Sebastian Baez are doar 21 de ani și se apropie de top 30. Micuțul argentinian este unul dintre cei mai abili jucători din circuit, dar a cărui experiență pe iarbă lipsește cu desăvârșire. Abia acum, la Mallorca, Sebastian Baez a obținut prima victorie din carieră, în patru încercări. Sezonul este unul remarcabil până acum, cu 29 de victorii, dintre care 23 pe zgură. A făcut finală la Santiago și s-a impus la Estoril, iar la Roland Garros l-a condus pe Zverev cu 2-0 la seturi. Baez are o tehnică minunată, dublată de o deplasare excelentă, ceea ce îl ajută enorm pe iarbă, unde trebuie să ai o poziție joasă. 

În primul tur, l-a eliminat pe campionul din acest an din challengerul de la Surbiton și pe finalistul de la Nottinghan, Jordan Thompson. A pierdut doar patru puncte pe primul serviciu și nu a oferit nici o minge de break în cele două seturi jucate.

Daniel Altmaier: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î Î

Daniel Altmaier are 23 de ani și nu a fost niciodată mai sus de 53 în clasamentul ATP. Jucătorul german a pus capăt unei serii de patru înfrângeri consecutive cu victoria din primul tur asupra lui Dusan Lajovic. Altmaier are un challenger câștigat în urmă cu o lună la Heillbron, pe zgură, în rest, a înregistrat doar 18 victorii tot anul. Altmaier are o experiență un pic mai mare ca a lui Baez pe iarbă, dar bilanțul său este unul negativ, cu șapte victorii și nouă înfrângeri. În 2017, în Antalya, germanul venea din calificări și ajungea în sferturile de finală ale unui turneu pe iarbă.

În primul tur, a trecut cu 7-5, 7-6 de Dusan Lajovic, după o partidă în care a servit 15 ași și a salvat singura minge de break oferită.

Statistica meciurilor directe Sebastian Baez v Daniel Altmaier

Sebastian Baez s-a impus la începutul acestui an la Sidney, pe hard, în două seturi, 7-6, 7-5.

Cote pentru Sebastian Baez v Daniel Altmaier

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,6 pentru ca Baez să nu piardă meciul la mai mult de două game-uri și o cotă de 3,05 pentru ca Baez să câștige la cel puțin trei game-uri diferență.Sebastian Baez vs Daniel Altmaier Pont: Sebastian Baez câștigă

Sebastian Baez a fost strălucitor în partida cu Jordan Thompson, jucător cu două finale pe iarbă în acest sezon. Serviciul i-a funcționat impecabil, iar deplasarea l-a ajutat să-și pună în dificultate adversarul. Daniel Altmaier a fost sigur la serviciu cu Dusan Lajovic și a servit 15 ași, însă mi se pare jucătorul mai vulnerabil pe iarbă. Baez l-a învins la începutul anului, pe hard și cred că o poate face din nou, deoarece este mai talentat și mai adaptabil. Cota am ales-o din oferta Betano pariuri.

Pont pariuri: Sebastian Baez câștigă

Miza: 10/10

Cota: 1.98

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Pierdut

Sebastian Baez vs Daniel Altmaier Pont: Sebastian Baez +3.5 handicap gameuri

Sebastian Baez nu este un specialist pe iarbă. Este unul dintre cei mai scunzi tenismeni din lume, având 1.70m, și este un jucător care preferă zgura. Însă, în primul meci de aici a arătat surprinzător de bine. A trecut în două seturi de Thompson, un jucător în formă bună, și a părut dominant la toate capitolele. Daniel Altmaier este pe hârtie un tensimen mai adaptat suprafeței. Însă, Daniel nu a fost vreodată considerat un tenismen de top, rezultatele sale pozitive fiind răzlețe. În plus. forma sa nu este chiar bună. Aici a trecut de Lajovic, după o partidă echilibrată, în care ambii au fost destul de modești pe retur. Acum, dinamica va fi diferită, iar Altmaier este posibil să aibă probleme. Consider astfel că Baez nu va pierde la mai mult de 3 gameuri diferență, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano pariuri sportive.

Pont pariuri: Sebastian Baez +3.5 handicap gameuri

Miza: 1/10

Cota: 1.32

Adaugat de: Constantin Dinu

Status: Castigat

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

4

Castigate:

2

Pierdute:

0

Anulate:

0

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici