1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Ryan Peniston - Filip Krajinovic.

Ryan Peniston - Filip Krajinovic. Ponturi pariuri tenis WTA Londra. 17.06.2022

Ionuţ Angheluţă
Ionuţ Angheluţă

2022-06-17 10:20:00

ATP - Queens

17 Iunie 2022, 17:00

Ryan Peniston

Ryan Peniston

versus
Filip Krajinovic

Filip Krajinovic

1.60

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Ryan Peniston v Filip Krajinovic

În sferturile de finală ale turneului de la Queens, Ryan Peniston îl întâlnește pe Filip Krajinovic, iar noi am selectat un pronostic pentru acest meci din oferta Superbet pariuri. Ryan Peniston ocupă locul 180 în clasamentul ATP, în timp ce Krajinovic ocupă poziția 48.

Ryan Peniston: Forma echipei, știri și statistici

Ryan Peniston are 26 de ani și ocupă locul 180 în clasamentul ATP, cea mai înaltă poziție atinsă vreodată. Înaintea acestui turneu nu avea nici o victorie pe tabloul principal al unui turneu ATP. Jucătorul britanic a făcut două sferturi de finală în acest sezon în turneele challenger de la Surbiton și Nottingham. Pe iarbă, a adunat 26 de victorii și 17 înfrângeri.

În primul tur, a trecut de Casper Ruud, în două tiebreak-uri. A servit nouă ași, a comis o dublă și a salvat o minge de break din două.

În turul al doilea, a câștigat la zero primul set cu Cerundolo, apoi a fost condus cu break în decisiv. A reușit cumva să revină și să câștige un meci în care a salvat cinci mingi de break din șapte.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Filip Krajinovic: Forma echipei, știri și statistici

Filip Krajinovic nu mai câștigase un meci pe iarbă din 2015, înaintea acestui turneu. Krajinovic are 13 victorii și 13 înfrângeri pe iarbă, dar victoriile le-a obținut în calificări sau în turnee challenger. Cea mai bună performanță a sa în 2022 este o semifinală la Montpellier, în sală. De altfel, are 14 victorii și 11 înfrângeri în acest sezon, ceea ce spune totul despre forma sa. 

În primul tur, a trecut de de Jenson Brooksby, în două seturi. A oferit șapte mingi de break, din care a salvat cinci. A returnat excelent și a fructificat patru mingi de break din nouă.

În turul al doilea, a produs surpriza și l-a eliminat pe Sam Querrey, fost câștigător la Queens. A revenit după ce a pierdut primul set și a făcut break în fiecare din următoarele două seturi. A salvat trei mingi de break din patru și nu și-a pierdut serviciul în ultimele două seturi.

Statistica meciurilor directe Ryan Peniston v Filip Krajinovic

Este prima întâlnire directă.

Cote pentru Ryan Peniston v Filip Krajinovic

Din oferta Superbet pariuri, am ales alte două cote pe care vă invit să le încercați la acest meci. Avem o cotă de 1,7 pentru un meci cu cel mult 23 de game-uri și o cotă de 1,9 pentru ca Filip Krajinovic să se impună la cel puțin trei game-uri diferență.

Ryan Peniston vs Filip Krajinovic Pont: Filip Krajinovic câștigă

Un sfert de finală cu doi outsideri. Peniston face turneul crierei, după ce nu avea nici o victorie la nivel ATP în carieră, iar Krajinovic nu câștigase niciodată două meciuri la rând pe iarbă, pe tabloul principal. Victorie lui Krajinovic cu Querrey mă face să merg pe mâna sârbului. Filip a supraviețuit unui meci în care adversarul a trimis 19 ași. Niciunul din cele cinci seturi jucate de Krajinovic nu a ajuns la tiebreak, ceea ce arată calitatea returului său. Peniston nu are un serviciu de speriat și a pierdut în sferturi la Surbiton și Nottingham. Cota pentru victoria lui Krajinovic am ales-o din oferta Superbet pariuri.

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Salut! Sunt Ionuț Angheluță, comentator de fotbal și tenis la Digisport din 2009, când postul a fost înființat. Am practicat fotbalul timp de 20 de ani și am reușit să trec prin toate eșaloanele, până la nivelul Ligii 1. Am intrat în presă în 2006 la Prosport, apoi am trecut în televiziune la Telesport și GSP TV. Îmi plac enorm sporturile de echipă, dar urmăresc cu interes aproape orice competiție ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici