Share

Roberto Cid Subervi vs Ulises Blanch - Ponturi Pariuri Grand Slam Tennis Tours, 02.06.2020

ATP

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

02 Iun 2020 00:56 342 0
Logo Roberto Cid Subervi
Logo Ulises Blanch
Roberto Cid Subervi
Ulises Blanch
VS
21:00 02 Iunie 2020
Grand Slam Tennis Tours

Analiză și informații pentru Roberto Cid Subervi v Ulises Blanch

Turneul Grand Slam Tennis Tours are loc în Orlando, iar în această analiză voi detalia partida dintre Roberto Cid Subervi și Ulises Blanch, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Orlando este o localitate de 238.000 de locuitori, situată în Florida, având un puternic caracter turistic datorită faptului că aici este Disney World. 
Turneul acesta este semi amical, la finalul său fiind decernat însă un trofeu după cele 120 meciuri jucate. 
Gazda este complexul Gooding Todero Academy, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Steve Johnson, Bjorn Fratangelo, Roberto Cid Subervi sau Tennys Sandgren.

Roberto Cid Subervi: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î Î V

Roberto Cid Subervi este un dominican de 26 de ani, clasat pe locul 221 ATP. 
Iar Subervi este un tenismen bun, care este constant în topul 300 ATP și care foarte des participă cu succes la turnee challenger. Acum evident este o perioadă complicată pentru toți jucătorii însă Roberto a jucat mult în ultima vreme așadar are ritm. 
În 2019 are sferturi de finală la challengerul din Drummondville, sferturi de finală la challengerul din Shymkent, finală la challengerul din Fergana, titlu la ITF M25 Memphis, titlu la ITF M25 Gyor, semifinale la ITF M25 Oviedo și titlu la ITF M25 Fayetteville. 
Iar în 2020 are finală la challengerul Ann Arbor și sferturi de finală la challengerul din Drummondville. 
În ultima vreme a participat la International Tennis Series, acolo fiind mediu. 
Iar aici are două înfrângeri, 1-2 cu Popko și 1-2 cu McDonald, ieri jucând însă bine:

- 6-2 6-4 cu Eubanks (locul 238 ATP), câștigând 82% mingi cu primul serviciu, 54% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată)

Ulises Blanch: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V Î

Ulises Blanch este american de 22 de ani, clasat pe locul 242 ATP. 
Iar Blanch este destul de solid la rândul său, un sportiv care abia recent a început să joace la adevărata sa valoare, în plus fiind foarte tânăr așadar putând să crească și în viitor. 
În 2019 are sferturi de finală la challengerul din Orlando, finală la ITF M25 Memphis, sferturi de finală la challengerul din Cary și sferturi de finală la ITF M25 Orlando. 
Iar în 2020 are titlu la challengerul Ann Arbor, semifinale la ITF M25 Rancho Santa Fe, sferturi de finală la challengerul din Cleveland și semifinale la challengerul din Monterrey. 
Aici a pierdut toate cele 3 partide, 0-2 cu Fratangelo, 1-2 cu McDonald iar ieri:

- 1-6 5-7 cu McDonald (locul 271 ATP), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 38% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (1 salvată)

Statistica meciurilor directe Roberto Cid Subervi v Ulises Blanch

În întâlnirile directe scorul este 3-2 pentru Blanch, ultima având loc în acest an la challengerul din Ann Arbor când Ulises s-a impus 3-6 6-4 6-2. 

Cote pentru Roberto Cid Subervi v Ulises Blanch

Roberto Cid Subervi vs Ulises Blanch Pont: Roberto Cid Subervi +1.5 handicap set

Roberto Cid Subervi este un sportiv constant de top 300 ATP care participă des la turnee challenger, deseori ajungând și în fazele finale. În această pauză a jucat mult, aici având 2 înfrângeri însă ambele în decisiv, cu Popko și McDonald, ieri câștigând lejer cu Eubanks după o partidă reușită. Ulises Blanch este în creștere, acest start de an fiind cel mai bun din cariera sa. Însă a urmat această pauză forțată iar Blanch pare să își fi pierdut din formă, aici având 3 înfrângeri în 3 meciuri, jucând cu McDonald și Fratangelo. Consider astfel că Subervi va câștiga minim un set, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Roberto Cid Subervi +1.5 handicap set

Miza: 6/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

15

Castigate:

6

Pierdute:

7

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici