1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Roberto Carballes Baena - Tomas Martin Etcheverry

Roberto Carballes Baena - Tomas Martin Etcheverry: ponturi pariuri ATP Buenos Aires. 13.02.2024

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2024-02-12 10:17:00

ATP Buenos Aires

13 Februarie 2024, 02:00

Roberto Carballes Baena

Roberto Carballes Baena

versus
Tomas Martin Etcheverry

Tomas Martin Etcheverry

1.85

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Roberto Carballes Baena v Tomas Martin Etcheverry

Într-o partidă care contează pentru turul inaugural al turneului ATP de la Buenos Aires, față în față se vor afla Roberto Carballes Baena și Tomas Martin Etcheverry. Confruntarea celor doi pune capăt primei zile de competiție pe zgura din Argentina. Aceasta va avea loc în jurul orei 02:00. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final de articol veți găsi pontul propus.

Cota aleasă vine din oferta Winmasters pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Roberto Carballes Baena: Forma echipei, știri și statistici

Roberto Carballes Baena este un jucător spaniol de 30 de ani, clasat pe locul 64 ATP. Cel mai sus el a fost pe 49, în urmă cu mai puțin de un an.

Anul trecut, ibericul a avut un bilanț negativ în circuit, cu 25 de victorii și 29 de înfrângeri. Zgura este de departe cea mai bună suprafață a sa: 19 din cele 25 de meciuri câștigate în 2023 au venit pe această suprafață.

Tot pe zgură Carballes a cucerit titlurile ATP de la Marrakech, respectiv Challenger Sevilla.

Startul de sezon a adus un prea puțin așteptat sfert de finală la ATP Auckland, unde a cedat în fața lui Ben Shelton.

Primul turneu pe zgură din 2024 a confirmat cele știute despre Carballes. Spaniolul este un jucător care se agață după fiecare minge. Deplasarea sa în teren este una excelentă, iar insistența din defensivă prelungește mult punctele.

Partidele lui Roberto au o lungă durată. Am văzut asta și în turneul precedent, pe zgura de la Cordoba. În primul tur, Carballes l-a învins pe Mariano Navone (3-6, 6-3, 6-3), pentru ca apoi să piardă cu Facundo Bagnis (6-7, 4-6).

Prima partidă de la ATP Cordoba a durat două ore și 42 de minute (162 minute), iar cea de-a doua două ore și 25 de minute (145 minute).

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Tomas Martin Etcheverry: Forma echipei, știri și statistici

Tomas Martin Etcheverry este un sportiv argentinian de 24 de ani, care în această săptămână ocupă cea mai bună poziție a sa în clasamentul mondial: 27 ATP.

Sfertfinalist anul trecut la Roland Garros, sud-americanul și-a confirmat statutul de specialist al jocului pe zgură. Spre deosebire de mulți conaționali, dar și alți sportivi de sorginte latină, Tomas se descurcă bine și pe hard. De aceea l-am văzut urcând atât de mult în ierarhia mondială.

Cu toate acestea, startul lui 2024 a adus mai degrabă rezultate dezamăgitoare, după standardele impuse în urmă cu un an. Etcheverry are doar 3 victorii în cele 8 meciuri jucate în actuala stagiune.

Pe zgură, săptămâna trecută, la Cordoba, argentinianul a început cu un succes muncit în fața lui Bernabe Zapata Miralles. Tomas a trecut de finalistul de la Challenger Iași cu scorul de 7-5, 6-4. Deși partida a avut doar două seturi, ea a depășit două ore de joc: 132 de minute.

Eliminarea a venit în meciul următor, cu Federico Coria. Conaționalul lui Etcheverry a fost mai insipirat în momentele importante și a învins cu 6-3, 6-4. Meciul a avut o oră și 41 de minute.

Statistica meciurilor directe Roberto Carballes Baena v Tomas Martin Etcheverry

Acesta va fi cel de-al doilea meci direct între cei doi sportivi. Prima confruntare a avut loc tot la Buenos Aires, în 2023, iar învingător a fost Tomas Etcheverry. Argentinianul s-a impus cu 4-6, 6-1, 6-2, la capătul unui meci de 143 de minute.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Roberto Carballes Baena v Tomas Martin Etcheverry

Roberto Carballes Baena și Tomas Martin Etcheverry sunt doi specialiști ai jocului pe zgură, care sunt implicați în multe schimburi lungi. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Winmasters, pentru o miză moderată puteți încerca și un barem de peste 4,5 break-uri total. Această selecție are o cotă bună de 1,70.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Roberto Carballes Baena vs Tomas Martin Etcheverry Pont: Peste 105,5 minute durata meci

Față în față se vor afla doi specialiști ai jocului pe zgură, care sunt implicați des în confruntări cu o lungă durată. Am văzut cum ambele partide ale lui Carballes de săptămâna trecută au depășit două ore, iar Etcheverry a avut și el o astfel de dispută, deși nu a avut nevoie de set decisiv. Singurul duel direct a avut loc anul trecut, tot aici, la Buenos Aires, iar durata lui a fost de peste două ore. În aceste condiții, mă aștept să văd depășit baremul de 105,5 minute propus de Winmasters. Succes!

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+55.37
Câștigate
16
Pierdute
24

Cele mai recente avancronici