Share

Roberto Bautista Agut vs Marco Cecchinato - Ponturi Pariuri ATP Madrid, 04.05.2021

ATP

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

04 Mai 2021 00:00 758 0
Logo Roberto Bautista-Agut
Logo Marco Cecchinato
Roberto Bautista-Agut
Marco Cecchinato
VS
16:00 04 Mai 2021
ATP Madrid

Analiză și informații pentru Roberto Bautista-Agut v Marco Cecchinato

Turneul Mutua Madrid Open are loc în Spania, iar în această analiză voi detalia partida din primul tur dintre Roberto Bautista Agut și Marco Cecchinato, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Madrid este o localitate de 3.2 milioane de locuitori, fiind capitala Spaniei. 
Turneul acesta este mare, Masters 1000, având un fond de premiere de 2.614.465 euro. 
Gazda este complexul Park Manzanares, care dispune de terenuri acoperite cu o zgură rapidă, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Nadal, Tsitsipas, Agut sau Thiem. 

Roberto Bautista-Agut: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Roberto Bautista Agut este un spaniol de 33 de ani, clasat pe locul 11 ATP.
Iar Agut este unul dintre cei mai buni și cei mai constanți jucători din lume, el fiind în general în top 20 mondial. Roberto este un tenismen în general de încredere, care foarte rar face meciuri slabe, punându-le probleme chiar sportivilor de top. 
De exemplu anul trecut la ATP Cincinnati a fost aproape să-l elimine pe Djokovic, în acest sezon având înfrângeri la limită cu Sinner sau Rublev. 
De fapt Sinner este oponentul care i-a pus cele mai multe probleme, pierzând cu acesta de 3 ori în ultimele 4 turnee. 
În rest Roberto joacă foarte bine, trecând relativ ușor de oponenții mai slab clasați și ajungând extrem de des în fazele finale. 
Aici vine după două turnee pe zgură, la Monte Carlo fiind foarte solid, pierzând 3-6 în decisiv cu Andrey Rublev, apoi la Barcelona neputând să ia set în fața lui Sinner, deși în precedentele două confruntări de fiecare dată reușise să ajungă în decisiv. 
În 2020 are semifinale la ATP Cincinnati, sferturi de finală la Hamburg și semifinale la Koln. 
Iar în 2021 are finală la Montpellier, finală la Doha și semifinale la Miami. 

Marco Cecchinato: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V V

Marco Cecchinato este un italian de 28 de ani, clasat pe locul 94 ATP. 
Iar Cecchinato este un sportiv care se află într-un moment destul de slab al carierei, fiind la un pas să iasă din prima sută mondială. Această scădere a fost abruptă, în 2019 ocupând locul 16 mondial, cu un an înainte învingându-l pe Djokovic la Roland Garros și ajungând până în semifinale. 
Însă de atunci rezultatele sale au fost în general modeste, anul trecut având finală la Cagliari însă în rest jucând mai des în circuitul challenger. 
Nici în acest sezon nu se descurcă bine, el neavând până acum nici măcar un sfert de finală. 
Astfel Cecchinato vine după niște turnee slabe, pe zgură pierzând la Cagliari în două seturi cu Hanfmann, apoi la Monte Carlo ajungând în turul secund unde însă nu a putut să ia set în fața lui Goffin, pierzând de fapt setul secund la zero. 
La Belgrad a fost dominat foarte clar de Berrettini, lucru normal, aici venind din Estoril unde a pierdut cu Humbert, în 3 seturi. 
Aici însă face un turneu bun, deși nici măcar nu a jucat meciul din primul tur. Fiindcă Marco a reușit să treacă de calificări, o performanță destul de bună ținând cont de nivelul turneului, acolo învingându-i pe Tiafoe și Baena, sportivi solizi. 
Așadar Marco este în formă bună, deși oponentul de aici este de cu totul alt calibru. 
În 2020 are finală la challengerul Punta del Este, sferturi de finală la challengerul din Todi, sferturi de finală la challengerul din Parma și finală la Sardinia. 
Iar în 2021 nu are performanțe.

Statistica meciurilor directe Roberto Bautista-Agut v Marco Cecchinato

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Agut, aceasta având loc în 2018 la Sankt Petersburg când Roberto s-a impus 7-6 6-3. 

Cote pentru Roberto Bautista-Agut v Marco Cecchinato

Cotă bonus oferită la casa de pariuri Betfair: Puteți încerca și 2-0 scor seturi Agut la o cotă de 1.90. 

Roberto Bautista-Agut vs Marco Cecchinato Pont: Roberto Bautista-Agut realizeaza break in fiecare set

Roberto Bautista-Agut este unul dintre cei mai constanți tenismeni din lume, un sportiv care inspiră încredere și care foarte rar pierde în primele tururi. De fapt Agut deseori ajunge să le pună probleme chiar sportivilor de top, în ultima vreme pierzând cu Rublev sau cu Sinner, de 3 ori cu acesta în ultimele 4 turnee. Aici însă este clar favorit. Marco Cecchinato are o perioadă slabă, el fiind la un pas să iasă din prima sută mondială, anul acesta pierzând exclusiv în primele tururi, neavând nici măcar un sfert de finală. Aici în calificări a fost bun, trecând de Tiafoe și Baena, însă aici va avea în față un sportiv foarte greu de învins care va sta bine în schimburi. Consider astfel că Agut va realiza break în fiecare set, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Pont pariuri: Roberto Bautista-Agut realizeaza break in fiecare set

Miza: 8/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

33

Castigate:

20

Pierdute:

12

Anulate:

1

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici