Rio Noguchi - Ramkumar Ramanathan: ponturi pariuri ATP Tokyo. 04.10.2022

ATP

Cota: 1.85

Adaugat de: Gabriel Morariu

03 Oct 2022 17:03 276 0
Logo Rio Noguchi Rio Noguchi
Logo Ramkumar Ramanathan Ramkumar Ramanathan
VS
07:45 04 Octombrie 2022
ATP Tokyo

Analiză și informații pentru Rio Noguchi v Ramkumar Ramanathan

Într-un duel din primul tur de la ATP Tokyo se vor înfrunta doi jucători veniți din calificări: Rio Noguchi și Ramkumar Ramanathan. Meciul dintre cei doi este programat în cursul dimineții de marți, în jurul orei 07:45. În cele ce urmează puteți citi analiza confruntării, iar la final de articol veți găsi pontul oferit.

Rio Noguchi: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Rio Noguchi este un jucător japonez de 23 de ani, clasat în această săptămână pe locul 291 ATP. Actuala poziție este aproape de career-high, reușit în luna septembrie, 290 în lume. Anul lui Rio a fost presărat cu multe satisfacții. Niponul a câștigat nu mai puțin de 48 de meciuri, aproape toate la nivel ITF și Challenger. Acum încearcă să facă pasul spre ATP, iar un duel cu Ramanathan îi vine de minune acum. Ultimele 3 turnee disputate, de nivel ITF, la el în țară, la Sapporo și Kashiwa, au adus nu mai puțin de 14 victorii. Primele două competiții au fost câștigate, iar la cea de săptămâna trecută a fost obligat să se retragă înaintea finalei pentru a prinde calificările de la Tokyo. În această fază a întrecerii, Rio i-a învins pe Tatsuma Ito (6-0, 6-2) și pe Yusuke Takahashi (0-6, 6-2, 6-0). În primul joc, Noguchi a pus primul serviciu în teren 78%, iar în cel de-al doilea 67%. Pe întreaga durată a săptămânii precedente, la Kashiwa, Rio a depășit de fiecare dată 70% procentajul pe prima minge în teren.

Pariază la Netbet pe meciul dintre R. Noguchi vs R. Ramanathan cu 100 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 200 ROTIRI GRATUITE

Ramkumar Ramanathan: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î Î

Ramkumar Ramanathan este un sportiv indian de 27 de ani, clasat pe locul 297 în lume. El a fost la un moment dat pe 111, însă asta se întâmpla în 2018. Ultimele sezoane au fost dezamăgitoare pentru Ramkumar, în special 2022. În actuala stagiune a câștigat doar 12 meciuri din cele 39 disputate până acum. Săptămâna trecută la Orleans Challenger a cedat în runda de debut în fața lui Adrian Andreev și a semnat astfel a 5-a înfrângere consecutivă în circuit. Stilul abordat de indian este serviciu-voleu, iar adversarii au început să îl paseze din ce în ce mai des. Retururile lui Ramanathan nu sunt periculoase, iar odată ce se prelungește punctul are șanse din ce în ce mai mici să și-l adjudece. Chiar și așa, surprinzător din partea indianului au venit în această competiție de la Tokyo două victorii - a trecut mai întâi de niponul Ryota Tanuma (7-5, 6-3), iar apoi a câștigat împotriva calcului hârtiei în fața lui Elias Ymer (5-7, 6-4, 6-1).

Statistica meciurilor directe Rio Noguchi v Ramkumar Ramanathan

Acesta va fi primul meci direct între cei doi jucători în circuitul ATP.

Cote pentru Rio Noguchi v Ramkumar Ramanathan

Rio Noguchi traversează o formă excelentă, iar casele de pariuri partenere îl dau ușor favorit pentru acest meci. Regularitatea lui la serviciu a fost impresionantă în ultima vreme, iar acest aspect contează mult în alegerea mea. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Betano, pentru o miză moderată puteți încerca și victoria lui Rio Noguchi. În cazul în care niponul se va impune, veți prinde o cotă atractivă de 1,75.

Rio Noguchi vs Ramkumar Ramanathan Pont: Rio Noguchi peste 66,5 % primul serviciu în teren

Rio Noguchi se simte excelent în țara natală, unde a înlănțuit o serie de 16 meciuri câștigate la rând. Niponul are o șansă bună să ajungă în turul secund de la Tokyo și ar trebui să îl învingă pe Ramanathan. Japonezul se bazează mult pe primul serviciu, iar procentajul pe prima minge e unul ridicat. Având în vedere că serviciul este singura execuție care nu e influențată de vreo lovitură a adversarului, mă aștept ca Rio să meargă mai departe cu seria de meciuri bune la acest capitol. Recomand cu încredere un peste la baremul de 66,5% prim serviciu în teren pentru Noguchi. Să fie verde!

Pont pariuri: Rio Noguchi peste 66,5 % primul serviciu în teren

Miza: 10/10

Cota: 1.85

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Gabriel Morariu

Ponturi:

39

Castigate:

24

Pierdute:

13

Anulate:

2

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici