1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Rajeev Ram / Joe Salisbury - Alex de Minaur / Cameron Norrie: ponturi pariuri ATP Londra dublu. 16.06.2021

Rajeev Ram / Joe Salisbury - Alex de Minaur / Cameron Norrie: ponturi pariuri ATP Londra dublu. 16.06.2021

Gabriel Morariu
Gabriel Morariu

2021-06-15 17:01:00

ATP Londra dublu

16 Iunie 2021, 18:00

Ram / Salisbury

Ram / Salisbury

versus
De Minaur / Norrie

De Minaur / Norrie

1.40

Cele mai bune cote:

Superbet
L1203785W001253
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Ram / Salisbury v De Minaur / Norrie

În turul 2 al competiției ATP de dublu de la Londra, față în față se vor afla perechile Rajeev Ram / Joe Salisbury și Alex de Minaur / Cameron Norrie. Partida este programată în cursul zilei de miercuri, în complexul "Queen's Club". În cele ce urmează puteți citi prezentarea celor două echipe de dublu, iar la finalul articolului veți găsi pontul meu. 

Ram / Salisbury: Forma echipei, știri și statistici

Rajeev Ram și Joe Salisbury reprezintă una dintre cele mai bune și mai omogene echipe din circuitul mondial. Ei sunt cotați cu a treia șansă la cucerirea titlului pe iarba londoneză. La ultima ediție organizată la Queen's, perechea americano-britanică a ajuns până în ultimul act, unde a cedat în fața lui Feliciano Lopez și Andy Murray. În drumul spre finala din 2019, Rajeev și Joe au învins echipe foarte bune, precum Bob și Mike Bryan, respectiv Mate Pavic / Bruno Soares. Rajeev Ram are un serviciu foarte puternic, o adevărată armă pe iarbă. La înălțimea de 1,93 metri, Ram are o alonjă impresionantă, iar la fileu se descurcă excelent. Joe Salisbury este cel mai solid dintre cei doi de pe linia de fund, dar și el joacă excelent pe iarbă - fiind britanic, s-a format pe această suprafață și își dorește mult o izbândă în țara natală. Sezonul 2021 a adus rezultate bune: 18 victorii în circuit, finale la Australian Open și Roma și semifinale la Acapulco, Miami și Barcelona.

De Minaur / Norrie: Forma echipei, știri și statistici

Alex de Minaur și Cameron Norrie sunt jucători de simplu, care au intrat în competiția de dublu pentru a se acomoda cât mai rapid cu noua suprafață de joc. Ei evoluează pentru prima dată în această formulă, astfel că nu poate fi vorba de vreo omogenitate la nivelul echipei. În primul tur, australianul și partenerul său din Marea Britanie au trecut de italienii Matteo Berrettini și Andrea Vavassori, în două seturi, cu scorul de 6-3, 6-4. Cameron Norrie a avut emoții în primul tur în competiția de simplu: deși era mare favorit, el a cedat actul de debut în fața spaniolului Albert Ramos-Vinolas. Până la urmă, favoritul gazdelor s-a impus cu 4-6, 6-3, 6-4 și îl va întâlni în runda a doua pe Aslan Karatsev. Partida cu rusul va fi programată în prima parte a zilei de miercuri, astfel că Norrie nu va ajunge fresh la duelul de dublu. Într-o situație identică s-a aflat Alex De Minaur - australianul a trecut de Laslo Djere cu 2-1 la seturi, după ce l-a cedat pe primul: 3-6, 6-3, 6-4. În runda a doua îl va întâlni pe conaționalul John Millman. De asemenea, acel meci va fi programat înaintea confruntării de dublu. 

Statistica meciurilor directe Ram / Salisbury v De Minaur / Norrie

Este primul meci direct între cele două echipe în circuitul ATP de dublu. 

Cote pentru Ram / Salisbury v De Minaur / Norrie

Rajeev Ram și Joe Salisbury pornesc cu prima șansă în acest meci, iar agențiile partenere le oferă cote destul de mici pentru obținerea victoriei. În afara pontului selectat din oferta de pariuri sportive Superbet, pentru o miză moderată puteți încerca și un succes cu 2-0 la seturi pentru Ram și Salisbury. Dacă cei doi se vor impune fără set cedat, veți fi recompensați cu o cotă bună de 2,10. 

Ram / Salisbury vs De Minaur / Norrie Pont: Victorie Ram / Salisbury

Diferența între cele două perechi este una extrem de mare. Vorbim despre o echipă specializată la dublu, cu un titlu de Grand Slam în carieră (Australian Open 2020) și multe alte performanțe obținute pe toate suprafețele. La ultima prezență aici la Queen's, Ram și Salisbury au ajuns în finală, se simt bine pe iarba londoneză. Mă aștept ca favoriții 3 ai competiției din Marea Britanie să se impună fără mari dificultăți. Cota nu este una mare, însă merită adăugată pe un bilet cu încredere ridicată. Succes!

Miza: 8/10
Cota: 1.40
Status: Pierdut

Reporter TV Digi Sport România, comentator de tenis, realizatorul singurei emisiunii săptămânale de tenis din România, "Așii Tenisului". Lucrez în presa sportivă din 2009, iar din 2015 activitatea mea este concentrată exclusiv pe tenis. Îmi plac și sporturile de echipă, urmăresc cu interes fotbalul și hocheiul. Sper să vă fie de folos recomandările mele. Succes tuturor!

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici