1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Tenis »
  4. ATP »
  5. Pronostic pentru Rafael Nadal - Federico Delbonis, Australian Open, 23.01.2020

Pronostic pentru Rafael Nadal - Federico Delbonis, Australian Open, 23.01.2020

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2020-01-22 13:01:00

Australian Open

23 Ianuarie 2020, 11:30

Rafael Nadal

Rafael Nadal

versus
Federico Delbonis

Federico Delbonis

2.10

Cele mai bune cote:

Winmasters
L1160650W000194
Pariază acum la Winmasters

Analiză și informații pentru Rafael Nadal v Federico Delbonis

Turneul Australian Open are loc în Melbourne, iar în această analiză voi detalia partida din turul secund dintre Rafael Nadal și Federico Delbonis, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Melbourne este o localitate de 5 milioane de locuitori, fondată de coloniștii din Van Diemen's Land. 
Turneul acesta este mare, de grand slam, având un fond de premiere de 71 milioane de dolari. 
Gazda este complexul Melbourne Park, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Federer, Djokovic, Nadal sau Tsitsipas. 

Pariază pe Australian Open și câștigă unul dintre premiile de 250.000RON CASH

Rafael Nadal: Forma echipei, știri și statistici

Rafael Nadal este un spaniol de 33 de ani, clasat pe locul 1 ATP. 
Iar Nadal este unul dintre cei mai buni tenismeni din istorie, el având 19 trofee de grand slam și 35 titluri de Masters, fiind de departe cel mai bun jucător pe zgură din toate timpurile, având 12 trofee la Roland Garros. Iar Rafa încă joacă la un nivel foarte înalt, fiind până la urmă numărul 1 mondial. 
În 2019 are finală la Australian Open, semifinale la Indian Wells, semifinale la Monte Carlo, semifinale la Barcelona, semifinale la Madrid, titlu la Roma, titlu la Roland Garros, semifinale la Wimbledon, titlu la Montreal, titlu la US Open, semifinale la Paris și titlu în Cupa Davis. 
An fost bun, inclusiv pe plan personal deoarece Nadal s-a căsătorit, aceasta fiind în opinia sa și cea mai mare realizare a anului trecut. 
În 2020 a luat parte la ATP Cup, ajungând în finală cu echipa Spaniei însă fiind învins de Djokovic (locul 2 ATP). 
Aici:

- 6-2 6-3 6-0 cu Dellien (locul 73 ATP), câștigând 70% mingi cu primul serviciu, 59% cu cel secund, oferind 5 mingi de break (3 salvate)

Federico Delbonis: Forma echipei, știri și statistici

Federico Delbonis este un argentinian de 29 de ani, clasat pe locul 76 ATP. 
Iar Delbonis este destul de solid, el stând multă vreme în prima sută mondială, ajungând până pe locul 33 mondial. În plus a câștigat Cupa Davis alături de națională Argentinei, fiind considerat un erou local. 
În 2019 are semifinale la challengerul din Noumea, semifinale la Cordoba, semifinale la Geneva, titlu la challengerul din Perugia, semifinale la Bastad și finală la challengerul din Montevideo. 
În 2020 a luat parte la challengerul din Noumea și la ATP Adelaide, însă fără rezultate. 
La Adelaide de exemplu a fost învins în primul tur de Duckworth (locul 94 ATP), după o partidă modestă în care nu a luat set: 4-6 4-6. 
Aici:

- 6-3 6-4 7-6 cu Sousa (locul 59 ATP), câștigând 76% mingi cu primul serviciu, 61% cu cel secund, oferind 3 mingi de break (toate salvate)

Statistica meciurilor directe Rafael Nadal v Federico Delbonis

În întâlnirile directe scorul este 3-0 pentru Nadal, ultima având loc în 2016 la Olimpiadă când Rafa s-a impus 6-2 6-1. 

Cote pentru Rafael Nadal v Federico Delbonis

Rafael Nadal vs Federico Delbonis Pont: Rafael Nadal trimite mai multi asi

Rafael Nadal este într-o formă foarte bună, iar în primul tur nu a avut nicio problemă cu Dellien, câștigând în 3 seturi scurte. Acest scenariu este probabil și astăzi, având în față un oponent puțin mai solid însă care nu are cum să-i pună probleme. Serviciul lui Rafa s-a îmbunătățit mult în ultimul an, aici în primul tur trimițând 5 ași. Federico Delbonis a jucat bine în primul tur cu Sousa însă în general în acest an a fost modest. Cu Sousa a trimis 11 ași, un număr mare, însă in rest are 3 cu Duckworth, 2 cu Salvatore Caruso, 1 cu Winter și 1 cu Lamasine. Consider astfel că Nadal va trimite mai mulți ași, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betfair.

Miza: 8/10
Cota: 2.10
Status: Castigat

Rafael Nadal vs Federico Delbonis Pont: Rafael Nadal sub 18,5 game-uri

După cum ați putut citi mai sus, Rafael Nadal este mare favorit să se impună în acest meci. Nu doar atât, liderul mondial ar trebui să o facă într-o manieră extrem de clară. Spaniolul a cedat doar 5 Game-uri în meciul din primul tur cu Hugo Dellien și mă aștept la o nouă demonstrație de forță în runda a doua. Nadal a câștigat toate cele 3 meciuri directe anterioare cu DelBonis, iar argentinianul nu a reușit să îi fure nici măcar un set. Ba mai mult, Federico se poate lăuda cel mai mult cu 3 Game-uri luate într-un set. Cota oferită de Betano lui Rafa pentru sub 18,5 este una foarte bună, în condițiile în care el nu ar trebui să aibă nevoie de prelungiri în niciun set, în fața unui adversar care nu i-a pus vreodată probleme. Succes!

Miza: 9/10
Cota: 1.53
Status: Pierdut

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici