Share

Rafael Nadal vs Dominic Thiem - Ponturi Pariuri A day at the Drive, 29.01.2021

ATP

Cota: 1.87

Adaugat de: Tudor Cosma

27 Ian 2021 01:30 669 0
Logo Rafael Nadal
Logo Dominic Thiem
Rafael Nadal
Dominic Thiem
VS
11:30 29 Ianuarie 2021
A Day at the Drive

Analiză și informații pentru Rafael Nadal v Dominic Thiem

Turneul A Day at the Drive are loc în Adelaide, iar în această analiză voi detalia partida dintre Rafael Nadal și Dominic Thiem, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Adelaide este o localitate de 1.3 milioane de locuitori, fiind al 5-lea oraș ca mărime din Australia. 
Turneul acesta este demonstrativ. 
Gazda este complexul Memorial Drive Tennis Centre, care dispune de terenuri acoperite cu un hard rapid, în aer liber. 
Tabloul de concurs îi cuprinde pe Sinner, Djokovic, Nadal sau Thiem. 

Rafael Nadal: Forma echipei, știri și statistici

Î V Î V Î

Rafael Nadal este un spaniol de 34 de ani, clasat pe locul 2 ATP. 
Iar Nadal este unul dintre marii tenismeni din istorie, un sportiv care va rămâne în amintirea tuturor celor care l-au privit jucând, un jucător care a influențat drastic acest sport, nu doar prin recordurile sale însă și prin faptul că îi modelează viitorul. 
Până la urmă Rafa are deja mai multe academii de tenis, foarte multe viitoare staruri fiind antrenate acolo. În plus Nadal este o inspirație pentru tinerii jucători, atât prin ceea ce face pe teren însă și prin atitudinea sa off court. 
Nadal are 20 de turnee de grand slam, fiind pe primul loc all time la egalitate cu Federer, are 35 titluri de Masters 1000, mai având câțiva ani în care poate face performanțe. Iar recordul său de 13 titluri la Roland Garros probabil o să rămână veșnic, fiind extrem de greu de egalat. 
În 2020 are sferturi de finală la Australian Open, titlu la Acapulco, sferturi de finală la Roma, titlu la Roland Garros, semifinale la Paris și semifinale la ATP Finals. 
Aici joacă primul său meci din 2021. 
Evident, nu se știe nimic despre forma sa. Atât Nadal cât și oponentul său abia au ieșit din carantină, cu timp limitat de antrenament, așadar nu se știe cum o să reacționeze. Mai mult nimeni nu are întreaga echipă alături, antrenorul lui Nadal, Moya, rămânând acasă. 
Însă Rafa are destulă experiență încât să gestioneze astfel de momente. 

Dominic Thiem: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Dominic Thiem este un austriac de 27 de ani, clasat pe locul 3 ATP. 
Iar Thiem este în sfârșit campion de grand slam, anul trecut impunându-se la US Open. Evident, Dominic este printre cei mai talentați jucători din generația sa, un mare campion însă el a avut ghinion cu acest context în care Nadal și Djokovic au câștigat recent cam toate turneele majore. Însă Thiem are avantajul vârstei iar acum, ajuns la maturitate, poate să spere la minim un grand slam pe an. Este clar că în acest an nu vom mai avea un monopol Nadal - Nole în grand slamuri, iar Dominic este primul nume care poate să îi încurce. 
Forma lui Dominic este un mister, el abia terminându-și carantina, în plus primind vestea proastă că antrenorul său Massu nu poate să vină în Australia, deși s-a recuperat după ce a avut coronavirus. Este de văzut cum Thiem va gestiona această situație. 
În 2020 are finală la Australian Open, sferturi de finală la Rio de Janeiro, titlu la US Open, sferturi de finală la Roland Garros, sferturi de finală la Viena și finală la ATP Finals. 
Iar aici joacă primul meci din 2021. 

Statistica meciurilor directe Rafael Nadal v Dominic Thiem

În întâlnirile directe scorul este 9-6 pentru Nadal, ultima având loc în 2020 la ATP Finals când Thiem s-a impus 7-6 7-6. 

Cote pentru Rafael Nadal v Dominic Thiem

Rafael Nadal vs Dominic Thiem Pont: Rafael Nadal castiga

Rafael Nadal joacă aici primul meci din an, venind după 14 zile de carantină în care a avut voie timp limitat de antrenament, fiind și fără antrenorul său Carlos Moya. Însă Nadal are destulă experiență încât să știe să gestioneze astfel de situații. În interviurile date în această săptămână a fost foarte pozitiv și recunoscător pentru că poate să evolueze în Australia, în plus Nadal fiind genul de jucător întotdeauna motivat. Așadar chiar dacă acest meci este demonstrativ, pentru strângere de fonduri (se joacă cu spectatori), Nadal o să fie motivat, mai ales că nu are mult timp de antrenament înainte de Australian Open. În plus Rafa are nevoie de această victorie mai mult decât oponentul său, pierzând la limită după 5 tie-breakuri ultimele două partide directe, acum putând să stopeze acest trend. Dominic Thiem este și el fără antrenor, Massu având coronavirus recent, în plus venind la rândul său după o carantină. Așadar nu se știe cum va reacționa fizic și mental, el putând să trateze mai ușor acest prim meci, obiectivul unic fiind titlul de la Australian Open, unde pornește printre marii favoriți. Consider astfel că Nadal este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Rafael Nadal castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

57

Castigate:

42

Pierdute:

12

Anulate:

2

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici